• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım eltim ve çocukların dan

baxsx_belasxix

baş_belası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
98
0
96
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır kk dayım of nasıl anlatıcam bilmiyorum ama elti ve çocukları yüzünden bitecek bu evlilik ya canavar gibi çocuklar elti sürekli başıma atmaya çalışıyo ve kendiside çocuklarının kahrinı çekemiyor sürekli dövüyor benimde bir kızım var ve çok huysuz ben ona zor bakıyorum o bana 3 çocuk daha getir yor eşimin ailesi yüzünden de bir şey diyemiyorum bu gün de kızı burdaydı ve artık durmuyo aşağıdaki komşular rahatsız oluyo dedim ama içim hiç rahat değil kendimi kötü hissettim bana bir akıl verin bunlar yüzünden boşanmayı bile düşünüyorum

ben bakamıyorum, kızım zaten beni yoruyor, birde senin çocukların çok hareketli durmuyor, komşular rahatsız oluyor gibi anlatarak ikna edin eşinizle bi sorununuz yoksa başkası için evliliğinizi ne diye bitereceksiniz ki

siz çocuklara bakamam diyemediğiniz için sırf bu yüzden boşanmayı mı düşünüyorsunuz?:53:
Hayır demeyi bilin ve kendinizi bu gibi şeylerden dolayı boşanmayla avutmayınn!

kendini kötü hissedecek birşey yok.hiiiçççç vicdan yapmayın.herkes kendi çocuğuna zor bakıyor valla.şimdiki çocuklar çok akıllı ve hareketli.
bakamayacaksa doğurmasaymış eltiniz de. bu yüzden boşanılır mı?
hakime, ben eltimin çocuklarına bakmak istemiyorum boşanma nedenimiz bu mu diyeceksiniz...eşiniz size kızıyor mu ki bakmak istemiyorsunuz diye...

Çocuklar kaç yaşında bilemiyorum.
Ama küçük de olsa,çocuk ortamına göre davranması gerektiğini bilir.
Bizim evde top oynanmaz veya bizim evde böyle bağrılmaz diyerek sınırlarını koymalısın.
Ben çocuklar küçükken fazla başıboş ve yalnız bırakmazdım.
Oyun kurmak ve onları oyuna yönlendirmek daha doğru olur.

Eltine açıkça söyleyebilirsin.Benimkiyle zor başa çıkıyorum,beraber olunca çok yaramazlık yapıyorlar,kafam kaldırmıyor diyebilirsin.

başka anlatmadığınız bir sorununuz yoksa sizçıldırmış olmalısınız :9::9::9::9::9::9::9::9:

elti yüzünden kocadan mı boşanılır Yarabbim :27::27::27::27::27:

yapacağınız şey çok basit çocuklar geldiği zaman kapıyı açmıycaksınız ya da annesiyle geldıgınde sorarlarsa da evde yoktum dıyceksınız bıttı gıttı eltinin çocugu neymiş ya herkesin kendi evladı dururken hastalık falan olmadıktan sonra hiç işim olmaz

Galiba çok bunalmışsınız bıkmışsınız ki bu yüzden boşanmayı bile düşünmüşsünüz
ama bu düşünceyi atın kafanızdan değer mi yani böyle düşünmeye,onlar yüzünden mi biticek evliliğiniz
eltiniz pek normal bi insan gibi gelmedi bana eğer hasta filan değilse tabi,3 çocuğunu da size bırakıp ne yapıyor
çocuklarını bir kreşe veya bakıcıya bırakabilir ama her zaman size bırakması düşüncesizlik
artık reddedin hayır diyin,4 çocukla birden ilgilenemeyeceğinizi anlatın bir şekilde yada hep bi bahane bulun hastayım filan deyin anlar heralde

eltine bişey diyemediğin için mi boşanacaksın? çok ilginç...

yabancı insanları bu kadar önemserken onlardan gelecek en ufak bir kelimeden bile korkarken canın olmuş kocanı bi kalemde silip atabilme düşüncesi bana çok garip geldi

ama çok korkak olduğunu düşündüm senın gibisine el iyisi derler ele iyi ailesine kötü davrananlar vardır ya...

bu kadar korkak olma....istemiyorum sadece bu kelimeyi telaffuz edebilmene bakar boşanmaya gerek yok yani...

bu kadar strese gireceğinize, eltinizle konuşun yahu... içinizi dökün bi güzel... küserse, ne güzel işte çocuklarını getiremez, kafanı dinlersin... belki de küsmesi daha hayırlıdır... boşanmayı düşünüorum sözünü, hiç okumadım sayıyorum... o yüzden onun hakkında yorum yapamicimm

Ya bunlar iki erkek kardeşler ve biz ayrı evlerde oturmamıza ve gelirimizin ayrı olmasına rağmen bizi birlik gibi görüyorlar ve bakmam dediğim zaman eşimle aramı bozuyorlar ışte bilirsiniz kaynana kayın peder sıkıntısını ve hastada değil oturmaya gelirler gece 12 .1 e kadar ve çocukları uyur burda kalsınlar. Ay sana kaldı tuğba derler e bende ne söyleyim tabi ertesi günde bana kalır ya hasta felan da değil

sen üzülüp evliliğini bitireceğine eltine bakamam de o üzülsün!!
ne münasebet canım gerekirse bakıcı tutuversin hem ekmeğim bütün dursun hem karnım doysun istiyo heralde:31:

Ya bunlar iki erkek kardeşler ve biz ayrı evlerde oturmamıza ve gelirimizin ayrı olmasına rağmen bizi birlik gibi görüyorlar ve bakmam dediğim zaman eşimle aramı bozuyorlar ışte bilirsiniz kaynana kayın peder sıkıntısını ve hastada değil oturmaya gelirler gece 12 .1 e kadar ve çocukları uyur burda kalsınlar. Ay sana kaldı tuğba derler e bende ne söyleyim tabi ertesi günde bana kalır ya hasta felan da değil

Ay ağzım açık okudum yarabbim nasıl insanlar var genişliğin böylesi :19: Eşiniz ne diyor bu duruma?

ismini vermeyeydin iyiydi senin eltide buralarda olabilir..konuya gelince böyle uyuyakaldıklarında ertesi gün için işim var benim de desen bikaç kere..gerçi bundan da anlamaz böylesi..ıyyy en sevmediğim insan tipi ..neyse biraz daha sabret . belki büyüdükçe çocukar vazgeçer...bunun için boşanılmaz ki

Back
X