biktim bu irkciliktan

Olurmu canım yurt dışından gelenlere bide düşük uçret tatil. Yurt dışında akrabası olan yaşadı oda ucuza geliyor. Onların obez popolarını görmekten Gına geldi.

Olurmu canım yurt dışından gelenlere bide düşük uçret tatil. Yurt dışında akrabası olan yaşadı oda ucuza geliyor. Onların obez popolarını görmekten Gına geldi.
obez popo iğrenç; hiç biryere sığmayan göbek, DD değil EE kuptaki inekten hallice rus hatunu göğüsleri, iğğğrenç erkek memeleri biradan şişkolamaktan çıkmış, pis dövemeler ve kas yığını rus erkekleri hepsi iğrenç ya...

bir de lüks tatil köylerindeki tangalı turistler var iğrenç ötesi ... ben şikayet ediyorum (gidecek oarayı bulduğum yazlarda ) ... bana ne yaaa bu kadar da olmaz abi bikinini giy gel otur...

Iyi ki irkciliktan biktimmis konu basligi, irkcilar gelsin yazsalar daha kimler gelirdi acaba?

Yaaa bir dön bak dimi aynaya. Sonra gel Türk leri beğen me. Ama bizim bazı Almancılar diye tabir edilenler varki daha sinir oluyorum onlara. Gelip burda ay burda şu kötü bu kötü diye kendi vatanını yerip almanyaya övgüler.

İnsanları kıyaslamalar. Çıktığı kabuğu beğenmeyenler. Sonra otur iki sohbet et o kişi ile. Siyaset yok. Sanat yok. Genel kültür yok. İyide sen o harika almanyada neyin Nirvana sına ulaştında burdakileri beğenmiyor sun.

Ama bak bunları o almancılara diyorum yuzlerine dillerini biliyorum da allahtan :)

Salvar giymek ne zamandan beridir ayilik oldu burcubahar0635 ?
Ya da doner yemek ne zamandan bu yana kroluk? Tespitleriniz oylesine asagilayici ki okuyunca guzel memleketimin saf ve temiz insanini sirf yermek amacli yazdiginizi dusundum. Herkes ulkesinde yabanci istemiyor olabilir, ama bu irkcilik yapmayi gerektirmez. Koylu gibi dolasiyorsa ne olmus yani? Kime ne zarar vermis? Ne gibi eksisi dokunmus?
Herkes kendi ekmeginin derdindeyken bu denli sert mizacta yorum yapmaniza anlam veremedim dogrusu. Zamaninda Hitler'in yaptigi kafatasci zihniyet sizi de etkisi altina almis olmali..
İrkciligin her turlusune karsiyim! Ulkemdeki multeciyi de ezmem, baska bir ulkede de ozgurce yasamak isterim! Kimse kimsenin hakkina parasina malina mulkune goz dikmiyorsa medeniyet bunu yapmayi gerektirir.

Tüm yorumları okudum Almanyada yaşayan arkadaşlar ısrarla okuyup, kariyer yapmak isteyen yabancıya karşı ırkçılık yapılıyor derken, örnekler Türklerin gelismediginden, değişmediğinden verilmiş....
Okuduğunu anlama becerisinden mi yoksunsunuz acaba, Almanlar aman ilerlemesinler diye uğraşıyorlar, bahsettiginiz entegre olamamış insanlarla değil, hatta böyle gelişmemiş kalmalarından memnunlar.... İşçisin sen işçi kal zihniyeti.... burada bariz bir art niyet var... Onları da anlıyorum diye yapılan yorumların çoğu, yüzeysel ve derinlikten uzak....
Sevgili eleray, azmin elinden bırakma, Almanlara ve içimizdeki almanlara karşı daha dik durabilmek için elinden ne geliyorsa yap, Allah yardimcin olsun

Bu arada benim çalıştığım ortamda da türki cumhuriyetlerden gelen öğrenciler var
Türk öğrencilerimiz de onları dışlıyor. Hocalar da onlar zaten yetersiz başarısız şeklinde düşünüyor. Ki malesef de öyleler

işte onları dedim ya ilk msj da aslında orada o kdar kapalı yaşıyor ki bazı almancılar için diyorum yani ya da gurbetçiler diyeli oaynı durum başka ülkeler için de geçerli çünkü adamlar mantalite olarak da davranış giyim kuşam olarak da 80 lrede bile kalamımamış...

