Bıktım bu canavarlardan

Böyle olunca cezasız bırakılmamalıdır kızıyorum nasıl bir vicdanını hiçmi eğitilmiş bu cocuklar çok yazık

Konu sahibi malesef 5199 sayılı yasa hayvanları koruma yönünden çok eksik. Yine de yapabilecekleriniz var. Bir klinikle konuşup makul bir ücrete karne çıkarmalı ve bu kedilerin belediyeye gidip üzerinize kaydını yaptırmalısınız. Veterinerlik işleriyle görüşebilirsiniz farklı belediyelerde farklı birimler yapabiliyor bu kaydı.

Daha sonra mutlaka anneleri kısırlaştırın facede gruplarda yardım isteyebilirsiniz. Kedi kapanları var yaklaşmayanlar için. File vs mutlaka yakalarsınız ama.

Eklemek isterim +12yaş cezai sorumluluğa sahip onlara korkutucu olması açısından buradan gidebilirsiniz.

Onlarla ilgilendiğiniz için size teşekkür ederim. Malesef bu ülkede bu konudaki mücadelemiz hiç bitmeyecek.

Bizim sitede kediye taş atmak için yeltenen bir çocuğun üstüne yürüdüm çocuk taşı da bırakıp uzaklaştı, bir daha o davranışı yaparken 2 kez düşünecek. Bu arada ben kedi ve köpeklerden çok uzak yetiştirildim hatta korkarım, korkutuldum muhtemelen küçükken ,o yüzden evde beslemeyi pek düşünmem ama sokak hayvanlarıyla yemeğimi paylaşırım inanın korktuğum halde bana bir zarar veren olmadı çok şükür, yemek bekliyorlar sadece bir de huzurlu bir ortam ama ne yazık ki evlerin içinde kadınlara çocuklara şiddet uygulandıkça güçlü güçsüzü sindirip ezdikçe hayvana şiddet olayları da bitmeyecek. Merhametli insanların sayısını arttırsın rabbim.

bütün piskopat katiller ilk cinayetlerini hayvanlara karşı işlerler.
bunlar da geleceğin katilleri, sapıkları işte...
bunun çocuk ya da büyük olmakla alakası yok, çocuklar alenen yapıyor büyükler daha gizli.
çocukluğunda piskopat olup da büyüyünce normale döneni de hiç duymadım.

Aynı üzücü olayları biz de yaşıyoruz maalesef.
Eşim de ben de kedi ve köpeklere bayılırız evde iki minik kedimiz de var zaten ama bunun dışında bahçemizdeki 5-6 kediye ve mahallemizdeki 3-4 köpeğe de elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz.Günde 2 kere yemek ve su veriyoruz çünkü hepsi çok tatlılar.
Geçenlerde kavga sesine balkona koştum mahalle ayağa kalkmış.Biz gibi köpeklere çok düşkün bir esnaf komşumuz var kadının üstüne yürümüşler siz besliyorsunuz bu hayvanları,haramdır günahtır,çocuklara saldırıyorlar,huzurumuz kalmadı diye ve en içler acısı olan yeni doğum yapmış bir kedimizi zehirli kıyma vererek öldürmüşler,görünce dayanamadım ağlamaya başladım.
İndim aşağı bu bağrışan mahallelinin çocukları kadının karşına geçmiş bir de kadınla alay ediyorlar(kadın kaç yıllık öğretmen,kültürlü ve nasıl konuşulacağını bilen biri kendini çok düzgün ifade ediyordu)
tepemin tası attı çocuklara öyle bir bağırdım ki defolup gitmeleri gerektiğini bir daha bizim bahçemize de ayak basmamaları gerektiğini eğer kedilerimiz ya da köpeklerimiz ölürse çok fena olacağını söyledim ama sinirden doğuruyordum neredeyse..
şimdilik seslerini kestiler ama ilk fırsatta zehirleyecekler çok korkuyorum

Merhamet duygusu olmayan ınsanlar yetıstırıyorlar ıste.. Ben de hayvanları cok severım. Nerede bır yaralı kedı gorsem alır yardım ederım. Sızın yapabılecegınız bır sey kalmamıs. Aılelerınde sorun. Cocuklarını boyle merhametsız cani yetıstırıyolar.. Yaslandıklarında o cocuklar onlara bakacak mı ? Merhamet yokkı ........

