Üst kat komsudan bıktım artık.Evin icinde iki üç velet kosturup bagırıp duruyorlar.Onlar sussa son ses tv o bitse hanım efendinin bitmek bilmeyen süpürgesi pat küt temizligi ne yapıyorsa artık.Kac kere uyardık ne yapalım cocukları durduramıyoruz diyorlar banane kardesim ne yaparsan yap bana mı dert cekmek zorunda mıyım? Bu kadar yüzsüz arsız olunabilir mi? İlle kavga mı cıkarayım kızlar ben napıyım?Sinirlerim yıprandı iyice..En ufak seste uyuyamayan biriyim kızımda öyle.Doğum yaptıgımda bile esim kac kere uyardı uyuyamıyor salonda yatıyorlar biraz sessiz olun diye yok yok yok en fazla bir saat sustular.Terste konusmuyorlar ama yapcaklarından geri kalmıyorlar.Hakkımı helal etmiyorum.Nereye sikayet etcem bunları..Yonetici bizde onları susturamıyoruz diyor..Kızım ogle uykusuna yatmısken kestireyim azcık dedm ne mumkun hc durmadılar..Cok sinirim bozuk zaten gece uykumu alamıyorum..1 yıl olacak tasınalı..Onların kendi evi.Biz kiracıyız diye bu kadar yüzsüzler heralde.Tanısmaya gelmediler hic sohbet etmişligim yok..Annemle konusmuslar yol ustu neymis bi kac defa uyardık ya cok sinirliymişiz cekinmişler..Ne yapabilirim siz olsanız ne yaparsınız ? Var mıdır acaba böyle insanlara laf anlatmanın yolu??????
Konunuzda cok haklisiniz belki ama baskasinin cocuguna velet demek bana dogru gelmedi sizinde kiziniza biri velet dese hosunuza gidermiydi
Umarim bu anlamda kast etmistir !!!eski dilde velet küçük yaştaki kız veya erkek çocuğa denir .büyüyünce de evlat denir ,arapçada veled doğmuş doğan anlamına gelir ,tuhaf bir yanı yok ..
Haklısınız dikkat etmeleri gerekir fakat çocukları hemde 3 çocuğu susturmak çok zordur eminim. Benim 1 yaşında oğlum var, inanın çok dikkat ediyoruz ama yine yere pat diye bişey atıyor, dolayısıyla alta ses gidiyor. Neyseki alttakininde 3 çocuğu var...
Ama tv sesi, temizlik vs. dikkat etmeleri gerekir...
Abartmışlar gerçekten.
Bizim de ev 2 gündür böyle gürültülü. Babam sağolsun her yeri açıyor, rüzgar yapıyor kapılar çarpıyor. Tv yi duymadığından son ses açıyor. Eşyaları pat küt dikkat etmeden atıyor. Bağırarak konuşuyor sabahın 7 sinde.
Gece gündüz böyle. Ben eve gittiğimde uyarıyorum ama bütün gün komşular bizim hakkımızda kötü şeyler düşünüyorlardır.
Gerçekten zor bir durumdasınız, en azından akşam saatlerinde temizlik vs. yapmamalılar. Çocukları durduramıyorlarsa diğer gürültüleri kesebilirler.
