Böyle olunca cezasız bırakılmamalıdır kızıyorum nasıl bir vicdanını hiçmi eğitilmiş bu cocuklar çok yazıkherkese iyi geceler o kadar üzgünüm o kadar sinirliyim ki kelimelerden ateş bile çıkabilir.
2 senedir Oturduğum sokakta kedileri besliyorum düzenli olarak bana yardımcı olan bir komşum daha var. 2 anne kedimiz 8 yavrumuz vardı. Sokaktaki çocuklar bir rahat vermediler günlerce ordan oraya tasıdık yavruları. Çocuklara yalvardım, onlara marketten istediklerini aldım rahatsız etmemeleri için ama sonuç bugun yine yavruları alıp hızla geçen arabaların önüne atıp öldürdüler. Gördüğüm manzarayı anlatamam o can çekişen minicik yavruyu görüp gülüyorlar. Bagırdım çagırdım artık tükendim. Bir tanesinin annesi çıkıp ne oldu demedi anca tülün arkasından sessizce izlediler. Çocuk doğurup sokağa salmak tek marifetleri. 2 senedir onlardan kurtarıp sahiplendirdiğim, yada annesini bulamadığım için melek olan bu kaçıncı can. İsyan etmemek elde değil. Her kedi miyavlamasına cama balkona koşuyorum. Koca yaz bu canavarlarla bogusmaktan yoruldum.
Ayyy nerden okudum konuyu yaaa
Yemin ederim o cocuklar arabanin altinda kalsa uzulmem! Cok sinirlendim
Anne sütten kessin şimdi almak isteyen olursa ki çok zor
Tasma takma ile sahiplenme olmuyor karnesi olacak özel veteriner karne düzenliyor polis de karısmıyor hayvanlara anca aile ile gidip küfürleşip kavga edicem hayvan mal diye geçiyor kanunda anca mala zarar vermeden dava açabilirim. Hangi birini attırıcam var 13 çocuk bunların yaşlarıda ufak kızlı erkekli
İlk okul çağındalar çoğu ile aynı sokakta oturduğumdan bile şüpheliyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?