Bıktım bu komşulardan !!

Sinirle yazmis olsamda agir abartilacak bir kelime degil biri daha takilmis o yuzden acklama geregi duydum.

Ses yapan cocugu 9 yasnda var..oyuncak konusma vs alstik yalnz evde saatlerce kosmasina ziplamasina susamam insanin kafasi bir yerden sonra kaldirmiyor.kcuk kzinin pek sesi yok..en azndan eve kuzenlerini toplamasina izn vermeyebilir yada disari cikabilir.

Valla bu konuda tavrım net. Çocuk gürültüsüydü, tv sesiydi, temizlik sesiydi rahatsız olan apartman dairesinde değil, müstakil evde oturacak.
Duvarlar zaten kağıt gibi, osursan duyuluyor. Benim de üst katımda ikiz erkek çocukları var 10 yaşındalar. Bana kalırsa insan kafaya takıp bütün duyularını komşuya yönlendirmezse rahatsız da olmaz.

1 sene dekorasyonu ile ugrastıgımız a.zye zevkimize göre yaptırdıgımız ne hevesle aldıgımız dairemizden etrafımızdaki gürültüden dolayı tasındık ve kiraya verdik...binadaki tek ev sahibi bizdik gerisini düşünün artık nasıl bir gürültü...kiracı cok mutlu nasıl oluyor anlamadık

sakin biyerden bi villa aldık sadece kuş sesleri başkada hiç bi ses yok durumunuz müsaitse yeni bir eve tasınmanızı tavsiye ederim ses gürültü bitmez...sonunda sinirleriniz bozulur

Cok zekisin ama ollayı çözememişsin apartmanda insan gibi oturmayı bilmiyorsan müstakil evde oturcaksın.Duyularla alakasız malesef.

En iyisini yapmıssın cnm..Bizim icin imkansız suan tasınmak..

Son düzenleme:

Hakaret ettigm fln yok.herkes bir olamaz..sen farkli pencereden bakiyorsun ama benim baktigim yerden toz pembe gorunmuyor durum..herneyse belliki komsularnla derdn yok ve yazdklarimi anlayamiyorsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…