Bıktım bu evlilikten

Oyle ahlaki yonden bi dusuncem yokda.
kadinin karakteri biraz tuhaf.

Sen naptin nasil durumlar.
Gececi ydi eşim daha gelmedi dün gece uğradı eve gayet ilgili davranıyo belli olmuyo o bi iyi bi kotu geleceğe yönelik planlar kuruyor bizimle ilgili ara ara geliyolr

Haklısınız eşim de farkında bu durumun ama tam tersi olarak huzursuzluk çıkaran ben o bana bağırmak la haklı

yarın bi gün çocuğunuzda şiddet görmeye başlarsa ümidinizle sararsınız artık onun yaralarını da.

yarın bi gün çocuğunuzda şiddet görmeye başlarsa ümidinizle sararsınız artık onun yaralarını da.
Böyle konuşmayın kimse böyle bi hayatı istemez maddi durumum iyi ama işte sabrediyorum belki düzelir diye ama hersey daha kötüye giderse o zaman yapacak bişey yok

hakaret ve şiddet var mı ? yada ne yapıp kızdırıyormuşşun
Şiddet oldu bi kaç kere ne zamandır kendini tutuyoMuş bana vurmamak için ćok ufak şeylere sinirleniyo ottan çöpten herseye gecengun komşunun kocasi yokmuş yemek yiyelim dedi bende söyledim git dedi dün de diyo bi yere gidecegin zaman bana canımli konuşuyorsun bide akşam vakti elalemin evinde ne işim varmış söyleniyor Kültürümüzde yokmuş böyle bisey

üzüldüm canım ya şiddet hakarette var bu şekilde nasıl katlanıyosun işin zor ne kadar takıntılı tahammülsüz

Yani o kadar tehlikeli ve cüretkar sözler ki...sana vurmamak için kendimi tutuyorum, yani sen esasen benim tasarrufumdasın seni dövebilirim ama sükret lütfedip dövmüyorum, adam bir de teşekkür bekliyo resmen, halbuki zaten seni dövme gibi bir hakkı yok,yok yani

Evet yok tabiki hakkı bana diyo bazen dayağı hakediyosun asıl dayağı hakeden o güzel bi dayak yese belki aklı başına gelir

üzüldüm canım ya şiddet hakarette var bu şekilde nasıl katlanıyosun işin zor ne kadar takıntılı tahammülsüz
Bi kere suçu gelmişti adama arkamı donmusum diye bana vurdu ve öyle bişey de yapmadım eminim adam baktı sandım sana diyo vurdu sonra hakaret etti ondan sonra pişman oldu Özür diledi böyle bi yapıya sahip malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…