Nasıl tedavi olacak nerde bende diyorum öfke kontrolün yok doktora gidelim diye yanasmadı oğluma çok düşkün onun uzuldugunu de görüyo eşim sinirlenince çocuk etkileniyo artık anlıyorum eşim çocukla ilgileniyo bi yandan benimle tartışıyo ise yaramissa bende ne yapıp edip ikna etmeliyim o zamanOfke kontrolu var kocanin cok cok belli.
Benim su an 17 yasinda bi erkek kardesim var. 3 sene oncesine kadar cok agresifti.
Okuldan kovuldu kac kere.
Sonra dedilerki eger ofke kontrlune gitmezsen seni istemeyiz.
Oda cok sinirlendi yine tabi ama " eh gitmis gibi yapiyim ne ise yariycaksa, zaten bana ne ogut vericekki ordakilrr, dinlemis gibi yaparim" dedi.
Ve su an diyebilirimki kardesim yuzde 80 degisti. Artik agresif degil.
Boyle bisey umit olamazmi size?
Bi ihtimal?
Nasıl tedavi olacak nerde bende diyorum öfke kontrolün yok doktora gidelim diye yanasmadı oğluma çok düşkün onun uzuldugunu de görüyo eşim sinirlenince çocuk etkileniyo artık anlıyorum eşim çocukla ilgileniyo bi yandan benimle tartışıyo ise yaramissa bende ne yapıp edip ikna etmeliyim o zaman
Bende çok istiyorum gitmesini kahveye gidiyo cami dibimizde hatta sohbet yapılıyor bi yer var mahalle de oralara gitmiyor kahveye gidiyo şeytan kandırıyo işte dini bilgisi de var baya ama icraat yok işte borcu var diyo ki kafam rahat olsun ki namaz kilayim bahane diyorum herkesin borcu derdi var kimse namaz kılmasin o zamanSende varsin benim icin tedavi ol demede " oglun icin tedavi ol" de.
Ama yani o tedavisini olsun.
Bi zaman sonra sanada tutumu degisicek.
Ofke kontrolu terapisi nerde nasildir bilmiyorum. Ama mesela seanslari 4 lu 5 li ode. Tipki spor salonuna verdgim para yanmasin diye gidenler oldgu gibi, oda mecburi gidicektir. Ve bi zaman sonra insallah faydasini gorucektir.
Ayrica mumkunmudur acaba dini sohbetlere katilsa, biseyler duysa? Belki islama yonelir, en guzel islam terbiye eder.
Bende çok istiyorum gitmesini kahveye gidiyo cami dibimizde hatta sohbet yapılıyor bi yer var mahalle de oralara gitmiyor kahveye gidiyo şeytan kandırıyo işte dini bilgisi de var baya ama icraat yok işte borcu var diyo ki kafam rahat olsun ki namaz kilayim bahane diyorum herkesin borcu derdi var kimse namaz kılmasin o zaman
Bilmiyorum ki hiç çok borç yapacak da bişey yok kariy la kızla mi yiyorum eve harcıyorum diyo çok Bonkör tutumsuz sigara da içiyorum en pahalisindan sonrada toparlanamiyoBi bilse o borcun caresi huzura dogru giden dini sohbetlerde..
Acaba yanlis arkdaslarmi ediniyor?
Senin yasin kaç canım hangi sohbetler e gidiyorsun burada yasak mı bu konular bilmiyorum amaBi bilse o borcun caresi huzura dogru giden dini sohbetlerde..
Acaba yanlis arkdaslarmi ediniyor?
Peki bu borclari kapatmak icin ne yapiyor?Bilmiyorum ki hiç çok borç yapacak da bişey yok kariy la kızla mi yiyorum eve harcıyorum diyo çok Bonkör tutumsuz sigara da içiyorum en pahalisindan sonrada toparlanamiyo
Çok güzel bi işi var maaşı da iyi ailesi de borçlarını kapatmaya yardimci oluyo hatta kredi kartlarını almış babası borç yapmasın diye ben almadım çünkü benden alır ikna eder para veriyo kenara koy diye sonra alıyo tutum yok sorumluluk ağır geldi ona rahatliga alışmış şimdi bide çocuk var masraflar artınca sıkılıyo bende çalışmayı düşünuyorum inşallah kendimizi toparlamak icinPeki bu borclari kapatmak icin ne yapiyor?
Yinemi kahvede takiliyor?
Oyleyse borclar hic bitmez, farkinda olmali..
Senin yasin kaç canım hangi sohbetler e gidiyorsun burada yasak mı bu konular bilmiyorum ama
Çok güzel bi işi var maaşı da iyi ailesi de borçlarını kapatmaya yardimci oluyo hatta kredi kartlarını almış babası borç yapmasın diye ben almadım çünkü benden alır ikna eder para veriyo kenara koy diye sonra alıyo tutum yok sorumluluk ağır geldi ona rahatliga alışmış şimdi bide çocuk var masraflar artınca sıkılıyo bende çalışmayı düşünuyorum inşallah kendimizi toparlamak icin
Benide eşim yollamiyo bi yere eskiden çok gidiyodum ama su an arayış içerisindeyim çok sohbete gittim tam bulamadım yerimi herkesin yolu ayrı tabiki amaç aynı ama tamamen teslim olmak istiyorumBenim yasim 21 canim, ben yurtdisinda kaliyorum oyle bi yere bagli bi sohbet degildir gittigm yer.
