Merhaba arkadaşlar ben her zaman kararsız bi insandim bu son yıllarda daha da çoğaldı en basiti bir ayakkabı alacağım iki aydır gezmediğim yer kalmadı bir türlü tamam budur diyemiyorum Eşimde hep müdahale eder şunu al bunu alma diye iki aydır spor ayakkabı bakıyorum günlük giymek için bugün eşim gösterdi güzel diye bende olabilir dedim taki Ablam görene kadar Ablam bu ne böyle çocuk gibi dedi benim yine hevesim kaçtı bu kararsızlık artık beni ciddi derecede üzüyor bu arada aşağıya atıyorum ayakkabının fotosunu yorumlarinizi bekliyorum tesekkürler
Başkalarının degil senin ne istediğin neyi beğendiğin önemli. Sen kararsızlıktan değil başkalarının düşüncelerüni çok önemsediğinden alamamışsın bir türlü. Sen begendikten sonra saga sola kulak verme
Benim eşim de çok kararsız sırf onunla eğlenmek için alışverişte her denediğine olmamış diyorum mesela bak bu huy çok kötü bundan bi şekilde vazgeçmen lazım. Eşim vazgeçmesin ben memnunum baya eğleniyorum
Millete kapat kulaklarını. Hayat geçmez..
Ayağına giyeceğin ayakkabıyı ablan ya da bir başkası mı seçecek etme eyleme Allah aşkına..
Ki ayakkabı bu beğenmezsen giymezsin en fazla elmas kuyusu almıyorsun ya önemsiz şeylere çok takılma.
Siz beğendiyseniz, ve başkasına fikrini sormuyorsanız, size karışıldığında sanane demeyi öğrenmeniz gerekiyor. Sanane demeseniz de, bu minvalde bir susturma işte. Bu arada bence ayakkabı güzelmiş.
Bu kadar zaman karar veremediginize gore oyle ikidebir ayakkabi alabilen biri degilsiniz demektir. Ben olsam bu renk yerine her renk kiyafetle giyilebilecek bir sey alirdim. Bana gore rengi de modeli de kotu.