belkide düzelir canim ilerde bilemezsin..
benim kiz kardesimde böyleydi..her is bana bakardi.. ütü, bulasik, temizlik okuldan vakitlice gelebilirsem yemekte..
bazen ellemiyodum mesela tuvalet temizlemekten cok tiksinirdi..nasil olsa utanir yapar diyodum artik el havlusunun rengi degisiyodu inan yine is basa düsüyodu...
ayni annem yani oda hic sevmezdi temizlik yapmayi söyle bi süpürüverir tamam..
simdi evli ve inan evini bal dök yala..
cok titiz oldu..canimciiimmm benim..
seninkininde en kisa zamanda düzelmesi ümidiyle canim..![]()
ya aynen bizimde ben degi$mesem havlu haftalarca durur!! he birde banyo seti varya hali gibi onu ben her hafta yikiyorum açik renkli diye, ben yikarken diyorki ya bunu nie her hafta yikiyorsun bende dedimki kör müsün batmi$!! diyorki ee yarin yine batacak!!! bu kadar basit yani onun için
nasıl bir kardeşlik duygusu var anlıyamıyorum bence yetişirilmekten kaynaklanmıyor bu sonuçlar insanın içindede olacak bi kardeş ablasına nasıl yardımcı olmaz.garip bir durum vicdanla alakalı bence.benim ikiz eşim var herzaman birlikteydik ve tüm sorumluluk bana aitti her konudaçünkü ben öyle isityordum. temizlik hariç annem okuyoruz diye temizlik işlerine bizi sokmadı yıllarca.fakat aramızdahiçbirzaman kıskançlık olmadı herzaman kardeşim için en güzelini isterim ikimizde evlendik sorumluluk duygusu bilmeyen kardeşim her konuda bana yardımcı oldu içinden gelcek bi kişinin.ikimizde birbirimiz için herşeyimizi feda edebiliriz..yaşımız 30 oldu tabiki kavga gürültü yaptığımız çok oldu fakat bunlar olmasa zaten anlaşmakta olmaz.o yoruluyor diye üzülüyrum ben yoruluyorum diye o üzülüyor hep birbirimizleyiz ve hep birbirimize yardımcıyız.
karde$im hem çok bencil, hem çok tembel, hem hiç acima hissi yok, hem pis, hemde dili papuç kadar, bunlarin hepsi birle$ince benim en sevmedigim huylar oluyor hiç geçinemiyorum
Yollayin annenizin yanina birazda ona sorumluluk yuklesin
anneme kiyamam bu ya$ima kadar hiç bizi yalniz birakipta tatile gitmedi, telefonda bile araniz nasil diyor iyi diyorum i$leri payla$iyoruz diyorum üzülmesin diye
he birde benim karde$im misafirden nefret eder bunuda malesef gelenlere belli eder bu yüzden bizde yazliga gidince hergün bu yüzden kavga çikardi biz onun yerine utanirdik, mesela nasilsin diyen misafirim sadece iyim diyip kafasini çeviriyor küçük çocuklar gibi!