10-15 kisi olarak toplaniyoruz tum kizlar ve her hafta cuma gunu birimize gidiyoruz.
Dersi verenler donumlu olarak imam hatip okuyan bizden bi kac yas buyuk kizlar yine.
Her 3 haftayada baska bi sohbet grubuna takiliyorum.
Bende yeni basladim zaten, kendimden utandim su yasima geldim hic bisey ogrenmedim bi kuckken gittigm kuran dersi haric. Annem beni baskalarinin evine yollamadi once,ama en son bi tandgim olan hocayi devreye soktum.
Artik izin veriyor.
Evet aynı haberim yok ne borç yaptığından altli üstlu oturudgumuzdan bütçeler biri hesap sormuyodum şimdi hatasının farkına varıyor ama iş işten geçti ailesine gtcez elimiz boş gtmeyelim diyo parası yok gidiyo pasta tatlı alıyo alma diyorum madem bişey ya da ucuz bişeyler al yok hesabını bilmiyo hiç bunlar küçük orneklrHepmi boyle sorumsuzdu esin?
Benide eşim yollamiyo bi yere eskiden çok gidiyodum ama su an arayış içerisindeyim çok sohbete gittim tam bulamadım yerimi herkesin yolu ayrı tabiki amaç aynı ama tamamen teslim olmak istiyorum
Evet aynı haberim yok ne borç yaptığından altli üstlu oturudgumuzdan bütçeler biri hesap sormuyodum şimdi hatasının farkına varıyor ama iş işten geçti ailesine gtcez elimiz boş gtmeyelim diyo parası yok gidiyo pasta tatlı alıyo alma diyorum madem bişey ya da ucuz bişeyler al yok hesabını bilmiyo hiç bunlar küçük orneklr
Dengesizlik ya bide cikarken esime diyoki.esiyle gelmediydi baskalarida vardi.Aaaa genişliğe bak normal mi geliyo eşine bu durum sende kadının kocasını ara size oturmaya gelcez diye bakalım nolcak
Ben kaç yıl o cemaatteydim son olaylardan sonra koptuk hayırlısı bakalım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleriBiraz dikkat etmeli bi sohbet konularinda. Misal kiz kardesimi birisi sohbete cagirmisti. Annem tek basina olmaz dedi, ilk olarak benide ablamida yanina yolladi. Cicek cikolata aldik nezaketen ve gittik.
Baktikki megersem fethullah gulen cemaatindelermis.
Sohbet icin gittik ama bi baktik evde 5 kisi, dahada gelen olucakmis ama isleri cikmis, normalde 10 kisi felanlarmis, oyle dediler.
Sohbet basliycak. O 5 kiside dagildi ´odevim var´/´arkdasin problemleri dinlemem gerek´ diye.
Kaldikmi ben, kiz kardesim ve ablam , bi tanede hoca.
Duvarda 1 metrelik kocaman fethullah gulenin sayfasi olan Kursu yazilari.
Whatsapptan dedimki ´ sizin desteklediginiz hocaniz bize uymuyor daha gelmeyiz bildireyim´.
´fethullah gulen efendimizi biz severiz dogrudur, ama size diretmedikki hic zaman bu konuda´ felan diye.
Kiz kardesimi tek yollasaydik acaba neler sokucaklardi kafasina.
Dahada gitmedik.
Kaç yaşında bu kadin büyük mu küçük mu oturmaya geldiklerinde lafı soksaydin inceden sendeDengesizlik ya bide cikarken esime diyoki.esiyle gelmediydi baskalarida vardi.
direk ahmet bidahakine esimle gelcez ben seni arar haberlesiriz tmammi.sanki ben bostan korkuluguyum.hani numaram olmasa tamamda numaram da var.hatta bikere ben onu aradiydim musaitmisin diye isi vardi.bi hafta sonra esimi aramis gelin aksama diye oda esimi ara olur derse geliriz abla demis oylelikle beni aradida ahmeti aradim boyle dedi diyo.
Bende öyle diyorum ama hesap yapalım bütçesine bakalım ona göre ayağınızı yorganimiza göre uzatalim dedim yok olmuyo alışmamis heralde bunahesap kitap sende olsa? bu ise yaramazmi?
Yasini bilmiyorum ama yaslida degil gencde degil.Kaç yaşında bu kadin büyük mu küçük mu oturmaya geldiklerinde lafı soksaydin inceden sende
Teşekkür ederm cnm antepliyim senni nerelisin bence muradına ermiştr yaÇok güzel yazmışsın nerelisin :) sabredin derviş muradına ermiş mi yoksa beklemekten gebermis mi:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?