• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bunaldım artık ya

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Allah rızası için yalvarıyorum bi yol gösterin bana stresten sinirden gözümde yaş kalmadı artık :KK43:

Kızım 22 aylik ve yemek yemiyor düşman gibi bakıyor tabağa ve kaşığı ne yaptıysam yemedi istediği her şeyi yapıyorum yok olmuyor biberonu biraktirdim 3 hafta oluyordu taki bu güne kadar çünkü bunalıma girdim artık yemek yemediği için sinir krizi geçiriyor ve etrafa bize kendine zarar vermeye başladı çok üzgünüm ne yaptıysam olmuyor sadece süt yumurta ve cici bebe yiyor Allah rızası için nolur bana yardım edin her gün ağlıyorum kızım artık kızım gibi değil çok değişti Rabbim beni evladimla sınıyor inanın darmadağın oldum şu mübarek Ramazan ayında nolur bize dua edin kızım düzelsin :( :( :( :(

Bu kadar uzulecek panik yapacak ne var,gecici bir donem. Sut yumurta yiyormus zaten, neden zorluyorsunuz? Kendi haline birakin ne de olsa yer. Cici bebe de cok zararli ayrica vermeyin onu,ev yapimi bebek biskuvisi tarifi var internette.
Çok bunaldım çünkü hastalık geçirdi sağlıklı beslenmesi lazım dedi doktor :(

Allah rızası için yalvarıyorum bi yol gösterin bana stresten sinirden gözümde yaş kalmadı artık :KK43:

Kızım 22 aylik ve yemek yemiyor düşman gibi bakıyor tabağa ve kaşığı ne yaptıysam yemedi istediği her şeyi yapıyorum yok olmuyor biberonu biraktirdim 3 hafta oluyordu taki bu güne kadar çünkü bunalıma girdim artık yemek yemediği için sinir krizi geçiriyor ve etrafa bize kendine zarar vermeye başladı çok üzgünüm ne yaptıysam olmuyor sadece süt yumurta ve cici bebe yiyor Allah rızası için nolur bana yardım edin her gün ağlıyorum kızım artık kızım gibi değil çok değişti Rabbim beni evladimla sınıyor inanın darmadağın oldum şu mübarek Ramazan ayında nolur bize dua edin kızım düzelsin :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
inşallah düzelir tatlım❤♡❤♡❤♡ ama sen üzülme :( bebişin sevdiği şeylere yönebilirsin

Çok bunaldım çünkü hastalık geçirdi sağlıklı beslenmesi lazım dedi doktor :KK43:
Saglikli besleniyor zaten,sut ve yumurta yiyormus. Aburcubur vermeyin yeterli. Multivitamin suruplar var doktorunuza danisarak ondan alin,balik yagi surubu alin, bir sure sonra toparlayacaktir.
Meyve vermeyi denediniz mi?

Kiz
Yahu alt tarafı yemek yemiyo abartmayın daha neler göreceksiniz ne sınanması?Ne istiyorsa onu yesin geçici bi süre olabilir zorlamayın çocuğu zorlarsanız düşman gibi bakar tabi.Dert bulamamışsınız ya
Kizim hastalık geçirdi ve sağlıklı beslenmesi lazım hastalığı tetikliyor çünkü tekrar nöbet gecirebilir ben korkuyorum sizce gereksiz mi evham yapıyorum :(

Canım nefes alamıyorum artık kızımın durumu beni çok bunalttı
tatlım her çocuk için normal bunlar❤♡❤♡❤♡ internetten beğenebileceği eğlenceli yemek tarifleri var onları yapabilirsin ;) belki çocuk sen sinirli kızgın olunca yemek istemiyordur :(

Saglikli besleniyor zaten,sut ve yumurta yiyormus. Aburcubur vermeyin yeterli. Multivitamin suruplar var doktorunuza danisarak ondan alin,balik yagi surubu alin, bir sure sonra toparlayacaktir.
Meyve vermeyi denediniz mi?
Meyve sebze çorba hiç birşey yemiyor tadına bile bakmiyor

Kiz

Kizim hastalık geçirdi ve sağlıklı beslenmesi lazım hastalığı tetikliyor çünkü tekrar nöbet gecirebilir ben korkuyorum sizce gereksiz mi evham yapıyorum :KK43:
Bilmiyorum ben anne değilim ama uzmanlar bas bas zorlamayın diye bağırıyorlar her yerde.Yoktan yere yeme bozukluğuna davetiye çıkarmayın.Doktora götürün bi eğer kilosu değerleri normalsa zorlamayın.Evham da yapmayın

Meyveyi falan püre yapın süte katın sonra onun gözünün önünde cici bebeyi de ekleyin mama gibi yedirin.
Yumurtasına da havuç tavuk vs püre yapıp ekleyin öyle pişirin farketmesin yani.

Meyve sebze çorba hiç birşey yemiyor tadına bile bakmiyor
Gecici bir donem bu dedigim gibi. Siz doktoruyla multivitamin ve balik yagi surubunu gorusun. Bunun yani sira meyve bahcesi falan bulabilirseniz alin cocugu goturun. Agactan toplayip vermeyi deneyin. Benim oglum 20 aylik, kiraz ve dut agaclarinin oldugu yerlere gidiyoruz birlikte ;) yeni yeni alisti o da birseyler yemeye.
Evdeyken kendi alabilecegi bir yere salatalik havuc vs koymayi deneyin. Bir sure sonra gider alir belki yer. Baski yapmayin mutlaka yiyecektir

Gecici bir donem bu dedigim gibi. Siz doktoruyla multivitamin ve balik yagi surubunu gorusun. Bunun yani sira meyve bahcesi falan bulabilirseniz alin cocugu goturun. Agactan toplayip vermeyi deneyin. Benim oglum 20 aylik, kiraz ve dut agaclarinin oldugu yerlere gidiyoruz birlikte :KK66: yeni yeni alisti o da birseyler yemeye.
Evdeyken kendi alabilecegi bir yere salatalik havuc vs koymayi deneyin. Bir sure sonra gider alir belki yer. Baski yapmayin mutlaka yiyecektir
İnşaAllah canım nolur dua edin bunalıma girdim çocuğuma yetemiyorum :(

Back
X