- 20 Eylül 2015
- 97
- 44
- 3
- 33
İşte sorun şu ki bir türlü begenemiyorum begendiysem biri bu hiç güzel değil deyince hevesim kaçiyorBaşkalarının degil senin ne istediğin neyi beğendiğin önemli. Sen kararsızlıktan değil başkalarının düşüncelerüni çok önemsediğinden alamamışsın bir türlü. Sen begendikten sonra saga sola kulak verme
En fazla 70 liraYa evet ben de begenmedim. Bi butce soyleyin size bi ayakkabi onerelim. Butceniz ne kadar? Desiguali ben cok begeniyorum mesela.
Maalesef eşimi babam gelinliği görümcem kuaföre kaynanam karar verdiBenden beteri de varmis kararsizlik konusunda 2 ay ayakkabi icin gezdiysen evlendiginde gelinligin icin kac ay gezdin merak ettim simdi![]()
Sanırım benim böyle olmamın sebebi çevremdekileryaşınız
rutin hayatınız nasıl bunlar seçinde ve bizim yorumlarımızda önemli olur
ben bir ayakkabı aldım bayıldım
eşim hiç beğenmedi palyaço ayakkabısı gibi dedi
ben de sen kendine öyle alma dedim
ablanıza eşinize ne
bir de alıp giymeyince alışmayınca hep garip görünür göze böyle şeyler
tabii herkesin bir tarzı rengi vs varıdr
ben pembe ayakkabı giymem mesela ama mavi yad a yeşil giyerim
sizin de varsa olur ya da olmaz dediğiniz net şeyler onu eleyin
mesela pembe az giyiyorum diye basit bir tişört aldım alışayım belki hoşuma gider diyee
Siz hayatınızı başkalarının beğenisi üzerine mi sürdürüyorsunuz?
Merak ediyorum evlenirken kuaför ve foto olayını nasıl ayarladınız![]()
Hummelın bu tarz ayakkabıları da çok hoş. Aynı tarz. Modelleri daha hoş ve renk seçenekleri de güzel
Bu ayakkabıyı bende begenmedim ama sen beğendiysen ben beğeniyorum arkadaş sizene demen gerekir başkalarının kararlarıyla yaşanmaz ki
Sizin için iyi ama inanın insana eziyet gibi geliyor kararsızlık zorBenim eşim de çok kararsız sırf onunla eğlenmek için alışverişte her denediğine olmamış diyorum mesela bak bu huy çok kötü bundan bi şekilde vazgeçmen lazım. Eşim vazgeçmesin ben memnunum baya eğleniyorum![]()
Güzel aslında ayakkabı, ama sen aylarca düşününce al demeye cesaretim yok açıkcası. Bir de ben hiç incelem. Kafa patlatmam böyle şeylere.