Ben aslen konya ama İzmirde yim doğma büyüme ŞİVE dikkatimi çekti yüzden sordumTeşekkür ederm cnm antepliyim senni nerelisin bence muradına ermiştr ya)
Evet esin kötü niyetli değil belki ama o kadınla görüşmeyi kes bence tehlikeli olabilirYasini bilmiyorum ama yaslida degil gencde degil.
Ben esime diyecemi dedim.her ne kadar ne var bunda desede o mesj almistir.
Oyle ahlaki yonden bi dusuncem yokda.Evet esin kötü niyetli değil belki ama o kadınla görüşmeyi kes bence tehlikeli olabilir
Ben cok sordum söyledim seven insan kırmaz dedim hakaret etmez kufretmez vurmaz dedim ben kizdiriyomusum onu o yüzden böyleyim patlıyo Muş
Gececi ydi eşim daha gelmedi dün gece uğradı eve gayet ilgili davranıyo belli olmuyo o bi iyi bi kotu geleceğe yönelik planlar kuruyor bizimle ilgili ara ara geliyolrOyle ahlaki yonden bi dusuncem yokda.
kadinin karakteri biraz tuhaf.
Sen naptin nasil durumlar.
Çok duyduğunuz bişey çocuğun geleceği için ve hala ümitli olduğum icinhala neden evlisiniz merak ettim? bahaneniz nedir?
Çok duyduğunuz bişey çocuğun geleceği için ve hala ümitli olduğum icin
Haklısınız eşim de farkında bu durumun ama tam tersi olarak huzursuzluk çıkaran ben o bana bağırmak la haklıçocuğunuz siz fiziksel ve psikolojik şiddet görürken sapasağlam yetişicek zaten o evde. merak etmeyin siz.
Haklısınız eşim de farkında bu durumun ama tam tersi olarak huzursuzluk çıkaran ben o bana bağırmak la haklı
Böyle konuşmayın kimse böyle bi hayatı istemez maddi durumum iyi ama işte sabrediyorum belki düzelir diye ama hersey daha kötüye giderse o zaman yapacak bişey yokyarın bi gün çocuğunuzda şiddet görmeye başlarsa ümidinizle sararsınız artık onun yaralarını da.
Böyle konuşmayın kimse böyle bi hayatı istemez maddi durumum iyi ama işte sabrediyorum belki düzelir diye ama hersey daha kötüye giderse o zaman yapacak bişey yok
Aman keskin sirke Küpüne zararmis sana zararı dokunmuyosa boşver
Şiddet oldu bi kaç kere ne zamandır kendini tutuyoMuş bana vurmamak için ćok ufak şeylere sinirleniyo ottan çöpten herseye gecengun komşunun kocasi yokmuş yemek yiyelim dedi bende söyledim git dedi dün de diyo bi yere gidecegin zaman bana canımli konuşuyorsun bide akşam vakti elalemin evinde ne işim varmış söyleniyor Kültürümüzde yokmuş böyle biseyhakaret ve şiddet var mı ? yada ne yapıp kızdırıyormuşşun
üzüldüm canım ya şiddet hakarette var bu şekilde nasıl katlanıyosun işin zor ne kadar takıntılı tahammülsüzŞiddet oldu bi kaç kere ne zamandır kendini tutuyoMuş bana vurmamak için ćok ufak şeylere sinirleniyo ottan çöpten herseye gecengun komşunun kocasi yokmuş yemek yiyelim dedi bende söyledim git dedi dün de diyo bi yere gidecegin zaman bana canımli konuşuyorsun bide akşam vakti elalemin evinde ne işim varmış söyleniyor Kültürümüzde yokmuş böyle bisey
AnladmBen aslen konya ama İzmirde yim doğma büyüme ŞİVE dikkatimi çekti yüzden sordum
Evet yok tabiki hakkı bana diyo bazen dayağı hakediyosun asıl dayağı hakeden o güzel bi dayak yese belki aklı başına gelirYani o kadar tehlikeli ve cüretkar sözler ki...sana vurmamak için kendimi tutuyorum, yani sen esasen benim tasarrufumdasın seni dövebilirim ama sükret lütfedip dövmüyorum, adam bir de teşekkür bekliyo resmen, halbuki zaten seni dövme gibi bir hakkı yok,yok yani
Bi kere suçu gelmişti adama arkamı donmusum diye bana vurdu ve öyle bişey de yapmadım eminim adam baktı sandım sana diyo vurdu sonra hakaret etti ondan sonra pişman oldu Özür diledi böyle bi yapıya sahip malesefüzüldüm canım ya şiddet hakarette var bu şekilde nasıl katlanıyosun işin zor ne kadar takıntılı tahammülsüz
Çocuk doğduktan sonra daha kötü oldu ailesiyle altli üstlu oturuyoDuk bu yüzden oldu hep tartışmalar evde yalniz kalma yukarı çık hergün bi arada olmalar zatem evlendigimi anlamadım ki ailesinin de dusuncesizligikaç yıldır böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?