Benım de meslegım var atandım aynı yastayız ama evlenemedım.Benım de kolu komsu rahat bırakmıyor kızlarıyla kısksndırmalar ,evlen demeler ev de kalmıs muamelelerı bosver mılletın lafına bakacak olursak hasta oluruz.Daha sıkı calıs kpss ye ve ıse gırme ıs ve kpss aynı anda olmuyor .29 yaşındayım herkes dedikodumu yapıyor evde kaldı kocalmış baba parası yiyor . en yakın akrabalarım dedikodumu yapıyor. zamanında atansam bunlar olmazdı. çok üzgünüm çok. çalışıodum 600 tl ordanda sözleşmem doldu. şimdi evde kpss ye hazırlanıyorum evde dersaneye gitmiyorum aileme yük olmamak için. eski kitaplarla video izleyerek hazırlanıyorum. ama artık çöktüm ben hiç birşey yolunda gitmiyor iş arıyorum bi yandan bulamıyorum benden torpillisi önüme geçiyor hemde hiç bir mezuniyeti vasfı olmadığı halde. ama insanlar bunu bilmiyor işte sanki iş buldumda bilerek çalışmıyormuşum gibi. bana bide baba parası yiyor damgası vurdular ben bunu nasıl hazmedeyim bunu diyen yakınım biri ben bu insan eve geldiğinde hoşgeldin bile diyemem içimden. dışardan yargılamak basit bende isterdim bi yuvam işim olsun kahretsin olmuyor işte.
aynen ben işe girmek istemiyordum sırf kpss kazanayım aynı anda olmuyor diye. ama sınava kadar millet moral motivasyonu düşürmek için elinden geleni yapıyor bir de okadar evden çıkmadığım halde sataşıyorlar bana. yok çalışsam 30 milyar param olurmuş şimdiye neler neler duydu bu kulaklar yuva kurmayı geçtim bu sene şu sınavı kazanayım kazanmazsam acaba neler derlerBenım de meslegım var atandım aynı yastayız ama evlenemedım.Benım de kolu komsu rahat bırakmıyor kızlarıyla kısksndırmalar ,evlen demeler ev de kalmıs muamelelerı bosver mılletın lafına bakacak olursak hasta oluruz.Daha sıkı calıs kpss ye ve ıse gırme ıs ve kpss aynı anda olmuyor .
güldürdün beni bacım bu moral bozukluğumda Allah da seni güldürsün hepO akrabalarınıza hoşgeldin dedikten sonra gözlerinin içine baka baka size ne ikram edeyim ,baba parası var yen mi? deyin.ben babamın parası yedim yedim bitiremedim size de ikram edeyim deyin.
onlar hiç susmuyor ki her gün yeni bişi duyuyorum hakkımda millet özel ünide okuyor baba parası ile (bursluları kastetmiyorum) onlar yiyor olmuyor Allah korusun ben işsiz olduğum her dönem böyle diyorlarHayat senin hayatın , baba senin baban..
İster bir ömür bekar yaşarsın , ister çatır çutur baba parası yersin...
Millet kendi hayatı bomboş olunca etrafa sarmayı pek seviyor. Asıl işsiz onlar.
Dış kapının dış mandallarını kafana takma.
Ötsün dursun herkes...
29 yaşındayım herkes dedikodumu yapıyor evde kaldı kocalmış baba parası yiyor . en yakın akrabalarım dedikodumu yapıyor. zamanında atansam bunlar olmazdı. çok üzgünüm çok. çalışıodum 600 tl ordanda sözleşmem doldu. şimdi evde kpss ye hazırlanıyorum evde dersaneye gitmiyorum aileme yük olmamak için. eski kitaplarla video izleyerek hazırlanıyorum. ama artık çöktüm ben hiç birşey yolunda gitmiyor iş arıyorum bi yandan bulamıyorum benden torpillisi önüme geçiyor hemde hiç bir mezuniyeti vasfı olmadığı halde. ama insanlar bunu bilmiyor işte sanki iş buldumda bilerek çalışmıyormuşum gibi. bana bide baba parası yiyor damgası vurdular ben bunu nasıl hazmedeyim bunu diyen yakınım biri ben bu insan eve geldiğinde hoşgeldin bile diyemem içimden. dışardan yargılamak basit bende isterdim bi yuvam işim olsun kahretsin olmuyor işte.
