- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Yok yok sanırım ben yanlış anlattım anlık sinirle çok hızlı yazınca böyle oluyor :) ben annem kardeşlerim ve dayım yaşıyoruz. yani dayım bizimle yaşıyor 15 senedirYorulmakta bikmakta haklısınız ama anladigim kadariyla siz teyzenizin yanina gitmissiniz. Yani bagdakini kovmak gibi olmuyor mu durum?
Yanlis anladıysam kusura bakmayin.
Neden rahatsız olsun ki ? yediği önünde yemediği arkasında. Birde maaşını kiraya/faturaya mı yatıracak :))) bu gidişle ben evlenir giderim o hala orada kalır...neden sizinle yasıyor ?
Maaşı müsait kendine ayrı bir ev açsın koskoca adam rahatsız olmuyor mu
yaşamaz çünkü onda bizim evde ki gibi rahat olamaz bu yüzü buna annem verdi o yüzden onada kızgınım bir şey diyemiyorum kardeş sonuçta ama bu kadarı çok ama çok abartılı evden kaçacak duruma geldim resmenO zamam teyzenizle yaşasın. Madem 40 yaşında bakıma muhtaç dayınız.
Anladim ben yanlış anlamisim kusura bakmayın.Yok yok sanırım ben yanlış anlattım anlık sinirle çok hızlı yazınca böyle oluyor :) ben annem kardeşlerim ve dayım yaşıyoruz. yani dayım bizimle yaşıyor 15 senedir
adam resmen yerleşmişNeden rahatsız olsun ki ? yediği önünde yemediği arkasında. Birde maaşını kiraya/faturaya mı yatıracak :))) bu gidişle ben evlenir giderim o hala orada kalır...
başka çaremiz yok annem çıkacaz diyor ama bekliyorum zaman geçtikce nefretim artıyor istemsizce salonda oturuyorum o uyandığı zaman direk kendi odama çekiliyorum wc harici çıkmamaya özen gösteriyorum 3 kişilik koltuğa yayıldığı için zaten oturacak yer kalmıyor :) abartı gelebilir ama 15 sene geçince insan cok doluyomuş gerçektenAnladim ben yanlış anlamisim kusura bakmayın.
Dayiniz düzenini kurmus kolay kolay gitmez. Allah sabir versin anca siz çıkarsanız kurtulursunuz gibi gorunuyor
annem söylüyor ama şöyle diyim o adam 10 şeyin lafını yapıyorsa annem sadece 2'sinde dile getiriyor ama sonra unutuluyor. annemin ''az kaldı, çıkıcaz'' lafına güvenmekten başka da bi çarem kalmıyor sesimi çıkaramıyorum bekliyorumadam resmen yerleşmiş
Annen söylesin bu böyle olmaz diye
Siz niye cikiyorsunuz bulun bi kira verin dayiya bavulu hazirlayip kapinin önüne koyarsiniz. O kim ki ev sahibi gibi davraniyor? Haddi bilecekbaşka çaremiz yok annem çıkacaz diyor ama bekliyorum zaman geçtikce nefretim artıyor istemsizce salonda oturuyorum o uyandığı zaman direk kendi odama çekiliyorum wc harici çıkmamaya özen gösteriyorum 3 kişilik koltuğa yayıldığı için zaten oturacak yer kalmıyor :) abartı gelebilir ama 15 sene geçince insan cok doluyomuş gerçekten
Yok yok sanırım ben yanlış anlattım anlık sinirle çok hızlı yazınca böyle oluyor :) ben annem kardeşlerim ve dayım yaşıyoruz. yani dayım bizimle yaşıyor 15 senedir
babam yardım ediyor anneannemden anneme kalan emekli maaşı var ve dediğiniz gibi ev aileden kalma ama aileden kalma ev kirada o kira ile şuan ki yaşadığımız yerin kirasini ödüyoruz o yüzden bu adam da ortak evden kalma ortak kira benimde yaşama hakkım var diye düşünüyor galibaEv kimin
Yani anneniz çıkacağız vs dediğine göre ev aileden kalma galiba
Dayı da bekar ve aile evinde yaşıyor siz de oradasınız
Yalnız anneniz ablanız ve siz çalışmıyorsunuz dayı da sadece 200 tl fatura veriyor nasıl geçiniyorsunuz
dayımla ilgili şikayetlerimi anlattım onu anlamışsınızdır, bu yüzden evleri ayırmayı düşünüyoruz yakın zamanda inşallah bakalım beklemedeyim ne kadar doğru...Anneniz nereden nereye çıkıyor onu anlamadım
babam yardım ediyor anneannemden anneme kalan emekli maaşı var ve dediğiniz gibi ev aileden kalma ama aileden kalma ev kirada o kira ile şuan ki yaşadığımız yerin kirasini ödüyoruz o yüzden bu adam da ortak evden kalma ortak kira benimde yaşama hakkım var diye düşünüyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?