Onlaınr sessiz olduğu zamanlarda siz gürültü yapın, gece, sabahın köründe.Alt kat komşunuz var mı? onla konuşup anlaşın bi şekilde...ya da o yokken yapınÜst kat komsudan bıktım artık.Evin icinde iki üç velet kosturup bagırıp duruyorlar.Onlar sussa son ses tv o bitse hanım efendinin bitmek bilmeyen süpürgesi pat küt temizligi ne yapıyorsa artık.Kac kere uyardık ne yapalım cocukları durduramıyoruz diyorlar banane kardesim ne yaparsan yap bana mı dert cekmek zorunda mıyım? Bu kadar yüzsüz arsız olunabilir mi? İlle kavga mı cıkarayım kızlar ben napıyım?Sinirlerim yıprandı iyice..En ufak seste uyuyamayan biriyim kızımda öyle.Doğum yaptıgımda bile esim kac kere uyardı uyuyamıyor salonda yatıyorlar biraz sessiz olun diye yok yok yok en fazla bir saat sustular.Terste konusmuyorlar ama yapcaklarından geri kalmıyorlar.Hakkımı helal etmiyorum.Nereye sikayet etcem bunları..Yonetici bizde onları susturamıyoruz diyor..Kızım ogle uykusuna yatmısken kestireyim azcık dedm ne mumkun hc durmadılar..Cok sinirim bozuk zaten gece uykumu alamıyorum..1 yıl olacak tasınalı..Onların kendi evi.Biz kiracıyız diye bu kadar yüzsüzler heralde.Tanısmaya gelmediler hic sohbet etmişligim yok..Annemle konusmuslar yol ustu neymis bi kac defa uyardık ya cok sinirliymişiz cekinmişler..Ne yapabilirim siz olsanız ne yaparsınız ? Var mıdır acaba böyle insanlara laf anlatmanın yolu??????
Bak canım biz kiracı onlar ev sahibi diye düşünme kanunlar çok degişti artık apartmanın huzuru kaçıran ister kiracı olsun ister ev sahibi olsun atılıyor komşuların imza toplaması ve şikayet etmesi gerek kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda degil zabıtaya ve belediyeye şikayet edebilirsin son televizyon mu açılırmış yöneticinizle beraber imza toplayabilirsin burası benim evim ben istedigimi yaparım diye birşey yok artık gürültüye para cezası bile kesiyorlar dedigim gibi eger sizinle beraber diger komşularda şikayetçi ise attırma hakkına sahip oluyorsunuz
Maalesef bu tür komşular asla ve asla düzelmezler. Bizimde bir komşumuz var. 3 çocuğu peş peşe dogurup sokağa salıyor resmen. Milletin kafasına tukuruyorlar yukarı kattan. Banada bir kere tükürdüler dayanamadım şikayet ettim annelerine. Çocuklarını savundu terbiyesiz kadın. Sesleri gürültüleri ayrı zaten. bir süpürgesi varki sanki asfalt döküyor öyle gürültülü. Çocuğun doğumgününü yapıyor güya akrabaları dolusmus halay cekiyor. Ya evin bütün camlarından herşeyi cirpmasi? oglunun ve esinin saçlarını kesmisler güya cirpmis camdan bütün camlara balkona dolusmus kıllar. Annem çıldırdı. Çıktı söyledi neymiş komşu komşu nun derdini çekmeye mecburmus. Laf anlamıyor yıllardır. çok gorgusuzler. Mutfağın balkonunun camı açık birgün bir baktım camdan iceriye çekirdek çöpleri giriyor terbiyesiz çocukları yapıyor bunu. kizdim ama ne fayda. Bunu yapan cocuklarda öyle küçük değiller 15-13-11 yaşında. Yahu hangi devirde yaşıyoruz halı cirpiyor kadin. Kaç kez çamaşırları batirdi. Uyarmaya gelmiyor bir üste cikiyorki sormayın. Biz Allah a havale ettik artık. Baş edilmiyor..
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, bizim üst kat komşusu da böyle ,ben ygs'ye hazırlanırken nasıl gürültü yapıyorlardı anlatamam , en sonunda çığrımdan çıktım vileda sopasıyla falan tavana vuruyodum, bağırıyodum, söyledik tamam haklısınız söyliyim çocuklara gürültü yapmasınlar falan 2-3 saat sonra gene aynı..
Onların kendi eviymiş, huylu huyundan vazgeçmez, sanırım en iyisi komşuları her şeyi sorup soruşturup yeni bir eve taşınmak. Böyle hayat geçmez cidden insanın huzuru olmuyor.. Siz gene kiracıymışsınız bizim taşınmamız da zor kendi evimiz onların da kendi evi, böyle gidecek artık.
eski dilde velet küçük yaştaki kız veya erkek çocuğa denir .büyüyünce de evlat denir ,arapçada veled doğmuş doğan anlamına gelir ,tuhaf bir yanı yok ..
