Kimse kılını kıpırdatmıyor burda adım deliye cıktı zaten birazdan gelir kediler mama ve su veririm hergun kaplarımıda çalıyorlar pisliklerben sızın yerınızde olsam bu ısın pesını bırakmazdım
dava acabılırsınız hayvan haklarını aayabılırsınız
tum mahalleyı ayaga kaldırabılırsınız
yapın lutfen
onlar konusamayan bızlere muhtac canlılar
korkusuzca bı canlıyı boyle öldurebılen cocuklara goz yumularsa ılerde cok buyuk problemler cıkar
ben cocukların bılmedıgıne aılelerın faktor oldugu lafına ınanmıyorum
her cocuk karakterıyle doguyor kedıden korkan annesı olup kedılerı cok seven cocuklar var zira
aılelerı ayrı cocuklar ayrı psıkopat bu kısılerın
İlgi mi haberleri bile yoktur bence bugun bir kız cocugunu kovaladım kendimden utandım üstü bası leş gibi altına çiş yapmıs yasıda taş patlasın 5-6 akşama kadar böyle dolaştı sokaktaİlkokul çağındaki çocuklarin vicdanı değerleri yeterince gelişmemiş oluyor. Aileye burada çok iş düşüyor. Eger ilgisiz ise ne yazık ki böyle zivanadan cikip canavarca davranabiliyorlar.
Bende geçen gün parktaki ince gövdeli bir ağacı kirmaya calisirken gördüm bağırdım hiç umursamadilar bile. Koca agacti. İçime battı. Cocuk gördüm mü artık saf masum değilde aman neyin canini yakacak diye bakıyorum özellikle 6 -12 yaş arası.
Geçmiş olsun size deokullar acilinca biraz rahat bırakırlar inşallah..
Bozuldu zaten gece 4 e kadar kedileri dinliyorum hele yagmur yagdı 2 gece agladılar bir karton kutu yaptım battı çöpe attılarOnlar çocuk muydu sahi? Merhamet damarları koparılmış yazık!!
Ben öyle gorsem kediyi psikolojim bozulur ya.((
Bunların gözü korkmaz pislikler hergün bagırıp kovalıyorum hala başka başka çocuklar gelip almaya çalışıyor mama kaplarının yerinde yeller esiyor ben buraya 2 sene oldu tasınalı burda dogup büyüyen aileler var onlar bile kafasını ceviriyorBu arada bu durumu hayvan haklari derneklerinden birine bildirseniz bir gun kalabalik olarak gelip goz korkutsalar olmaz mi ki? Aklima bir sey gelmiyor tekme tokat dovmekten baska da neyse.
Akşama kadar ne yapıyorlar çok merak ediyorum bu çocukları acıkmıyorda sabah 8 de çıkıyorlar gece 1-2 ye kadarYutkunamadım! Bizim apartmanda da bar kedi köpe dğşmanları. Kafalarına sopayla vuruyorlar. Ben çıkıp tepki verip azarlayınca da anneleri çıkıp ne olmuş diyecek kadar caniler.
Böyleleri çocuk yapmasın. Vicdansız pislik çocuklar yetiştiriyorlar nefret ediyorum hepsinden. Çocuk yapmakta ne var 5 dakika! Doğum yarım saat! Peki ya terbiyesi ahlakı vicdanı! Vicdansız ana babadan vicdansız çocuklar. !!!
İşte bunlar ileriye dönük birer tehdit herbiri. Resmen kitle imha silahı yetiştiriyor aileler. Kim bilir hangi 70 lik dedeye hangi 20 lik talip gelmiş onu izliyor dur. Sonra iç. Çeker böyle kadınlar ahhh ahh bizim herif yerine ihtiyar bir zengin adam olaydı şöyle diye. Doğurduğunu böyle yetiştiren kadın kafası tamda böyle işteherkese iyi geceler o kadar üzgünüm o kadar sinirliyim ki kelimelerden ateş bile çıkabilir.
