işte bu sıkışmışlık arasında kaldım ben napayım hangi yolu seçsem altından başka bişi çıkıyor..
bende eşimle çıkarken en samimi arkadaşının eşi bu tip hareketler sergiliyodu be hanım efendi eşinide benden kıskanıyodu ama bana inanan olmuyodu sana öle geliyor diyolardı benim sinirim iki katına çıkıyodu.ama ben hiç belli etmeden sabrettim onun hareketlerini izlemelerini söyledim(eşim ve kayınvalideme) hanım efendi benim nişanıma geldi ama bana yüz vermiyo( hemde benim evimde) nişanımda foto çekiliyoruz ve kız beni çaktırmadan iktirmeye çalışıyor ama kayıtta olan kamerayı hesaba katmamış tabi :lepigünden sonra bana herkez inandı bende onun bi güzel ağzının payını verdim.Yani sabret arkadaşım er yada geç herşey meydana çıkıyor
anlamaz anlamaz
sende sadece o gun yapma baska bı yerde yap once
yenı oyunun sansın:)
yaaa güzelim kocana anlatma denemişsinde zaten kimi insanlar böyledir rahattır kiminnde işine gelir evliliğini düşünüyorsan kendi basının çaresine bakacan arkadslarında dediği gibi aşağıla evlen flan filan de ama kocana güvenin tam ise çünkü sen bunları yaptıkca daha fazla kaşınır kocanın etkilenmeyceğinden eminsen sen onu köşeye sıkıştır o varkende yokkende kocanın yanında kucağında olan hep sen ol
tatlım ben kapalı bir bayan değilim ki ...
ayrıcada bir genelleme yapmadım hareketlerine kaşar dedim..
yanlış anlamışsınız.. lütfen olay merkezinden sapmasın.. benim açıklıkla ve kapalılıkla hiç bir alakam ve sataşmam olamaz.. herkes istediği herşeyi giyer ve hürdür..
ama mini eteği giyipte evli erkeğin karşısında iki bacağını açıp oturamaz..
midem ağrıdı ...
ben çıkıyorum gidiyorum yemek yemeye çare düşünürüm aklıma gelırse yazarım ii geceler..
Cok hassasim bu konudaki olasi ithamlara ve derhal kartal kesiliyorum. Hep boyleydi ve daima boyle olacak benim icin. Yuz, mimik ve ses tonumuzu kullanma imkanimiz olmayan boyle sanal bir ortamda meramimizi net sozcuklerle aktarmaz isek yanlis anlasilmalar cikiyor. vereliniortak
eşime güvenim tam acayip şekilde ama hayat bu babamın bir lafı vardır...
"hayatta kimseye güvenmezsen hayal kırıklığına uğramazsın" bende herkese bakarken 2 kere düşünüyorum bu eşim bile olsa..
şeytana uyadabilir,en güvenilir adama bile teminat verilmez ki..
canım bu kızı çaktırmadan aşağlıcaksın bekarlık kafasına turmuş dibine yanmış tarzlarında eşinede bu kızla ilgi kıskançlık tarzında değilde başka hareketlerini anlatarak ............dengesiz ne yaptıgını bilmiyen bir kızı anlatıyormuş gibi bahset hiç samimiyetlerine falan değinme başka dengesizliklerinden bahset zamanla eşinin farkındalığı artar belki şimdi sen kıskançlığını gözüne sokarsan eşinonu savunmaya başlar
Kesinlikle bu mevzu esin ve senin aranda detayina kadar irdelenmeli ve sonuca ulasmalisiniz canim. Lutfen acik ol esine ne kadar mutsuz oldugunu bilsin. Bu konuyu halletmez iseniz senin ruh sagligin ve evliliginizin gidisati bozulacak. Senin muhattabin sadece ama sadece kocan. Bu hayat senin, bu evlilik de senin ne istedigini, istemedigini kocanin acikca bilmesi ve anlamasi gerekiyor. Kolay gelsin diliyorum, umarim tatliya baglanarak noktayi koyarsiniz bu siradisi iliskiye.
aşağılıyorum dediğin gibi şurda söyle yaptı falan filan hiç dinlemiyor cevap dahi vermiyor..
başkası olsa konuşabilirdi belki ama ozaman susuyor.. ya bu adam bunu dediği gibi takmıyor heralde.. yada tam tersi ne dersiniz?
sen birşey yapmak için hiç düşünme bence ...
eşin vermeli onun ağzının payını ki,
yüz almadığı yada iyi niyeti su istimal ettiği adamın
aslında ne kadarda incitici olabildiği görsün...
terslesin eşiniz...ben evvel eşime kızardım ..kusura bakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?