- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
aynen yaa yıprananda haliyle biz oluyoruz
nasıl dayanıyo öyle cevap vermeden saatlerce şaşıp kalıyorum
kızlar canım çok sıkkın
dün akşam konser vardı ailemle oraya gittim sevgilimede haber verdim baya kalabalıktı o sebeple uzun süre mesaj atamadım ona o kargaşada
attığım zamanda kendiside geç cevap veriyordu bi ara telefonum düştü elimden parçalandı tekrar birleştirdim
epey bi süre sonra bana 'kurabiye iyi eğlenceler sana keyfine bak' yazmış bende aşkım telefonum kırıldı dedim ses yok bi sürü mesaj attım ses yok dün gece çok sinir oldum ve msjın birinde ne yapmaya çalışıyosun anlamıyorum sen atana kadar bende atmayacağım dedim ama yine dayanamadım
resmen burnumdan getirme politikalarıydı bu cevap vermemeler ...
neyse sabah oldu mesaj attım şu saat oldu ses seda yok deli oldum sinirden ya
gerçekten sıkıldım artık kaprislerinden bu adamın! !
bittiyse söyle diyorum ona da cevap yok
ne yapayım kızlar suçum ne benim konsere gitmek mi??? bana tamam dedi ailemle olduğum için ...
şimdi neyin acısını çıkartıyor ya
ben artık sana asla karışmyacağım istediğini yap kaç yaşına gelmiş insansın diyorŞu an insan sinirinden ne yazacağınıda bilimez dimiBen olsam cinnet geçirirdim..Bence sor bakalım derdi neymiş bu kadar
ipler tamamen kopar diye korkuyorum bu defadamesela bende bundan 3 ay öncesıne kadar msj atmadan sesını duymadan duramazdım
şuan aramız okadar kötü kı
en son sesını 1 hafta önce duydum galıba hatırlamıyorum bıle
bugün attığı sırf bı mesaja cevap verdım
bıraz geç anladım malesef ama kımseye haddınden fazla değer vermek yok artık
bence sende çok üstüne gıtme
bırazda sen merak etmesını sağla
bak benımkı çok pışman şuan ama ben gerı çektım kendımı
aynen gwencimtribal enfeksiyona yakalanmıserkeklerinde tribi cekilmiyor cunku abuk sabuk seylere tripleniyolar hani biz yapmıyoruz artık kız oldugumuz halde
eywah eywah erkegin kız gibi nazlısı kaprislisi çeklmiyor gerçekten sakın fazla üstüne düsmee çok büyük bi hata yapmssn gibi davranma inanki üstüne çıkıolar sonradan benm eski sevglm telefonu duymadım açmadım diye 1 ay konusmadı benlee hep böyleydi abuk subuk seylere kapris yaparr 1hfta konsmazdı kafayı yediriodu bana 1 ay konsmaynca isyan ettim saydm sövdm bitirdim hep böylemi peki erkek arkadasın arkadsnla gitsen hani erkektr birz kıskanr dicm ama aileyle yani çok sacma konserdesn üstelk ailenlesn ve haberi var neyn kaprisi bu çok sacma geldi bana
az önce attı canım ama çok soğuk bana karşı haliyle
ne bilim ya dün geceden beri tek bi mesaj yazsın diye resmen kendimi paraladım nasılda sabırlılar ya
ben olsam dayanamaz taş çatlasın bir saat içince cevap verirdim
ee neymiş derdi?
neden susmuş o kadar saat? yumuşak davranma derim ben..
yumuşak davrandım boş yere uzamasın diye
şimdide kalkmış bana artık sana karışmayacağım ne yapıyosan yap yazmış
çok güzel yazmışsın canım çok sağol bende geçeceğini umuyorum aslında biz yan yana iken çok iyi oluyoruz ama bu msjda telefonda böyle sorunlar yaşıyoruz:26:Konu sahibi arkadaşım yaşın kaç ilişkin ne kadar süredir var bilmiyorum ama yıllar geçtikce böyle şeylere sinir olmamaya başlıyorsun. Diyorsun ya sürekli mesaj attım ben olsam 1 saat sonra cevap verirdim diye bir kaç yıl sonra aynı kişiyle hala beraber olursan geçer bu kendini yemelerin. Çünkü bi yaşa kadar kaldırabiliyorsun böyle çocukca tripleri.
O yüzden şimdi böyle durumlarda ne desek seni mesaj atmaktan kendini yemekten alıkoyamaz.