Bunların agızlarına lastik takıp dügüm atacaksın , ya da kulak tıkayacaksın...onlar hiç susmuyor ki her gün yeni bişi duyuyorum hakkımda millet özel ünide okuyor baba parası ile (bursluları kastetmiyorum) onlar yiyor olmuyor Allah korusun ben işsiz olduğum her dönem böyle diyorlar
Kazanırsın dıye de korkuyorlardır kıskançlar.İşe falan gırme memur olana kadar ev de ders calıs mıllet senın gelecegını kurtarmayacak.aynen ben işe girmek istemiyordum sırf kpss kazanayım aynı anda olmuyor diye. ama sınava kadar millet moral motivasyonu düşürmek için elinden geleni yapıyor bir de okadar evden çıkmadığım halde sataşıyorlar bana. yok çalışsam 30 milyar param olurmuş şimdiye neler neler duydu bu kulaklar yuva kurmayı geçtim bu sene şu sınavı kazanayım kazanmazsam acaba neler derler
Banada çalışıyorum dıye aılem benım paramı yıyıyormus evlen dıyorlar .Yok annem benı kullanıyormus maasımı yıyıyormus.onlar hiç susmuyor ki her gün yeni bişi duyuyorum hakkımda millet özel ünide okuyor baba parası ile (bursluları kastetmiyorum) onlar yiyor olmuyor Allah korusun ben işsiz olduğum her dönem böyle diyorlar
Canim ne kadar takma desemde takacaksın emin ol hepsi hasetlerinden konusuyor29 yaşındayım herkes dedikodumu yapıyor evde kaldı kocalmış baba parası yiyor . en yakın akrabalarım dedikodumu yapıyor. zamanında atansam bunlar olmazdı. çok üzgünüm çok. çalışıodum 600 tl ordanda sözleşmem doldu. şimdi evde kpss ye hazırlanıyorum evde dersaneye gitmiyorum aileme yük olmamak için. eski kitaplarla video izleyerek hazırlanıyorum. ama artık çöktüm ben hiç birşey yolunda gitmiyor iş arıyorum bi yandan bulamıyorum benden torpillisi önüme geçiyor hemde hiç bir mezuniyeti vasfı olmadığı halde. ama insanlar bunu bilmiyor işte sanki iş buldumda bilerek çalışmıyormuşum gibi. bana bide baba parası yiyor damgası vurdular ben bunu nasıl hazmedeyim bunu diyen yakınım biri ben bu insan eve geldiğinde hoşgeldin bile diyemem içimden. dışardan yargılamak basit bende isterdim bi yuvam işim olsun kahretsin olmuyor işte.
aynen beni ne iyi biri evliliğe layık görüyorlar ne iyi bi işe lafa gelince mangalda kül bırakmıyor bu insanlar anca dedikodu bunlara işimiz düşmesin ALLAH korsunCanim ne kadar takma desemde takacaksın emin ol hepsi hasetlerinden konusuyor
Emin ol iyi bir kısmet buldugunu yada atandigini duysalar korkudan etekleri tutusacak bos zamanlarini seni cekistirerek geciriyorlar sabret sonucta bu yasanti senin tercihin isteyerek yasamiyorsun bunu elinden geleni yapıp Allaha tevekkül et inşallah işinde eşinde en hayırlısı seni bulurda kıskanmaya devam ederler
Benim cevremdede beni evliligede isede layık görmeyen insanlar var benim oyle makam mevki gibi derdim olmadi ama o kadar cok incindim ki insallah diyorum cok hayirli bir isim işi gücü karakteri iyi bi esik olurda iyi hicbirseyi bana yakıştıramayan akrabalarıkda sadece pismanliklariyla kalirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?