Haklısınız dikkat etmeleri gerekir fakat çocukları hemde 3 çocuğu susturmak çok zordur eminim. Benim 1 yaşında oğlum var, inanın çok dikkat ediyoruz ama yine yere pat diye bişey atıyor, dolayısıyla alta ses gidiyor. Neyseki alttakininde 3 çocuğu var...
Ama tv sesi, temizlik vs. dikkat etmeleri gerekir...
Abartmışlar gerçekten.
Bizim de ev 2 gündür böyle gürültülü. Babam sağolsun her yeri açıyor, rüzgar yapıyor kapılar çarpıyor. Tv yi duymadığından son ses açıyor. Eşyaları pat küt dikkat etmeden atıyor. Bağırarak konuşuyor sabahın 7 sinde.
Gece gündüz böyle. Ben eve gittiğimde uyarıyorum ama bütün gün komşular bizim hakkımızda kötü şeyler düşünüyorlardır.
Gerçekten zor bir durumdasınız, en azından akşam saatlerinde temizlik vs. yapmamalılar. Çocukları durduramıyorlarsa diğer gürültüleri kesebilirler.
3 Çocugu susturmak zor olabilir haklısınız ama burada bir tek çocuktan degil kadından da şikayetçi son ses açtıgı tv gereksiz yere açılan süpürge sesi kadıncagız bunlardan da şikayetçi bazı komşular gecenin 2 de 3 de süpürge açarlar gıcıklıgına son ses tv ve müzik açmakta yasak o yüzden diyorum kimse kimsenin gürültüsü çekmek zorunda degil.
geçen gün alt komşunun annesi ile kapıda ayak üstü konuşuyoruz ,kızım annemdeydi birkaç gün ,yeni geldi ,bana diyorki komşunun annesi ,kızın gelmiş anladım ben koşmasından ,evde olmadığı zamanı biliyorum diyor gülerek ,yani nezaketen az koşsun rahatsız oluyoruz diyor ,bende o gün bugün tembihledim kızımı bak bebek var alt katta yavrum koşma zıplama diye ,şimdi çok dikkat ediyor yavrum ,soruyor bazen anne bunu yere bırakabilirmiyim ,bebek uyuyormudur acaba diye ,bence bunun yolu çocukları eğitmekten geçiyor ..
kime diyosun canım anlayan varmıki
kadın gündüz çocuk evde değil gürültü yapmıyor diyor inkar ediyor
akşam içinde ben çalışıyorum akşam makinada çalıştırırm evde süpürürüm diyor
ev sahipleri desen zaten aman kiracıma dokunma modunda
üstelik bizimki 1 çocuk ve çok küçük değil 7-8 yaşında zaten
ve benimde minik oğlum var gündüz uyuyo kaç kez uyanırdı gürültüden
neeyse artık gürültü kesildi konuşup anlaştık ama çok çektik
konu sahibinin psikolojisini anlayabiliyorum insan cinnet geçirecek noktaya geliyo
Onlaınr sessiz olduğu zamanlarda siz gürültü yapın, gece, sabahın köründe.Alt kat komşunuz var mı? onla konuşup anlaşın bi şekilde...ya da o yokken yapın
iki tane canavar yeğenim var ablamı tansiyon hastası ettiler :)
şimdiki çocuklar folik asit bebesi yerinde durmuyolar
ablamın alt katındakide sürekli şikayet ediyo ama inan laf dinlemiyolar
çocuk için yapacak bişey yok ama gece süpürge açmak
tv sesi için kadın ayıp ediyo komşu hakkı çok büyük günah
Dogru ama apartman önü müsait cnm dısarı cıkarabilir cocuklarını yada en azndan bır kere uyardıgını bagırdıgını duyayım..Asagıda yasayan var mı yk mu umurlarında degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?