Valla yanlış diyemicem herşeye hep başkaları karar verdi hep onların istedikleri gibi oldu hayatımda benim tek seçtiğim şey açıktan okuduğum üniversitenin bölümü oldu Babam okumayacaksin dedi içim gide gide Vazgeçtim evleneceksin dedi hayır dedim dinletemedim evlenirken yatak odası takımını kayin validem seçti salon takımını görümcem seçti gittim kiyafet aldım küçümsendi daha kötüsünü bulamadinmi dediler sonu sonu benim içimdeki ben öldü artık kendi kendime karar veremez oldum
Adınıza üzüldüm. Sizi biraz bu olaylar kırmış haliyle. Benim de nişan bohça alışverişimi kv. yakın bir arkadaşının kızıyla yaptı. Ben işteyken bir tlf. Biz senin bohça alışverişindeyiz beden ölçülerin ne? Ben tabi şok. Haberim bile yoktu. Ve çok üzüldüm. Donlarımı sütyenlerimi bir başkası seçti senin anlayacağın

Altın takı setimi kendileri seçti, haberim olmadan gidip aldılar. Onların olmadığı bir özel günde asla takmıyorum.
Herşeyime bir kulp buldular. Yatak odamı kendi paramla aldım, alırken hemen damladı. Yok bu güzel değil diğerini al. Hayır dedim. Evimizdeki her eşyayı her gelişlerinde küçümsediler (üstelik 5 kuruş katkıları olmadı, herşeyi kısıtlı bütçeyle eşim aldı) ama ben tınlamadım. Gelinlik almaya gittiğimizde hiç beğenmediler hatta yanımda prova yapan başka geline övgüler yağdırdılar. Bana hiç gitmeyecek bir model olmasına rağmen o gelinin gelinliğini denettiler. Ama ben kendi beğendiğimi aldım.
Tüm bunları niye anlattım, belki uzun oldu ama bunlar inan 100de 1idir bana yaptıkları. Ben ilk günden beri asla onları dinlemedim. He he dedim ama hep kendi bildiğimi okudum. Tavsiyem biraz daha dirayetli olman. İnan sadece kendi isteklerin önemli, bunu asla unutma...