buraya geliyorlar bir havalar bir şeyler... millet bazı harketlerinin arkalarından tef çalıyor yani.. kimse gıkını çıkartmıyor öçünkü o onun komşusu bubunun köylüsü ama çok feciler abi olmaz o kadarda yaaaa bir övünmüyorlar mı yaaa çok zavalalı bir durum çıkıyor ortaya

Canım evinde giy şalvarını uçaklarda sokaklarda da gezmenin bi adabı var uçağa şalvarla binilir mi.Normal mi yani bu.Döner yemek kıroluk değil, lafları cımbızla çekip alma.Otobüslerde ketçap mayonezli dönerleri yiyip ellerini oralara siliyolar diyorum sen döner yemek kıroluk diyosun.Okuma yazmanı biraz geliştir bence.
Kendi yazdıklarınla çelişiyosun.Herkes ülkesinde yabancı istemeyebilir ama bu ırkçılığı gerektirmez diyosun.Irkçılığın kaynağı bu zaten iyi de.
Köylü gibi dolaşıyolar evet orası almanya o tiplerin sokaklarda çekirdek çitleme muhabbetini medeniyetsizliğini kaldırmıyo işte türkiye gibi.Bana ne soruyosun kardeşim orda türkleri istemiyolarsa ordaki türkler kendilerine soracaklar neden orda istenmediklerini.Her ülkenin bi sokak adabı, çalışma düzeni,aile yapısı, medeniyet düzeyi var.Demek ki türkler bunlara uyum sağlayamıyo ki istenmiyolar orda, bu kadar basit.
Valla şahsen ben hiç de hümanist falan değilim.Herkesi sevmek gibi bi misyonum yok, sevmiyorum da.Her bakkal çıkışı,sokak başı ve trafik lambalarında yapışkan suriyeli dilenci görmekten gına geldi.Bana ne faydaları var yani.Mecbur muyum çekmeye.Defolup gitsinler benim ülkemden ne halleri varsa görsünler, kim sebep olduysa buna onlar baksın, veya da madem ırkçı olmayanlar alıp evlerine beslesinler.Ben bu insanlar yüzünden sokakta 20 metrelik mesafede otuz kere arkama bakarak yürümek zorunda kalıyorum.Kimin ne hakkı var buna. Belki de almanlar da bunun için sevmiyodur türkleri.Malum,az tecavüz etmedi bizim türkler de alman kadınlarına.

Allah Allah cok gecmis olsun neresindesiniz Almanyanin cok sasirdim gercekten bu derece kustah nasil olabiliyorlar acaba. Staj okulu degistirme imkaniniz varmi ? Bana kalirsa baski goren dislanan ve asagilanan arkadaslarinizla gerekirse kanit toplayarak sikayet edin size bunu yapanlari. Avrupanin gobeginde, bu kabul edilir sey degil. Kaldiki siz muhtemelen orda dogup buyudunuz onlar ne kadar Almansa sizde en az onlar kadar almansiniz ve ayni haklara sahipsiniz, ayni sistemde doguo buyuyup okula gidip egitim gorup ayni sisteme vergi veren bir insansiniz, hatta vatandasligi olan birisiniz.
Sakin sizi sindirmelerine izin vermeyi hemen nereye ve kime sikayet etmeniz gerektigi konusunda bilgi alin ve o asagilik insanlari sikayet edin.
Sakin kendinizi ezik hissetmeyin kesinlikle sus ous olmayin kesinlikle korkmayin haklarinizi ogrenin bilin ve arayin.

yaa özür dilerim ama aynı düşünüyorum. yani oha artık arkadaşlar şalvarla Türkiye'de herhangi bir yerde devlet dairesine girince kimse sizinle siz diye konuşmaz yaaa bağıra bağıra (anlamaytacağını düşünerek) sen diye konşulurlar, minibüsçüler minibüslerine almaz, istanbulda hemen hemen hiç bir yerde adam muamelesi görmezsiniz. neden çünkü görgünüzün eksik olduğu, temizliğinizin eksik olduğu, hırsız olduğunuz ile ilgili ön yargılar vardır.

