• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım eltim ve çocukların dan

sana gelıp gec saate kadar oturuyorlar tabı cocuklar uyur, ozaman ertesı sabah cocukları topla eltıne gıt ne dıye evde cocuk bakıyorsun hayret sende hata.
esınle yuz goz olmadan kurnazlıkla cozmelısın bu durumu, sende uyuduklarında sana kaldılar derse, sende aaa ne demek tabı uyusunlar de sabah erkenden topla gotur kahvaltını yap cayını ıc don evıne gel ben olsam oyle yaparım.

elmı yaman beymı yaman gorsun ısguzarlık yapıyor aklıyla

yazık değilmi böyle bir sebepten yuvanızı bozmaya.çözülemeyecek bir sorun değilki.

eltinize durumu usulünce anlatın.tamam onlar çocuk ama beni dinlemiyorlar demelisin.mecbur kaldığı zaman idare etmeye çalışıyorum ama sürekli olmuyor deyin.yani 3 çocuk zor.

eltiniz rahatsız olduğunu bilse bırakmaz heralde.

yani böyle yüzüne bişey demeyip,sorun yokmuş gibi davranıp,bundan sebep boşanmayı düşünmeniz onlarada haksızlık.

siz derdinizi muhattabına anlatıp sonuç alamazsanız ,haklı olarak araya resmiyet koyarsınız.ama boşanmak da neyin nesi.evliliğiniz pamuk ipliğine mi bağlı..

kusura bakma kırılma ama seni resmen enayi yerine koyuyorlar. biraz dik dur ya çocuklara bakamam hastayım çocuğumla mı ilgilencem senin çocuklarla mı ilgililencem dersin doğurmasını biliyosa bakmasını da bilsin bi zahmet. bi ara eltim de sana yapılanı yapmıştı hatta çocukları bi ikidefa evden kovdumda gitmediler. çocuğumu daçok rahatsız etmişti en son eltimin anasının yanında lafı soktum o gün son oldu.

Haklısınız ama kadın anlamıyo ve arkadaşım bu arada o buralara giremez basmıyo kafa bacım daha anlatsam yaptıklarını of of

sana gelıp gec saate kadar oturuyorlar tabı cocuklar uyur, ozaman ertesı sabah cocukları topla eltıne gıt ne dıye evde cocuk bakıyorsun hayret sende hata.
esınle yuz goz olmadan kurnazlıkla cozmelısın bu durumu, sende uyuduklarında sana kaldılar derse, sende aaa ne demek tabı uyusunlar de sabah erkenden topla gotur kahvaltını yap cayını ıc don evıne gel ben olsam oyle yaparım.

:46::46::46::46:
aynen böyle yapmalısın valla. çok sevdim ben bu yöntemi:))))) topla çoluğu çocuğu sabahtan dayan kapısına.:9::9::9:
eve geldiğinde de yüz verme yaaa. pasif olmayın bu kadar. çok kızıyorum kendini kullandıranlara:47:

Ya bunlar iki erkek kardeşler ve biz ayrı evlerde oturmamıza ve gelirimizin ayrı olmasına rağmen bizi birlik gibi görüyorlar ve bakmam dediğim zaman eşimle aramı bozuyorlar ışte bilirsiniz kaynana kayın peder sıkıntısını ve hastada değil oturmaya gelirler gece 12 .1 e kadar ve çocukları uyur burda kalsınlar. Ay sana kaldı tuğba derler e bende ne söyleyim tabi ertesi günde bana kalır ya hasta felan da değil

ayy eşya mı bu ya sende kalsın bu gece... deli mi ne...
ikisini de sırtıma alırım genede çocuklarımı başkasının evine bırakmam gece...

sabaha ne hacet gece götürsün...çok uğraştım ama durmadılar vallahi :27:

Püf.. Eve sinek girse boşanacam der oldu millet..

malesef canım başına gelmeyen anlayamaz..senin o tür bir derdin yok heralde ..
benim eltim köyde kaynanamlarla beraber oturuyor çocukları var bn ilçedeyim .okula giderken benim yanıma vereceklermiş ve bu bana zorla dayatılmaya çalışıldı resmen evimizde fırtınalar koptu .ha ne var bunda dersiniz.bnim de 2 çocuğum var .evim dardı 2 odam vardı ..ve oğlu acayip yaramazdı ve bn asla kabul etmedim .eşimle kıyamet koptu aramızda ..bn en sonunda kendimi asarım yinede kabul etmm kendin bakarsın dedim ..ve o şekilde kapatıldı konu sonra EV TUTTULAR...
GERÇEKTEN BAŞINA GELMEYEN ANLAYAMAZ..

