bıktım böyle akrabalarımdan!

Siz de onların dedikodusunu yapın. ''Kel kalmış şu x amcam yaa, karısıyla arası kötü diyorlar vs'' diye karşı silah çek. Bir şey derlerse de ''Aaaa, alınganlık yapıyorsun ama yaa'' diye gül yüzlerine yüzlerine.

Kanunlar bile erkek çocuğun babanın sigortasından 18 yaşına kadar yararlanmasına izin verirken, kız çocuğa evlenmezse hatta dul kalsa bile ömür boyu yararlanma hakkı veriyor. Dinen de baban sana bakmakla yükümlü. Akrabalarına halt etmek düşer..Bilgisiz görgüsüz cahil insanlarla muhatap olma..Bu yollardan biz de geçtik Su akar yatağını bulur. Rızkın da seni bulacaktır inşallah

Hiç üzerine alınma , inan başarabilirsin. Hani yanında konuşuluyorsa mesela öyle bir dur ki hayırdır kime diyorsun mesajı ver karşında kine. Onlar da bu kız üzerine almıyor diye düşünsün. sonra kendi çalsın kendi söylesin.
Elalemden kime ne?

Ben de bunu anlamam çalışmama durumu ekmeğini suyunu vermeyenlere ne diye dert olur..

Baba parası yiceksin tabi bunda anormal olan artık bunundamı dedıkodusu yapılıyor

devlet bile kız çocuğunu kayırıyor babasından kalan emekli maaşını yetim maaşını yaş sınırı olmadan veriyor onlara neki ?
hem çalışıyor olsan bu seferde onlar senin paranı yiyor diceklerdi emin ol.Ablam 29 yaşında evlendi, bende 87 doğumluyum evlenmedim.Bizim akrabalarımızda annem için kızları çalıştırdı parasını yiyor evlenme konusunda geçe bıraktı diyorlar.Asla takmıyorum çünkü içi fesat insan olduğu sürece çevrenizde takacak birşey bulurlar.

Açık açık direkt ve sinirlenmeden, sakince "Benim hakkımda dedikodu yapıyormuşsun(uz). Hem ayıp hem günah. Seni (sizi) çok ayıpladım. Yüzüne (yüzünüze) söylemek istedim" deyin. Ama çok sakin söyleyin, sakın sinirlenmeyin ve ağlamayın. Tartışmaya çalışırlarsa hiç tartışmayın "tartışmayacağım" deyin. Muhtemelen inkar edecekler. Kimden duyduğumuzu söylemeyin, inkar ettiklerinde de "peki" deyin ve mesafeli davranın. Siz içinizde tutmayınca canınızı da sıkmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…