Kime ne arkadaşım baba parasi yediginden yiyorum cokta iyi yapiyorum kime ne? De!29 yaşındayım herkes dedikodumu yapıyor evde kaldı kocalmış baba parası yiyor . en yakın akrabalarım dedikodumu yapıyor. zamanında atansam bunlar olmazdı. çok üzgünüm çok. çalışıodum 600 tl ordanda sözleşmem doldu. şimdi evde kpss ye hazırlanıyorum evde dersaneye gitmiyorum aileme yük olmamak için. eski kitaplarla video izleyerek hazırlanıyorum. ama artık çöktüm ben hiç birşey yolunda gitmiyor iş arıyorum bi yandan bulamıyorum benden torpillisi önüme geçiyor hemde hiç bir mezuniyeti vasfı olmadığı halde. ama insanlar bunu bilmiyor işte sanki iş buldumda bilerek çalışmıyormuşum gibi. bana bide baba parası yiyor damgası vurdular ben bunu nasıl hazmedeyim bunu diyen yakınım biri ben bu insan eve geldiğinde hoşgeldin bile diyemem içimden. dışardan yargılamak basit bende isterdim bi yuvam işim olsun kahretsin olmuyor işte.
daha da gel kızım yanımıza istersen ev alayım diyor40 yaşındayım hala baba parası yiyorum hem de kızımla beraber
oooh sefam olsun baba benim para benim kime ne
Amin hepimizi.Moralinizi bozmamaya çalışın.Öyle çok var ki, arkanızı döndüğünüzde dedikodu yapacak akbaba sürüsü.güldürdün beni bacım bu moral bozukluğumda Allah da seni güldürsün hep
Bazı insanlar kendilerinde olmayıp da başkalarında olan şeyleri saygısızca eleştirmeyi çok seviyorlar. Ağızları torba değil ki büzesin. Boşa doluya konuşuyorlar işte. Şimdi burda seni eleştiriyorsa gidip başka bir yerde, başka birini eleştiriyordur. Ağzını toplayamaz ki. Agiz ağız değil, dedikodu kazanı maşaALLAH. Boşver gitsin. RABBİM öyle bir mutluluk nasip eder ki milletin ağzı açık kalır. Elbet zamanı vardır. ALLAH'IN kararının tecelli etmesini bekle...29 yaşındayım herkes dedikodumu yapıyor evde kaldı kocalmış baba parası yiyor . en yakın akrabalarım dedikodumu yapıyor. zamanında atansam bunlar olmazdı. çok üzgünüm çok. çalışıodum 600 tl ordanda sözleşmem doldu. şimdi evde kpss ye hazırlanıyorum evde dersaneye gitmiyorum aileme yük olmamak için. eski kitaplarla video izleyerek hazırlanıyorum. ama artık çöktüm ben hiç birşey yolunda gitmiyor iş arıyorum bi yandan bulamıyorum benden torpillisi önüme geçiyor hemde hiç bir mezuniyeti vasfı olmadığı halde. ama insanlar bunu bilmiyor işte sanki iş buldumda bilerek çalışmıyormuşum gibi. bana bide baba parası yiyor damgası vurdular ben bunu nasıl hazmedeyim bunu diyen yakınım biri ben bu insan eve geldiğinde hoşgeldin bile diyemem içimden. dışardan yargılamak basit bende isterdim bi yuvam işim olsun kahretsin olmuyor işte.
Ailenin o kişileri konuşturmaması lazım canım. Benim kuzenim var 28 yaşında. Oda evde ders çalışıyo tüm akrabalar kıza sürekli şakayla karışık evlende git diyo kendi babası bile evlende git artık diyo yazık üzülüyorum kızın haline29 yaşındayım herkes dedikodumu yapıyor evde kaldı kocalmış baba parası yiyor . en yakın akrabalarım dedikodumu yapıyor. zamanında atansam bunlar olmazdı. çok üzgünüm çok. çalışıodum 600 tl ordanda sözleşmem doldu. şimdi evde kpss ye hazırlanıyorum evde dersaneye gitmiyorum aileme yük olmamak için. eski kitaplarla video izleyerek hazırlanıyorum. ama artık çöktüm ben hiç birşey yolunda gitmiyor iş arıyorum bi yandan bulamıyorum benden torpillisi önüme geçiyor hemde hiç bir mezuniyeti vasfı olmadığı halde. ama insanlar bunu bilmiyor işte sanki iş buldumda bilerek çalışmıyormuşum gibi. bana bide baba parası yiyor damgası vurdular ben bunu nasıl hazmedeyim bunu diyen yakınım biri ben bu insan eve geldiğinde hoşgeldin bile diyemem içimden. dışardan yargılamak basit bende isterdim bi yuvam işim olsun kahretsin olmuyor işte.
29 yaşındayım herkes dedikodumu yapıyor evde kaldı kocalmış baba parası yiyor . en yakın akrabalarım dedikodumu yapıyor. zamanında atansam bunlar olmazdı. çok üzgünüm çok. çalışıodum 600 tl ordanda sözleşmem doldu. şimdi evde kpss ye hazırlanıyorum evde dersaneye gitmiyorum aileme yük olmamak için. eski kitaplarla video izleyerek hazırlanıyorum. ama artık çöktüm ben hiç birşey yolunda gitmiyor iş arıyorum bi yandan bulamıyorum benden torpillisi önüme geçiyor hemde hiç bir mezuniyeti vasfı olmadığı halde. ama insanlar bunu bilmiyor işte sanki iş buldumda bilerek çalışmıyormuşum gibi. bana bide baba parası yiyor damgası vurdular ben bunu nasıl hazmedeyim bunu diyen yakınım biri ben bu insan eve geldiğinde hoşgeldin bile diyemem içimden. dışardan yargılamak basit bende isterdim bi yuvam işim olsun kahretsin olmuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?