Bıktım bu ucuz kızdan...

canım arkadaşlarım verdiğniz fikirlerden dolayı ilginizden dolayı msglarınızdan dolayı çok çok tsk ederim elllerinize yüreğinize sağlık işin özetine geliince..
eşimin sülalesindeki kimse benden yana değil herkes hatta eşimin yanında onu övüp duruyorlar yok cindy yok dünya güzeli geçen yolda bir tanıdık görmüş güzelliğinden tanıyamamış fıstık olmuş bu kız ya demiş vs vs böylede övgü dolu sözler söylenip duruyorlar.. onun bu hayasızca davranışlarına kızacaklarına hatta bana aklınca eziyet ettikleri için onunla gurur duyuyorlar çünkü ne yaptıysam kendimi sevdiremedim bir. ikincisi eşim inanmıyor onun öyle kadınsı hareketler yapıp onu tahrik etmeye çalıştığına o beni abisi yerine koyuyor kardeşim o benim ama bidahaki sefere uyarırım dikkatimi çeken bişi olursa diyor.. hoşuna gideceğini sanmıyorum çünkü ortada bişi olduğunun farkında değil ısrarla ne oluyor ki diyor..yoksa sende onun dediği gibi onu kıskanıyormusun ortada hiçbişi yokken hep onun yüzünden kavga çıkarıyorsun diyor.. hiç bişiyden anlamayan adama bişi anlatmak çok zor ama yalan sölese anlarım 10 yılllık eşim gerçekten çaresiz oluyor yüzü o anda.. sorun bana inanmıyor iftira atıyormuşum konumuna geliyorum..

Bu konuyu ne kadar cok gündeme getirisen ne kadar cok o kiz hakkinda konusursan kiskanc konumuna düsen sen olursun arkadasim....

Kizin yaptigi hic hos degil....bende sevmem öyle laubali sulu insanlari...fakat yerinde olsam hicte rahatsiz oluyormusum gibi davranmam....aksine gülerim onun o hareketlerine tavirlarina...

Madem o kizin niyeti seni sinir etmek seni catlatmak bu kozu ona verme....:hulya:

Esinden yana süphen yoksa, gönlün rahatsa hicte kafana takma....bence

cinayet sebebi
fururum bunu be.
akrabaysa akrabalığını bılsın edepsız rezil pislukkkk
kocan nıye ızın verıyo bu kadarına hayret bişey hoşuna gıdıyo demek kı.
öpecekte sevecekte kırarım o ellerini terbıyez cok sınır oldum kocan konus düzgün bi şekılde canım.kızla bırebır konuşma bellıkı anasının gözü etrafı kendıne cekmıs sen kötü olursun

madem esin farkinda degil demek ki bir erkegi rahatsiz edecek harekette bulunmamiskaydirigubbakcemileuyarma geregide duymamis.bir erkek az cok anlar..belkide gercekten sana oyle geliyordur:bbo:bence senin kiza karsi olumsuzlugunu hissetmisler uzerine gidiyorlar yada kiz gercekten cok guzel..
biz bayanlar olarak rahatsiz olabiliriz cogu zaman ama bunu takinti haline getirme hem esinin aklinda olmayani sokarsin hemde kendi kendini yersin,doldurursun olmadik zamanda kadina patlarsin..benim basimada geldi benxeri arkadasimizin esi hep birlikte oturuyoruz kadin super mini giymis goysunun yarisindan fazlasi ve ic camasiri disarda..kisa giymese bile mutlaka acaip gogus dekoltesi oluyor kahkalar patlatarak guluyor bir ortamda..bende bir bayan olarak rahatsiz oldum cunku ben cok dikkatliyimdir ama uzatmadim,kendime iskence etmedim herkesin yasam tarzi,karakteri farkli..kadin oyle diye soylensem esimin sucu ne..takmamaya calis..:teselli:
mutlu gorun o sana imrenerek baksin..

Son düzenleme:
kızlar ben o kız öyle şeyler yaptığı anlarda görmemezlikten geliyorum başka kişilerle gülerek sohbet ediyorum ona istediğini vermemek için..
bakmadığım zaman kısa kesiyor ama bakarsam suyunu çıkarıyor.. amacı beni çıldırtmak sadece bu ama neden neden neden ne yaptım ben bu kıza ne kıracak bir laf ettim ne bişi dedim.. intikam alıyor resmen..
ondan bahsetmek çok istemiyorumda eşimin ilgisini çekmesin diye üstelemekte istemiyorum... çok içime attım çaresizim iki tarafada patlayamam kimseyi şımartmak yada kendini olduğundan üstün göstermek istemiyorum.. sonuçta benimde bi gururum var(( kıza en ufak söyleyeceğim lafta beni üzdüğünü sanıp sevinip oynayacak bir sülale var..

