Simdide Fransadaki saldirilar yüzünden dislanacagiz.
Allahim sana geliyorum!
Ogretmenler bile bunu yapiyorsa...
Off Almanlarda bu tutum çok fazla ya. Alman dedin mi orada dur yani. Tanrı yardımcınız olsun ya.
Bende almanya´da yasiyorum. Ne is hayatimda ne universite hayatimla bununla ilgili problemler yasadim. Arkadas cevremdende böyle birsey duymadim.
Ben de kaçmak için :) Meslektaşız, öğretmenlik okuyorum. Almanya'da değil de Finlandiya'da falan öğretmen olmak isterdim şahsen.Amin. Hic kolay degil. Türkiyede yasiyor olmak icin nelerimi vermezdim...
Ben de kaçmak için :) Meslektaşız, öğretmenlik okuyorum. Almanya'da değil de Finlandiya'da falan öğretmen olmak isterdim şahsen.
Almanlara gelince bana kalırsa, yeni bir durum değil onların bu halleri. Var olan güçlerini de bu ırkçılıktan alıyorlar bence. Önce kendi ırkları geliyor, korumacı bir tutum ama işte bunu yaparken de başkalarını eziyorlar.
isin zor allah kolaylik versin nediyeyimAllah bize sabir versin.. evet yeni bir durum degil ama ilk defa böyle zorlaniyorum bu konuda..
Kolay bir meslek degil tabi. Birde yoluna tas koyanlar olunca daha zor oluyor hersey. Allah seninde gönlüne göre versin :)
Amin canım. Ama Türkiye de mükemmel değil, burada da işsizlik var, terör var, tecavüz var, gasp var, cinayet var, mülteci problemi var. İşin aslı burada da ırkçılık var, gündemi takip ediyorsan biliyorsundur. Şimdi cidden de her şeyini verir misin buraya gelmek için?Allah bize sabir versin.. evet yeni bir durum degil ama ilk defa böyle zorlaniyorum bu konuda..
Kolay bir meslek degil tabi. Birde yoluna tas koyanlar olunca daha zor oluyor hersey. Allah seninde gönlüne göre versin :)
isin zor allah kolaylik versin nediyeyim akrabalarinda ayni surumdan sikayetci kuzenim bi ara bunun yuzunden bunaluma girdi en cok duydugu laf bis turkAllah bize sabir versin.. evet yeni bir durum degil ama ilk defa böyle zorlaniyorum bu konuda..
isin zor allah kolaylik versin nediyeyim akrabalarinda ayni surumdan sikayetci kuzenim bi ara bunun yuzunden bunaluma girdi en cok duydugu laf bis turk
Amin canım. Ama Türkiye de mükemmel değil, burada da işsizlik var, terör var, tecavüz var, gasp var, cinayet var, mülteci problemi var. İşin aslı burada da ırkçılık var, gündemi takip ediyorsan biliyorsundur. Şimdi cidden de her şeyini verir misin buraya gelmek için?
Almanya'da yok mu cinayet, gasp diyeceksin ama orasıyla burası hiç bir mi? Burada 100 oluyorsa orada 10'dur. Cezalar daha caydırıcı olabilir.
Bizim burada her şey her felaket hayretle karşılanıyor, ertesi gün ayrı bir şey çıkıyor hatırlamaya fırsat kalmıyor biliyor musun? Şok üstüne şok.
Allah sabır versin canım..O ırkçıları da Allah ne biliyorsa öyle yapsın...
İşte nereye gidersen git bir sorun var. Genelimiz mutsuz, memnun olan azdır. Can güvenliğinin bile tehlikede olduğu bir yerde yaşamak çok zor, hele de kalabalık bir yer görünce oradan geçmeye korkar hale geldiysen.Tabiki biliyorum türkiyede de hersey mükemmel degil. Orada yasamakta kolay degil eminim. Ama okadar yoruldum ki son zamanlar yasadiklarimdan. Sürekli türkler türkler diyip konusmalari asagilamalari. Mutsuzum artik ve terk edesim var buralari
Evet burdada olaylar oluyor ama malesef hepsinin üzeri örtülüyor. Televizyonlara cikmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?