malesef canım başına gelmeyen anlayamaz..senin o tür bir derdin yok heralde ..
benim eltim köyde kaynanamlarla beraber oturuyor çocukları var bn ilçedeyim .okula giderken benim yanıma vereceklermiş ve bu bana zorla dayatılmaya çalışıldı resmen evimizde fırtınalar koptu .ha ne var bunda dersiniz.bnim de 2 çocuğum var .evim dardı 2 odam vardı ..ve oğlu acayip yaramazdı ve bn asla kabul etmedim .eşimle kıyamet koptu aramızda ..bn en sonunda kendimi asarım yinede kabul etmm kendin bakarsın dedim ..ve o şekilde kapatıldı konu sonra EV TUTTULAR...
GERÇEKTEN BAŞINA GELMEYEN ANLAYAMAZ..

sizin anlattığınız şeyle konu sahibinin anlattığı aynı mı?

Konu sahibine eltisi çocukları günübirlik arada getiriyor ,yatılı bırakalım burda kalsınlar,okula bıraksınlar denmiyor.

Sırf konu sahibini savunmak için konuyu tam anlamadan yorum yapıyorsunuz.

eşinizden boşanmayı göze alabiliyosunuz ama eltinize "bakmak istemiyorum çocukları getirme" diyemiyosunuz.
ilginç!!

sizin anlattığınız şeyle konu sahibinin anlattığı aynı mı?

Konu sahibine eltisi çocukları günübirlik arada getiriyor ,yatılı bırakalım burda kalsınlar,okula bıraksınlar denmiyor.

Sırf konu sahibini savunmak için konuyu tam anlamadan yorum yapıyorsunuz.

İYİCE ANLAMAK İÇİN YİNE OKUDUM CANIM..
tamam belki okula bıraksın demiyolar ama raha kalmış..ayrıca sizlerde etiketi yapıştırıveriyosunuz ne mecburuyeti varki eltisinin çocuklarının kahrını yaramazlıklarını çekmeye...bnce en dğrusu her yolladığında bir bahaneler bulup geri çevirmesi..
ayrıca bn sadece başımdan geçen bir olayı paylaştım.

İYİCE ANLAMAK İÇİN YİNE OKUDUM CANIM..
tamam belki okula bıraksın demiyolar ama raha kalmış..ayrıca sizlerde etiketi yapıştırıveriyosunuz ne mecburuyeti varki eltisinin çocuklarının kahrını yaramazlıklarını çekmeye...bnce en dğrusu her yolladığında bir bahaneler bulup geri çevirmesi..
ayrıca bn sadece başımdan geçen bir olayı paylaştım.

Tabii ki mecburiyeti yok eltisinin çocuklarına bakmaya.Bu konuyu eltisiyle çözmeli,hemen eşinden boşanmayı düşünmesi normal değil.Ortada eşin bir suçu yok ki..

Ya zaten eşinde istemiyo onlar geldiği zaman sürat 5 karış ama elti geniş e bir yerde söylüyorum da hareketlerinden de anlıyor ama kadının işine gelmiyor ya inanın ben kızı mi daha 1 saat bile bırakmadım ve çalışıyordum da of zorluk çektim ama ona yinede zahmet vermedim söylüyorsun da anlamıyor ya oraya gidersin peşine takılırkar ya bizde uyup kalırlar of dursa lar sorun değil of ya

Ya zaten eşinde istemiyo onlar geldiği zaman sürat 5 karış ama elti geniş e bir yerde söylüyorum da hareketlerinden de anlıyor ama kadının işine gelmiyor ya inanın ben kızı mi daha 1 saat bile bırakmadım ve çalışıyordum da of zorluk çektim ama ona yinede zahmet vermedim söylüyorsun da anlamıyor ya oraya gidersin peşine takılırkar ya bizde uyup kalırlar of dursa lar sorun değil of ya

anladığım kadarıyla ilk zamanlar sizde kalsınlar bırakın uyusun yapmışsınız iyi niyetinizle ama eltiniz suistimal atmey başlamış.... çünki peşime takılırlar diyorsunuz siz iyi davranmasanız yüz vermeseniz takılmazlar ama bunlar alışmışlar el verince kol alınamayan tipler sanırım :52:

size gelip uyuduklarında çocuklar kalsın falan derlerse"ya canım ben de isterdim ama sabah erkenden doktora gidecem fatura yatıracağım falan de baktın olmuyor iyice yüzsüzlüğüe vuruyor kendi çocuğumla ilgilenmem lazım de.Oldu valla millet atsın çocuğu başından diğeri ne yaparsa yapsın.Ezdirme kendini ya.

Back
X