- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi konyagelini_
-
Belki kısa süreli bir sorun olduğunu düşünmüş olabilir. Ama eşinin sabaha kadar dizi izlemesi ciddi bağımlılık sahibi olduğuna inandırdı beni. Ki içinde bulunduğu durumun ciddiyetinin farkında bile değil. Ve kocaman bir bebek yolda sanırım kocası kendi anne babasına güveniyor olabilir eşimede bana bakarlar gibisinden. Kontrolsüz bir evlilik var ortada. Protein karbonhidrat bilgisi olmayan bir ortam yani. Kız tek başına bebeğin tüm masrafları ve sorumluluğuyla ilgilenemez ki birde hamileliğin son evrelerini düşünmek korkunc
birazda abartiyor gibi geliyo alyansi varmis sat doyur karnini ama oda boyle yasamayi seviyo sankigeçiciyse de satar karnını doyurur işe girince yenisini alırsın, değer mi aç kalmaya?
insanoğlunun en temel gereksinimi beslenme, dünyada daha kıymetli ne olabilir, valla şu an aç kalsam hele de çocuğumla aç kalsam evde ne var ne yok satar karnımı doyururum, çoook çaresiz evsiz barksız kalıp çocuğunu doyuramayanı anlarım da, evimi görseniz bu evde gelin aç demezsiniz diyen birinin aç kalmasını anlamam.
hiç mi nakite çevirecek bişeyin yok, kredi kartın yok, konu sahibi olayı mı abartıyor yoksa
saf mıdır nedir anlamadım
birazda abartiyor gibi geliyo alyansi varmis sat doyur karnini ama oda boyle yasamayi seviyo sanki
aynen gidemiyosun aileni cagir bir suru care varken konu sahibi aciklamasi olmayan sekilde devam ediyo keske gelsede artik yazsa durumubana da öyle gibi geldi, ya da cidden bir saflık söz konusu.
ailem mersinde ben konyadayım gidemem falan da demiş, konya mersin kaç saat ki tek başına gidemiyor. falan filan bunun gibi birsürü mantıksız açıklama var.
evet salam sosis islenmis gidalar sakincali ama dusuncesiz bi adamla birlikte kendide sanki bu duruma sessiz baya yaparim ama yapamam giderim ama gidemem soyle boyleBu şartlarda neden ısrarla bebek yaptınız? Doğumu nerede, hangi parayla yapmayı düşünüyorsunuz? Nasıl bakacaksınız o çocuğa? Emzirmeye de güvenmeyin, ya bebeğiniz emmezse? Nasıl mama alacaksınız, nasıl bez alacaksınız? Salam yemişsiniz, hamileyken çiğ et yemek çok tehlikeli bu arada.
ya yazmayim diyorum yaziyorum madem esinle gunluk alisveris yapiosn salam 6 7 lira en ucuzu onu alana kadar at sepete 5 li yumurta bi margarin bebegn bogazndan bari besin gecsin
aynen cok guzel konustunuzAç falan değil bence yaa evdeki yemekleri beğenmiyo ne demiş bakın ilk mesaja adam uyanınca da benim yemek yiyesim gelmiyo yemiyorum falan aç insanı bağlasan durmaz hele ki hamileyse bütün enerjisini bebek alıyo çünkü
Konu sahibi dikkat çekmek için abartıyor bence huzurla uyuyamadım onun yüzünden bu saat oldu hala bi açıklama yazmamış rahatına düşkün kadın bence ve adam da sorumsuz falan değil bu derece karısının yüzünden annesinin evinden kovulduysa karısına kızgın kendince ders veriyor ama aç falan bıraktığına inanasım gelmiyor belki et tavuk türü bişeyler almıyo olabilir hiçbişey olmaması akıl karı değil
sabaha kadar nette film izler 4 e kadar yatar konu sahibi ac bekler ama o uyanincada o yemez tamam onun yaninda yeme o gidnce ye kuru ekmek salamdan iyi ne salammis yasalamı eşi seviyordur canım,adam paşa baksana!
evet salam sosis islenmis gidalar sakincali ama dusuncesiz bi adamla birlikte kendide sanki bu duruma sessiz baya yaparim ama yapamam giderim ama gidemem soyle boyle
sabaha kadar nette film izler 4 e kadar yatar konu sahibi ac bekler ama o uyanincada o yemez tamam onun yaninda yeme o gidnce ye kuru ekmek salamdan iyi ne salammis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?