Off cok zor isiniz. Bizim bahcede iki annekedi ve 6 yavru kedi var hergun onlara mama veriyorum oglumla birlikte. Marketten keeilere birsey almadan cikartmiyorbeni. Vicdanli anneler vicdanli cocuk yetistirir vicdansizlar boylesadist cocuklari ki ilerde kendilerine de zarari olir mutlaka.

Bunlarin duzgun konusmaktan anliyacagi yok umarim baslarina oyle bir sey gelirki birdaha hicbircanliya zararveremezler.

İnsanin kelimeler boğazında kalıyor.Bende kedi ve köpekten korkarım dokunamam ama cocuklarimla elimizde su şişeleri kaplarla mah.gezerim .onlara bu canlilara saygı duymalarını öğretiyorum kendimi övmek için yazmıyorum ,bir anne olarak çocuklarım kedi yavrusunu arabanın önüne atsa doktor doktor gezerim.korkarım psikopatmi diye ilerde ne yaparlar kim bilir?

Senin hayvanı beslemen hayvanın sahibi olman için yeterli. Dolayisiyla senin sahibi oldugun hayvana o cocuklar zarar verdigi icin ailesine dava açabilirsiniz. Her öldürdukleri kedi için tazminat talep edersiniz aileleri bir daha sokağa salmaz zaten.

İlkokul çağındaki çocuklarin vicdanı değerleri yeterince gelişmemiş oluyor. Aileye burada çok iş düşüyor. Eger ilgisiz ise ne yazık ki böyle zivanadan cikip canavarca davranabiliyorlar.

Bende geçen gün parktaki ince gövdeli bir ağacı kirmaya calisirken gördüm bağırdım hiç umursamadilar bile. Koca agacti. İçime battı. Cocuk gördüm mü artık saf masum değilde aman neyin canini yakacak diye bakıyorum özellikle 6 -12 yaş arası.

Geçmiş olsun size de okullar acilinca biraz rahat bırakırlar inşallah..

Çok çok üzüldüm
Histeri diye bi film vardı o geldi aklıma
Bazı arkadaşlar herkes çocuk sahibi olmamalı demiş katılıyorum onları doğru düzgün yetiştirebilecekler vicdani değerleri öğretebilecekler anne baba olmalı

Onlar çocuk muydu sahi? Merhamet damarları koparılmış yazık!!
Ben öyle gorsem kediyi psikolojim bozulur ya. ((

Allahin cezalari. Anneleri canavar cocuklari ne olsun. Bunlarin cocukluguna veremiyorum bu vahsiligi. Bizim mahallede de varlar. Her gunum bagiris ile geciyor. En ufak sese kosar oldum.

Bu arada bu durumu hayvan haklari derneklerinden birine bildirseniz bir gun kalabalik olarak gelip goz korkutsalar olmaz mi ki? Aklima bir sey gelmiyor tekme tokat dovmekten baska da neyse.

Yutkunamadım! Bizim apartmanda da bar kedi köpe dğşmanları. Kafalarına sopayla vuruyorlar. Ben çıkıp tepki verip azarlayınca da anneleri çıkıp ne olmuş diyecek kadar caniler.
Böyleleri çocuk yapmasın. Vicdansız pislik çocuklar yetiştiriyorlar nefret ediyorum hepsinden. Çocuk yapmakta ne var 5 dakika! Doğum yarım saat! Peki ya terbiyesi ahlakı vicdanı! Vicdansız ana babadan vicdansız çocuklar. !!!

Göğsüme oturdu bişey sanki o nasıl merhametsizlik. Kıyamam ya masum bi cana nasıl kıyarlar

Hayvan sevgisinden eksik büyüyen çocukların sağlıklı bireyler olamayacağını düşünürüm hep. Hayvan sevmeyen insan da sevmez derler ya. O çocuklar büyüyecek daha ne zararları olacak kim bilir.

Herkes anne baba olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…