inanmıyorum yaa basbaya tedavi gerekli özür dilese ne dilemese ne canım vurmak nedir ya hastalıklı bişey yani çok onur kırıcı bi çözüm bulunma bi şekildeBi kere suçu gelmişti adama arkamı donmusum diye bana vurdu ve öyle bişey de yapmadım eminim adam baktı sandım sana diyo vurdu sonra hakaret etti ondan sonra pişman oldu Özür diledi böyle bi yapıya sahip malesef
Onlarda herseyi biliyo bana bırakıyolar sen ne karar alırsan arkasındayız diyorlar onlar beni ikna etti çocuk için bi şans daha ver evine dön diye yoksa bosancaktimbence daha uzatmadan olduğu gibi herşeyi ailene anlat canım.en doğrusu bu inan.
Ofke kontrolu yok işte tedavisi nasil oluyo bununinanmıyorum yaa basbaya tedavi gerekli özür dilese ne dilemese ne canım vurmak nedir ya hastalıklı bişey yani çok onur kırıcı bi çözüm bulunma bi şekilde
Tamamen boşanmaya karar versem giderim zaten bi kere gittim kesindi kararın çocuk için tekrar denedik ailesi baSka yere taşındı sorunlar bitti mi hayiryani düzelme yok pardon da neye dayanarak düzelir diye bekliyosunuz. boşanmaya niyetim yok deyin geçin. böyle böyle yıllarca şikayet de etseniz kimseye faydası yok.
Amin canım sağolanladım.ailenin onu karşına alıp konuşması daha etkili olur bence.ne desem başka bilemedim allah yardımcın olsun canım.
Tamamen boşanmaya karar versem giderim zaten bi kere gittim kesindi kararın çocuk için tekrar denedik ailesi baSka yere taşındı sorunlar bitti mi hayir
Iyi etmişsiniz onların da ne olduğu ortaya ciktiBiraz dikkat etmeli bi sohbet konularinda. Misal kiz kardesimi birisi sohbete cagirmisti. Annem tek basina olmaz dedi, ilk olarak benide ablamida yanina yolladi. Cicek cikolata aldik nezaketen ve gittik.
Baktikki megersem fethullah gulen cemaatindelermis.
Sohbet icin gittik ama bi baktik evde 5 kisi, dahada gelen olucakmis ama isleri cikmis, normalde 10 kisi felanlarmis, oyle dediler.
Sohbet basliycak. O 5 kiside dagildi ´odevim var´/´arkdasin problemleri dinlemem gerek´ diye.
Kaldikmi ben, kiz kardesim ve ablam , bi tanede hoca.
Duvarda 1 metrelik kocaman fethullah gulenin sayfasi olan Kursu yazilari.
Whatsapptan dedimki ´ sizin desteklediginiz hocaniz bize uymuyor daha gelmeyiz bildireyim´.
´fethullah gulen efendimizi biz severiz dogrudur, ama size diretmedikki hic zaman bu konuda´ felan diye.
Kiz kardesimi tek yollasaydik acaba neler sokucaklardi kafasina.
Dahada gitmedik.
bence konu öfkeden ziyade sapıklıkBi kere suçu gelmişti adama arkamı donmusum diye bana vurdu ve öyle bişey de yapmadım eminim adam baktı sandım sana diyo vurdu sonra hakaret etti ondan sonra pişman oldu Özür diledi böyle bi yapıya sahip malesef
Iyi etmişsiniz onların da ne olduğu ortaya cikti
Bi kere suçu gelmişti adama arkamı donmusum diye bana vurdu ve öyle bişey de yapmadım eminim adam baktı sandım sana diyo vurdu sonra hakaret etti ondan sonra pişman oldu Özür diledi böyle bi yapıya sahip malesef
Çocuk doğduktan sonra daha kötü oldu ailesiyle altli üstlu oturuyoDuk bu yüzden oldu hep tartışmalar evde yalniz kalma yukarı çık hergün bi arada olmalar zatem evlendigimi anlamadım ki ailesinin de dusuncesizligi
Özünde iyi biri ama iki farklı kişiligi var sinirlenince saçma sapan konuşuyo tedavisi olsa keske de olsaÖfke kontrolü değil senin eşinin sorunu,
Yargı mekanizması kıskançlık ve paranoya yüzünden bozuk işliyor.
Özür yalaması olmuş eşiniz. Şiddet var diyorsunuz, sürekli haber alma isteği, hesap sormalar...
Psikolojik olarak hastalığa itiliyorsunuz "Hastalıklı" eşiniz tarafından üzgünüm.
Değer mi iyice bi düşünün.
Fazla yanetkisi olmayan bi ilacmi icirsen napsan.yemegine felan koysan baska bi hastaligi yoksa.yada aktardan sakinlestirici bitki felan varmi sorsan.Özünde iyi biri ama iki farklı kişiligi var sinirlenince saçma sapan konuşuyo tedavisi olsa keske de olsa
Yok ya huy meselesi ot çöp fayda etmez yani öfke kontrolü yapiyolar mis ama nerde yapılıyor bilmiyorumFazla yanetkisi olmayan bi ilacmi icirsen napsan.yemegine felan koysan baska bi hastaligi yoksa.yada aktardan sakinlestirici bitki felan varmi sorsan.
melisa otuda sakinlestiriyo ama boylelerine otu yedirsen pek fayda etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?