2 senedir Oturduğum sokakta kedileri besliyorum düzenli olarak bana yardımcı olan bir komşum daha var. 2 anne kedimiz 8 yavrumuz vardı. Sokaktaki çocuklar bir rahat vermediler günlerce ordan oraya tasıdık yavruları. Çocuklara yalvardım, onlara marketten istediklerini aldım rahatsız etmemeleri için ama sonuç bugun yine yavruları alıp hızla geçen arabaların önüne atıp öldürdüler. Gördüğüm manzarayı anlatamam o can çekişen minicik yavruyu görüp gülüyorlar. Bagırdım çagırdım artık tükendim. Bir tanesinin annesi çıkıp ne oldu demedi anca tülün arkasından sessizce izlediler. Çocuk doğurup sokağa salmak tek marifetleri. 2 senedir onlardan kurtarıp sahiplendirdiğim, yada annesini bulamadığım için melek olan bu kaçıncı can. İsyan etmemek elde değil. Her kedi miyavlamasına cama balkona koşuyorum. Koca yaz bu canavarlarla bogusmaktan yoruldum.
Sinirim bozuldu bu nedir yaherkese iyi geceler o kadar üzgünüm o kadar sinirliyim ki kelimelerden ateş bile çıkabilir.
2 senedir Oturduğum sokakta kedileri besliyorum düzenli olarak bana yardımcı olan bir komşum daha var. 2 anne kedimiz 8 yavrumuz vardı. Sokaktaki çocuklar bir rahat vermediler günlerce ordan oraya tasıdık yavruları. Çocuklara yalvardım, onlara marketten istediklerini aldım rahatsız etmemeleri için ama sonuç bugun yine yavruları alıp hızla geçen arabaların önüne atıp öldürdüler. Gördüğüm manzarayı anlatamam o can çekişen minicik yavruyu görüp gülüyorlar. Bagırdım çagırdım artık tükendim. Bir tanesinin annesi çıkıp ne oldu demedi anca tülün arkasından sessizce izlediler. Çocuk doğurup sokağa salmak tek marifetleri. 2 senedir onlardan kurtarıp sahiplendirdiğim, yada annesini bulamadığım için melek olan bu kaçıncı can. İsyan etmemek elde değil. Her kedi miyavlamasına cama balkona koşuyorum. Koca yaz bu canavarlarla bogusmaktan yoruldum.
Bence mutlaka fotograflayip videoya cekin. Hayvan haklari derneklerine yollayin adres belirterek eminim sessiz kalmazlarBunların gözü korkmaz pislikler hergün bagırıp kovalıyorum hala başka başka çocuklar gelip almaya çalışıyor mama kaplarının yerinde yeller esiyor ben buraya 2 sene oldu tasınalı burda dogup büyüyen aileler var onlar bile kafasını ceviriyor
Annesi yaptığı bu hareketle çocuğunu potansiyel katil yaptığını bilse saNirim bu kadar duyarsız olmazdiherkese iyi geceler o kadar üzgünüm o kadar sinirliyim ki kelimelerden ateş bile çıkabilir.
yazık be yazık bende o çocuğun gözünü oymak istiyorum :///Sinirim bozuldu bu nedir ya
İyiki inandıgimiz din hayvanlara merhamet edin diyor birde tersinı dese sokakta hayvan kalmazdi degisik fantezilere kurban giderlerdi..
Sitenizde bu olaya tepki göstercekler sadece hayvanseverler değil yureginde minicik merhamet duygusu olması yeterli orgutlenin..
Bizimde apartmanda 4 yaşındaki çocuk bahçedeki yavru kedilerin gözlerini oyuyodu yavrucaklar hepsi kör gidip annesine söyledim kadın şok oldu sonra babası annemin komsu teyzelerin karşısına dikilmiş çocuğuma iftira atıyosunuz diye kedileri gösterince adam inandı diceğim o ki bu teyzeler belki ömründe bir kedinin başını oksamamis ama merhametliler inançları bunu emrediyor çünkü siz tepki için sadece hayvansever aramayın ondan çok az var normal ruh sağlığı yerinde her insan bu çocuklara ve annelerine dur der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?