canım arkadaşlarım verdiğniz fikirlerden dolayı ilginizden dolayı msglarınızdan dolayı çok çok tsk ederim elllerinize yüreğinize sağlık işin özetine geliince..
eşimin sülalesindeki kimse benden yana değil herkes hatta eşimin yanında onu övüp duruyorlar yok cindy yok dünya güzeli geçen yolda bir tanıdık görmüş güzelliğinden tanıyamamış fıstık olmuş bu kız ya demiş vs vs böylede övgü dolu sözler söylenip duruyorlar.. onun bu hayasızca davranışlarına kızacaklarına hatta bana aklınca eziyet ettikleri için onunla gurur duyuyorlar çünkü ne yaptıysam kendimi sevdiremedim bir. ikincisi eşim inanmıyor onun öyle kadınsı hareketler yapıp onu tahrik etmeye çalıştığına o beni abisi yerine koyuyor kardeşim o benim ama bidahaki sefere uyarırım dikkatimi çeken bişi olursa diyor.. hoşuna gideceğini sanmıyorum çünkü ortada bişi olduğunun farkında değil ısrarla ne oluyor ki diyor..yoksa sende onun dediği gibi onu kıskanıyormusun ortada hiçbişi yokken hep onun yüzünden kavga çıkarıyorsun diyor.. hiç bişiyden anlamayan adama bişi anlatmak çok zor ama yalan sölese anlarım 10 yılllık eşim gerçekten çaresiz oluyor yüzü o anda.. sorun bana inanmıyor iftira atıyormuşum konumuna geliyorum..
kızlar ben o kız öyle şeyler yaptığı anlarda görmemezlikten geliyorum başka kişilerle gülerek sohbet ediyorum ona istediğini vermemek için..
bakmadığım zaman kısa kesiyor ama bakarsam suyunu çıkarıyor.. amacı beni çıldırtmak sadece bu ama neden neden neden ne yaptım ben bu kıza ne kıracak bir laf ettim ne bişi dedim.. intikam alıyor resmen..
ondan bahsetmek çok istemiyorumda eşimin ilgisini çekmesin diye üstelemekte istemiyorum... çok içime attım çaresizim iki tarafada patlayamam kimseyi şımartmak yada kendini olduğundan üstün göstermek istemiyorum.. sonuçta benimde bi gururum var(( kıza en ufak söyleyeceğim lafta beni üzdüğünü sanıp sevinip oynayacak bir sülale var..
terslemiyor işte gülsümcüm bende deliriyorum o benim kardeşim onun bana abice yaptığı şakaları nasıl olurda söyleyip kırarmışmış beraber büyümüşlermiş 6 yaş var aralarında..
iş kocanda bitiyor cnm yaa
ne demek yani el şakaları falan yapıyor.
eşin kıza direk dicek bana böyle hareketlerde bulunma diye.
yyani snn eşine rahatsız olduğunu söylemene gerek yok aslında
eşinin zaten rahatsız olması lazım
öyle değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?