• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu kararsizliğimdan (fotoğrafli)

Başkalarının degil senin ne istediğin neyi beğendiğin önemli. Sen kararsızlıktan değil başkalarının düşüncelerüni çok önemsediğinden alamamışsın bir türlü. Sen begendikten sonra saga sola kulak verme
İşte sorun şu ki bir türlü begenemiyorum begendiysem biri bu hiç güzel değil deyince hevesim kaçiyor
Ya evet ben de begenmedim. Bi butce soyleyin size bi ayakkabi onerelim. Butceniz ne kadar? Desiguali ben cok begeniyorum mesela.
En fazla 70 lira
Benden beteri de varmis kararsizlik konusunda 2 ay ayakkabi icin gezdiysen evlendiginde gelinligin icin kac ay gezdin merak ettim simdi:110:
Maalesef eşimi babam gelinliği görümcem kuaföre kaynanam karar verdi
yaşınız

rutin hayatınız nasıl bunlar seçinde ve bizim yorumlarımızda önemli olur

ben bir ayakkabı aldım bayıldım

eşim hiç beğenmedi palyaço ayakkabısı gibi dedi

ben de sen kendine öyle alma dedim

ablanıza eşinize ne

bir de alıp giymeyince alışmayınca hep garip görünür göze böyle şeyler

tabii herkesin bir tarzı rengi vs varıdr

ben pembe ayakkabı giymem mesela ama mavi yad a yeşil giyerim

sizin de varsa olur ya da olmaz dediğiniz net şeyler onu eleyin

mesela pembe az giyiyorum diye basit bir tişört aldım alışayım belki hoşuma gider diyee
Sanırım benim böyle olmamın sebebi çevremdekiler
Siz hayatınızı başkalarının beğenisi üzerine mi sürdürüyorsunuz?
Merak ediyorum evlenirken kuaför ve foto olayını nasıl ayarladınız:işsiz:

Hummelın bu tarz ayakkabıları da çok hoş. Aynı tarz. Modelleri daha hoş ve renk seçenekleri de güzel

Bu ayakkabıyı bende begenmedim ama sen beğendiysen ben beğeniyorum arkadaş sizene demen gerekir başkalarının kararlarıyla yaşanmaz ki

Benim eşim de çok kararsız sırf onunla eğlenmek için alışverişte her denediğine olmamış diyorum mesela bak bu huy çok kötü bundan bi şekilde vazgeçmen lazım. Eşim vazgeçmesin ben memnunum baya eğleniyorum :dondurma:
Sizin için iyi ama inanın insana eziyet gibi geliyor kararsızlık zor
Güzel aslında ayakkabı, ama sen aylarca düşününce al demeye cesaretim yok açıkcası. Bir de ben hiç incelem. Kafa patlatmam böyle şeylere.

Millete kapat kulaklarını. Hayat geçmez..
Ayağına giyeceğin ayakkabıyı ablan ya da bir başkası mı seçecek etme eyleme Allah aşkına..
Ki ayakkabı bu beğenmezsen giymezsin en fazla elmas kuyusu almıyorsun ya önemsiz şeylere çok takılma.
Yıllarca sevdiğim beğendiğim herşey sorgulandı maalesef ondan içim deki beni kaybettim ben

İşte sorun şu ki bir türlü begenemiyorum begendiysem biri bu hiç güzel değil deyince hevesim kaçiyor

En fazla 70 lira

Su an markafonide superga indirimi var. Cok guzel ayakkabilar tavsiye ederim. Hem butcenizden en cok 20 lira fazla..

En fazla 70 lira

:oha:Senin kararsizliktan daha buyuk sorunun var bence sen baskalarinin sana bictigi hayati yasiyosun

:oha:Senin kararsizliktan daha buyuk sorunun var bence :işsiz:sen sana baskalarinin sana bictigi hayati yasiyosun resmen
Valla yanlış diyemicem herşeye hep başkaları karar verdi hep onların istedikleri gibi oldu hayatımda benim tek seçtiğim şey açıktan okuduğum üniversitenin bölümü oldu Babam okumayacaksin dedi içim gide gide Vazgeçtim evleneceksin dedi hayır dedim dinletemedim evlenirken yatak odası takımını kayin validem seçti salon takımını görümcem seçti gittim kiyafet aldım küçümsendi daha kötüsünü bulamadinmi dediler sonu sonu benim içimdeki ben öldü artık kendi kendime karar veremez oldum

Bi de o pardesülerden benim arkadaşımda kullanıyor altına beyaz converse tarzı giyiyordu yani markası ne bilmiyorm converse değildi de. O tarz daha iyi olur sanki pardesü gbi kıyafetlerle. Ay bilemedim kafanızı karıştırmayayım da

Bi de o pardesülerden benim arkadaşımda kullanıyor altına beyaz converse tarzı giyiyordu yani markası ne bilmiyorm converse değildi de. O tarz daha iyi olur sanki pardesü gbi kıyafetlerle. Ay bilemedim kafanızı karıştırmayayım da
Screenshot_2016-05-16-19-04-01.webp
Screenshot_2016-05-19-14-09-30.webp
Screenshot_2016-05-19-14-09-30.webp Screenshot_2016-05-16-19-04-01.webp

Eki Görüntüle 1836050 Merhaba arkadaşlar ben her zaman kararsız bi insandim bu son yıllarda daha da çoğaldı en basiti bir ayakkabı alacağım iki aydır gezmediğim yer kalmadı bir türlü tamam budur diyemiyorum Eşimde hep müdahale eder şunu al bunu alma diye iki aydır spor ayakkabı bakıyorum günlük giymek için bugün eşim gösterdi güzel diye bende olabilir dedim taki Ablam görene kadar Ablam bu ne böyle çocuk gibi dedi benim yine hevesim kaçtı bu kararsızlık artık beni ciddi derecede üzüyor bu arada aşağıya atıyorum ayakkabının fotosunu yorumlarinizi bekliyorum tesekkürler

Baskalarinin düşünceleri neden senin icin bu kadar önemli?
Ben beğendim aldım diyeceksin hatta böyle bir aciklama yapmak zorunda bile değilsin

Back
X