Bu önyargılar 30 senedir var bu ülkede ve halâ çürtülememişse burada bir durup üdşünmek gerek; nerede yapılmış bir yanlış var diye... Olay şalvar değil olay o topluma uymayan pislikte ve kıyafette gezmek ve topluluğun imajı ...sonuçta insanlar kendilerini korumak istiyorlar, herkes sen ben gibi oturup ayy ne tatlı teyzecik diye düşünmez yani ..... ve kimsenin humanist olma gibi bir zorunluluğu yok ne adamların kafasına silah dayayıp beni seveceksin mi diyeceksin abi .... budur yani ....

Özür dilerim ama herşeyden önce ter ve tuvalet kokan insanla muhattab olmak istemiyor insanlar yaaa sen kendi kişisel temizliğini becerecek akla sahip değilsin gözünü yağını yememeyeyim benden uzak dur abi.... budur ...

Son düzenleme:
Benim ülkemin insanlarinin denizde hayatını kaybeden minicik bebeklere bu kadar duyarsız olmasıni kabul edemiyorum. defolsunlar ülkemizden ne demek ya....

sanki bi Mülteciler pis. diğer irklardan de pis insanlar var... benim ona benzer konularım var.

ben almanyadaki vatandaşlarımızin dışlanma sebebi sirf neo-nazi düşünceden. yani bunun sizin sandığınız gibi uyum sağlayamadiklari için değil. açıp okuyun. öyle tv izlemekle olmaz o iş. sadece x haber grubunun da değil, yabancı kaynaklardan okuyun.

Hiçbir ülkenin mültecileri istememesi de mi neo nazist bi düşünce?

Olay biraz farkli yerlere kaymis, ama destek olmaya calisanlara tesekkür ederim.

Sanki uyum saglamayan pis gezen salvar giyen biriymisim gibi konu cok farkli yerlere gelmis. Öyle degil hanimlar. Elbette her türlü kisisel bakimima temizligime dikkat ediyorum. Mesele bu degil zaten. Mesele türk olmam ve bu yüzden cok farkli muamele görmem...
Gercekten böyle durumla karsilasacagim aklima gelmezdi. Beklemezdim. Hatta cok türk ve baska yabancilarin oldugu bir yerdeyim ve yinede dislaniyorum okulda...
Okul degistirmeyi cok istedim sordum sorusturdum ama mümkün degilmis. Yasadiklarimi ispatlamasida pek kolay birsey degil acikcasi..

Tek dilegim stajimi gecebilmek. Ve bitirdikten sonra burada daha fazla kalmamak. Insallah Allahim o günleride basip eder. Cok cok kötü bir durum gercekten kimsenin yasamasini istemem..

herkesin kafasına silah daya sen onu seveceksin sen bunu seveceksin diye o zman .... Avrupadakiler Türkleri sevmiyorlar naapacaksın ? tek tek zorla sevdirecek misin ?

yaa kenid adıma estağfurllah diyeyim konu kaydı biraz ve genel bir hal aldı ....

Doğru tespit
Almanya doğumluyum ben
Babam oraya ilk gidenlerden
O tarihteki nadir üniversite mezunlarından
Büyük bir otomobil firmasında teknik ressam olarak çalışmış
Kesin dönüş yapalı çok oldu, babam döndükten 30 yıl sonra öldü ama oradaki Alman arkadaşları ile hep irtibatı vardı, keza anneminde öyle
Çok nazik, hatırnaz insanlar olarak tanırım onları, sevilmeyen Türkler aynı anlattığınız modelde insanlar, onların yaşam şekline, kültürlerine zarar vermediğiniz zaman hiç umursamıyorlar nereli olduğunuzu. Annem bu ırkçılık konusu açıldığında hep anlatırdı, ben onlardan insan muamelesi gördüm, çalıştığımın hakkını sonuna kadar aldım, hiç üzmediler derdi. Şu an da Suriyelilerle yaşadığımız sorunlara bakınca, gösterdikleri tepkiyi çok da haksız bulamıyorum

işin gerçekten zor. bu düşünceler gittikçe artıyor sanırım oralarda. 3 farklı milletten gelenler olarak hepiniz aynı muameleyi görüyorsunuz değil mi? düşünce yapıları değişmeyecek. zaten tarihte neler yaptıkları malum... disinizi biraz sıkıp, bu tip insanların az olduğu yerlerde çalışmaya başlamanız daha uygun. Allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…