• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim bu ana kuzusu kocamdan

Allah aşkına bir insan hergün annesini arıyor halini hatrını soruyor diye ana kuzusu mu oluyor ki ortada bir sorun yok elle tutulur bir sorun yok aileyi dağıtmamış ya bu kadın arasın ne var size nesi dokunuyor? haftada bir gidiyormuşsunuz gidin hem sizde arayın. Bende annemi hergün arıyorum ne var yani ne kadar da büyütüyorsunuz herşeyi ya.

Bu adamdan tam vazgecmisken hamile kaldigimi ogrendim

Vazgeçerken son kez veda sevişmesi oldu galiba?
Vazgeçilen adamla nasıl yakınlaşılıyor aklım almıyor ya neyse..:işsiz:

Adam annesini ararsa arasın siz neden rahatsız oluyorsunuz ki? Annesinin ağzıyla konuşuyorsa he deyin geçin kendi bildiğinizi yapın. İplemeyin yani..

Bazı kadınların da kocalarının attığı her adıma karışmasına sinir oluyorum. Herkesin özel bir hayatı olmalı. Günde kaç defa konuşmuş,bugün aramış mı diye tel kontrol ediyorsan,kim bilir daha ne sorunlar çıkartıyorsundur.

ozel bi problem olmadi ama bunu haykirmaya ihtiyacim vardi ! Tabi kocamin yuzune durduk yere boyle birsey diyemiceme gore buraya yazmaya karar verdim.

Biz haftada birgun kv gideriz, kocam iki gunde bir hatta bazen hergun arar ! Annesinin agziyla konusan bi insan, onlar ne dese ne yapsa dogru ! Gecmiste onlar yuzunden cok huzursuzluk cikti evimizde (gecmis dedigim iki ay oncesine kadar) ! Bide utanmadan aileme karsi tahamulsuzdur hic bir sorun yokken !

Bu adamdan tam vazgecmisken hamile kaldigimi ogrendim ve simdi karnimdaki bebisim icin son sansini verdim ama tahamul edemiyorum hergun annesini aramasina ! tam bi ana kuzusu ve bu benim ona olan saygimi kaybetmeme sebep oluyor. Ben bile aramiyorum hergun ...
Annesini aramasinda bir dakinca göremedim. Benim esim de arar hergu annesini. Hatta ben her aksam sorarim annenler napiyor konustun mu diye ki bizde en az haftada bir defa gideriz kayonvalideme.

ozel bi problem olmadi ama bunu haykirmaya ihtiyacim vardi ! Tabi kocamin yuzune durduk yere boyle birsey diyemiceme gore buraya yazmaya karar verdim.

Biz haftada birgun kv gideriz, kocam iki gunde bir hatta bazen hergun arar ! Annesinin agziyla konusan bi insan, onlar ne dese ne yapsa dogru ! Gecmiste onlar yuzunden cok huzursuzluk cikti evimizde (gecmis dedigim iki ay oncesine kadar) ! Bide utanmadan aileme karsi tahamulsuzdur hic bir sorun yokken !

Bu adamdan tam vazgecmisken hamile kaldigimi ogrendim ve simdi karnimdaki bebisim icin son sansini verdim ama tahamul edemiyorum hergun annesini aramasina ! tam bi ana kuzusu ve bu benim ona olan saygimi kaybetmeme sebep oluyor. Ben bile aramiyorum hergun ...
klasik erkek

Kocası anasıyla konuştuğunda değişiyorsa, karısına cephe aliyorsa evde de huzursuzluk cikiyorsa veya cikmissa . Kadin tabiikide annesiyle konusmasindan rahatsiz olur.. hakli sebpler var ise..

Benim eşimde annesiyle hergün konuşur.Hatta bazen ben hatırlatırım bugün anneni aradın mı diye.Çünkü kv yalnız.Çok sık görüşmeye zorlamadıkça aramasını görmemeye duymamaya çalışın bence.Biraz takıntı haline getirmiş olabilir misiniz bu durumu? Annesinin ağzıyla konuşması için birşey diyemeyeceğim fakat duymamaya umursamamaya çalışırsanız zamanla bu kadar rahatsız etmez sizi diye düşünüyorum.

iyi de arasın size ne

sizi zorla götürmesin

bunu da yumuşak geçişle sağlayın

karnım ağrıyor belim tutuyor

ben evde kalayım annenler bekler sen git gibi

kendi gidişinizi azaltın

hamilelik ilerledikçe de yalnız bırakma beni moduna girin

bebek olunca haftada bir kv ziyareti çok olur

adamın ana kuzusu olması değişmez ama her konuda onun fikrini yüceltin

en iyisini sen bilirsin diye pohpohlayın

ben her şeyi sana danışırım havası verin

kendi istediklerinizi işleyip o istiyormuş gibi yapın

böylelikle annesinin fikrinden üstün olduğunu hissetsin 9 ayda

zira bebek doğunca ana kuzusu olmayan adamlar bile anneleri bebek hakkında bir şey söyleyince hemen onu yapmaya kalkıyor
Kadın olayı çözmüş ya vallahi helal olsun çok güzel taktikler. ..sorun şu ki bunu uygulayacak kişide ikna kabiliyeti var mı? Mesela ben böyle bir sorun yaşasam hayatta kendi fikrimi kocama isleyemem. Neden derseniz bende o kabiliyet yok :)

kadinin sana bir zarari dokundu mu?

Bana bulaşmasınlarda hergün görüşsünler konussunlar. Öyle olunca benım gitmeme gerek kalmıyor cunku kocam gormus oluyor yihuhujuuuuuu:halay: tutumunuz genel anlamda cok yanlıs. :KK20:

Adamdan vazgeçerken sevişip hamile kalıyorsunuz ya hani o yüzden gerçekçi bulamıyorum söylediklerinizi,en azından vazgeçme kısmındakini.. laf işte..
ayrıca adam hergün gitmiyor ya annesine,arıyormuş.. siZe ne ? Canı isterse arar,annesi o.. hergün gitse ve sizidr gitmeye zorlasa haklısınız derdim ama hal hatır sorulan bir telefon görüşmesinin size zararı ne ? Ailesini sevmiyorum,istemiyorum ve telefonla konuşması bile batıyor bana desene sen şuna..

Canım sen de anne olacaksın bak bebeğin için istemediğin bir insana katlanacakmışsın. Sen onun için bu kadar şeyi göze alırken (!) gelinin/damadın olacak kişi iletişiminizden rahatsız olsa ne düşünürsün?
Bir de böyle düşün. ;)

Anne kuzusu olmayan erkek çok nadirdir canım bunu böyle kabullenmelisin.

Gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor eşimin ailesini en son ramazan bayramının birinci günü görmüştüm şükür ki daha görmedim sende görme kafan rahat olsun eşine mutluluğuna bak onları konuşma senden iyisi olmaz.

Back
X