Bak sen kendinde fark ettin bunu.....senin önemsemedigni anladigi vakit kisa kesiyor....yani bu demektir senin icin?? Dahada cok önemseme....hatta sende katil sakalarina gül gec....hic sinirlenmiyormusun gibi davran.....inan sen böyle yaptikca artik oda bu hareketlerinden vazgececek....Niyeti seni kiskandirmak olabilir, seni sevmiyor olabilir, hersey olabilir ama buna kafa patlatip kendini üzecek sinir edecek kadar saf olma arkadasim.....niyeti her ne haltsa o kozu ona verme...:hulya:

Ne esine ne ailesine nede baska birine bu duygularini yansit.....sürekli bu konuyu konusursan esinin basinin etini yersen dedigim gibi kiskanc konumuna sen düsersin....birak ne halleri varsa görsünler ya....mirmirmirmir

Ayrica lüften kizma alinma ama ben burda birtek suclu olarak o kizi görmüyorum....esin ondan daha kabahatli benim gözümde....evli barkli adam baska bir kadinla akrabasida olsa esinin yaninda öyle sulu laubali sakalar hareketler yapmaz.....bir iki defa o kizi söyle adam akilli bir terslese zaten böyle bir sorunun olmazdi....lmaz:

terslemiyor işte gülsümcüm bende deliriyorum o benim kardeşim onun bana abice yaptığı şakaları nasıl olurda söyleyip kırarmışmış beraber büyümüşlermiş 6 yaş var aralarında..

belkide kiz hep boyleydi normal geliyor davranislari cunku hic rahatsiz olmuyor esin..kizin zayif yonunu bul..sende oradan vur seni zararsiz goruyor olabilir biraz gozunu korkut ama basitlesmeden yap..

Son düzenleme:
zayıf yönü derken ben onunla aynı ortamda olduğum zaman göz göze gelmemeye gayret ediyorum çünkü nefret ediyorum ondan gözlerini yüzünü görmek istemiyorum.. takip edip araştıramam genelde ortamda o yokmuş gibi davranıyorum bişi anlatırken herkesle göz teması kurarken ona hiç bakmıyorum sanki orada herhangi bir nesne varmış gibi..

ne bicim akraba bunlar ya boyle akrabalık ilişkisimi olur ne sen nede kocan gorussun direk alakayı kesin

terslemiyor işte gülsümcüm bende deliriyorum o benim kardeşim onun bana abice yaptığı şakaları nasıl olurda söyleyip kırarmışmış beraber büyümüşlermiş 6 yaş var aralarında..

Tamam ama sende kiriliyorsun....bunun hic önemi yokmu esin icin?fisfisfis

Ayni sekilde sende böyle yakin bir erkek arkaban ile laubali sapur supur sakalar yapsan kendisi ne düsünür acaba?
Ne olacak karicim...siz akrabasiniz öpüssün sevissinmi diyecek?:hulya:

Herseyin bir dozu olmali....tabikide akrabanla kuzeninle sakalarsirsin, sarilirsin, öpersin ama öyle rahatsiz edici boyutda olmamali....özellikle o insan artik evli ise....lmaz:

Sen yinede kimsenin ekmegine yag sürme arkadasim...salla gitsin...hic umrunda bile olmasin....herkes hak ettigni bulur....eger gercektende o kizin icinde kötü niyet varsa Allah yaninda birakmaz

iş kocanda bitiyor cnm yaa
ne demek yani el şakaları falan yapıyor.
eşin kıza direk dicek bana böyle hareketlerde bulunma diye.
yyani snn eşine rahatsız olduğunu söylemene gerek yok aslında
eşinin zaten rahatsız olması lazım
öyle değilmi?

zaten ALLAHıma havale ettim benim içimi yakıp yıktığı gibi kendi içide yansın..
yuvamı yıkmak için annesı ayrıca uğraştı... bebeğim oldu görmeye gelmediler.. işlerine gelince can ciğerler beraber büyüyorlar işleri şeytanlığa düşmanlığa gelince baş sıradalar.. Rabbim kötü ve inançsız insanın şerrinden korusun.. bunlar kötününde ötesi insanlar maalesef..
şunu bilir şunu söylerim.. ele karışan yere karışır( ALLAHım tüm evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

evet cnm haklısın:sinifsinif:
ama bunu anlatamıyorum..
ben suçlu oluyorum söyleyince.. olayın kötüsü ben oluyorummafoldumben

ben olsam herkesin yaninda rezil ederim onu sen utanmiyormusun kocamla böyle seyleri yapmaya derim bakalim tepki ne olacak,dahada olmazsa yapisirim bogazina güzelce silkelerim biii kendine gelsin diye kücük hanim hic gelemem böyle seylere.. salak mi ne bu kiz

tsk ederim cnm ama bu insanlarla sanırım ölene kadar sorunum bitmeyecek..
10 senedir bitmedi..(

herrr yerde öle yapıskan pıslık kızlar vardır
allah tepelerınden baksın onların, belkı bısey yok gunahını alıyoruz ama eger varsa
ve akraba dıye de uzak koyamıyosunuz hıc bakmayın yuzlerıne. cok sinirlendım walahı ıyyyy

iş eşinde bitiyor canım..madem kız yüzsüz bisey eşine acık acık "bu kızın sana davranıslarını begenmiyorum sana öyle davrandıgında tepki göster" diyeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…