Bıktım bu evlilikten

Bi kere suçu gelmişti adama arkamı donmusum diye bana vurdu ve öyle bişey de yapmadım eminim adam baktı sandım sana diyo vurdu sonra hakaret etti ondan sonra pişman oldu Özür diledi böyle bi yapıya sahip malesef
inanmıyorum yaa basbaya tedavi gerekli özür dilese ne dilemese ne canım vurmak nedir ya hastalıklı bişey yani çok onur kırıcı bi çözüm bulunma bi şekilde

yani düzelme yok pardon da neye dayanarak düzelir diye bekliyosunuz. boşanmaya niyetim yok deyin geçin. böyle böyle yıllarca şikayet de etseniz kimseye faydası yok.

bence daha uzatmadan olduğu gibi herşeyi ailene anlat canım.en doğrusu bu inan.
Onlarda herseyi biliyo bana bırakıyolar sen ne karar alırsan arkasındayız diyorlar onlar beni ikna etti çocuk için bi şans daha ver evine dön diye yoksa bosancaktim

yani düzelme yok pardon da neye dayanarak düzelir diye bekliyosunuz. boşanmaya niyetim yok deyin geçin. böyle böyle yıllarca şikayet de etseniz kimseye faydası yok.
Tamamen boşanmaya karar versem giderim zaten bi kere gittim kesindi kararın çocuk için tekrar denedik ailesi baSka yere taşındı sorunlar bitti mi hayir

anladım.ailenin onu karşına alıp konuşması daha etkili olur bence.ne desem başka bilemedim allah yardımcın olsun canım.

Iyi etmişsiniz onların da ne olduğu ortaya cikti

Bi kere suçu gelmişti adama arkamı donmusum diye bana vurdu ve öyle bişey de yapmadım eminim adam baktı sandım sana diyo vurdu sonra hakaret etti ondan sonra pişman oldu Özür diledi böyle bi yapıya sahip malesef

Öfke kontrolü değil senin eşinin sorunu,
Yargı mekanizması kıskançlık ve paranoya yüzünden bozuk işliyor.
Özür yalaması olmuş eşiniz. Şiddet var diyorsunuz, sürekli haber alma isteği, hesap sormalar...
Psikolojik olarak hastalığa itiliyorsunuz "Hastalıklı" eşiniz tarafından üzgünüm.

Değer mi iyice bi düşünün.

Özünde iyi biri ama iki farklı kişiligi var sinirlenince saçma sapan konuşuyo tedavisi olsa keske de olsa

Özünde iyi biri ama iki farklı kişiligi var sinirlenince saçma sapan konuşuyo tedavisi olsa keske de olsa
Fazla yanetkisi olmayan bi ilacmi icirsen napsan.yemegine felan koysan baska bi hastaligi yoksa.yada aktardan sakinlestirici bitki felan varmi sorsan.
melisa otuda sakinlestiriyo ama boylelerine otu yedirsen pek fayda etmez.

Fazla yanetkisi olmayan bi ilacmi icirsen napsan.yemegine felan koysan baska bi hastaligi yoksa.yada aktardan sakinlestirici bitki felan varmi sorsan.
melisa otuda sakinlestiriyo ama boylelerine otu yedirsen pek fayda etmez.
Yok ya huy meselesi ot çöp fayda etmez yani öfke kontrolü yapiyolar mis ama nerde yapılıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…