Sadece şunu söyliyim saat başı değilde 2 3 saatte bir mesaj at
şuanda tavrımı değiştirdim soğuk konuşmaya başladım kararımda eminim artık karışmıyorum sana diyor keyfin bilir dedimıpler yeterınce gerılmış bence, kopmasına ızın verme ozaman ama sende onun gıbı davran
hatasını anlar belkı
onun ıçın dedım kendını bıraz gerı çek dıye
sen mesaj atmazsan arayıp sormazsan mutlaka oda bı sorun olduğunu anlıyacaktır
keyfin bilir dedim karışmayacağım artık diyo offf çok sıktı bu durum acayip uzadı yaaHep böyle bundan sonra sana karışmayacağım derler ama asla böyle olmaz :) Sadece olması gerektiği kadar yumuşak davran alttan al biraz ama fazlada üsteleme 2 3 güne geçer bu halleri.
aynen ...pöffff
trip atıyor aklı sıra
çok güzel yazmışsın canım çok sağol bende geçeceğini umuyorum aslında biz yan yana iken çok iyi oluyoruz ama bu msjda telefonda böyle sorunlar yaşıyoruz:26:
şuanda tavrımı değiştirdim soğuk konuşmaya başladım kararımda eminim artık karışmıyorum sana diyor keyfin bilir dedim
keyfin bilir dedim karışmayacağım artık diyo offf çok sıktı bu durum acayip uzadı yaa
aynen ...
ama cidden sabrımı çok zorluyo
aynen ...
ama cidden sabrımı çok zorluyo
demekki aynılar tatlım bunlarcanımmmmmmmmmmmm aynııı erkek arkadaşım gibiiiiiiiiiiiiiioda beni delirtir böyleeee sabrımın sınırlarını zorlaaarr yazmaz yazmaz cvp mesajlarıma sonra bende bırakırım artık yazmayııı bakarım sesim çıkmayınca hemen kendisi yazarrr bence çok gereksiz bu yaptğı canım ve sana ne yapıyorsan yap karışmıyorum demeside bence çok komik yine aynısı olucak ama aynı şeyi erkek arkadaşımda bana dedi ama hiçde öyle değillllllllllll yinr karışıyor yine kıskanıyor aman aamaaannn aklsı sıra sana göz dağı veriyor ne bileyim hala daha tripkar emin ol istediğini yapsan abowwwwwwwwww kıyameti koparır emin ol bilerek yapıyor bunu hiç sinirlenme tatlımmm sakin olll zamana bırakk umursama sende bişey yokmuş gibi davran o sana atmıyorsa sende atmaaa:) inan daha çok deliricek sen sakın ol sabret canım ama baktın hiç olmucak gibi ayrılırsın canım ama seviyormuşsun diğer yazılarınıda okudum bi zamana bırak bakalım neler olucak
ferzyam naz mı kapris mi anlamadım bende inanKalplikurabiyem konunu yeni gördüm canım,dünden bugüne düzeldi mi aranız..bence o naz yapıyor sana ilgi bekliyor hem de biraz fazla sanırım,sevdiceğinin başka bir derdi mi var canım acaba hani insanlar dertleri olunca sevdiklerinden çıkarır acısını naz yapar filan aslında onu üzmek değildir amacı sadece o aralar biraz daha duygusal olduğundan fazla ilgi bekler,göremeyince de tepkileri sert olur..
uyardım bitanem çok konuştuk bu konuyu kendisiyle ama hani onun gözünde ben haksızsam sanki tüm tavırlar kendisine mübahmış gibi davranır o her zamanşimdilik sakin ol canım..
uyardın mı onu daha önceden böyle yapma diye?
uyardım bitanem çok konuştuk bu konuyu kendisiyle ama hani onun gözünde ben haksızsam sanki tüm tavırlar kendisine mübahmış gibi davranır o her zaman
şuanda sakinim ve telefonla konuşlaım dedim henüz sesi çıkmadı beklicem:26:
demekki aynılar tatlım bunlarbiraz sessiz kalmam en doğrusu olacak sanırım seninde dediğin gibi
ama ayrılık kelimesini aklımadan bile geçiremiyorum çünkü çok seviyorum ben onu
ferzyam naz mı kapris mi anlamadım bende inan
bi derdi olsa mutlaka paylaşır benimle saklamaz normalde ama bilmiyorum belkide paylaşamadığı bişeydir
çünkü hiç bu kadar uzatmazdı
uyardım bitanem çok konuştuk bu konuyu kendisiyle ama hani onun gözünde ben haksızsam sanki tüm tavırlar kendisine mübahmış gibi davranır o her zaman
şuanda sakinim ve telefonla konuşlaım dedim henüz sesi çıkmadı beklicem:26:
boşver kurabiş,üstüne düşüp de haklı çıkarma beyefendiyi...
"burnumdan getirme politikaları" demişsin ya, bu duruma cuk oturmuş,çok sevdim bu tabiri:) Kız eğlenceli birşey yaptığında onun burnundan getirme böylece zamanla eğlenceli şeyler yapmasını komple engelleme üzerine kurulan,başarı oranı son derece yüksek bir politika :)))
Sakın ağına düşme..bu kadar ufak şeylerden seni üzüyorsa sen de hiiç oralı olmayarak onu üz:)
hadi bakalım bol şans.. :)
anladım canım bende geçiremiyorum ayrılmayı ama bence hemen ayrılık kararı almak doğru değil zaten insan sakinleşince anlıyor o zaman daha iyi düşünyor bence zamana bırak ve sende sessiz kal tatlım sürekli mesaj atmak hem onu şımartır hemde haklı olan sensin yani artık bişeyler için çabalamana gerek yok sessiz kal tatlım gerçekten işe yarıyor çünkü aynısı yani yaşadımm:)
Seninkininnn aynısııı bendede var şekerim:) bunlar böyleee napakkk degişmeleriii ümidiyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?