Bıktım evliliğimden!

gidememistr haftaya diyodu yada bugun esi izin verirse gitcem diyodu allahim biz kadinlara cesaret versin insallah her konuda

geçiciyse de satar karnını doyurur işe girince yenisini alırsın, değer mi aç kalmaya?
insanoğlunun en temel gereksinimi beslenme, dünyada daha kıymetli ne olabilir, valla şu an aç kalsam hele de çocuğumla aç kalsam evde ne var ne yok satar karnımı doyururum, çoook çaresiz evsiz barksız kalıp çocuğunu doyuramayanı anlarım da, evimi görseniz bu evde gelin aç demezsiniz diyen birinin aç kalmasını anlamam.
hiç mi nakite çevirecek bişeyin yok, kredi kartın yok, konu sahibi olayı mı abartıyor yoksa
saf mıdır nedir anlamadım

bu arada bisey daha dicem evde salca yokmu sogan yokmu ben hic bisey yemesem bile sogani dograrim kucuk kucuk az bi salca koyarim tuz atar ekmege koyar yerim bu kadar secenek var ya allah askina sende cabala bebek icin

birazda abartiyor gibi geliyo alyansi varmis sat doyur karnini ama oda boyle yasamayi seviyo sanki

birazda abartiyor gibi geliyo alyansi varmis sat doyur karnini ama oda boyle yasamayi seviyo sanki

bana da öyle gibi geldi, ya da cidden bir saflık söz konusu.
ailem mersinde ben konyadayım gidemem falan da demiş, konya mersin kaç saat ki tek başına gidemiyor. falan filan bunun gibi birsürü mantıksız açıklama var.

aynen gidemiyosun aileni cagir bir suru care varken konu sahibi aciklamasi olmayan sekilde devam ediyo keske gelsede artik yazsa durumu

Bu şartlarda neden ısrarla bebek yaptınız? Doğumu nerede, hangi parayla yapmayı düşünüyorsunuz? Nasıl bakacaksınız o çocuğa? Emzirmeye de güvenmeyin, ya bebeğiniz emmezse? Nasıl mama alacaksınız, nasıl bez alacaksınız? Salam yemişsiniz, hamileyken çiğ et yemek çok tehlikeli bu arada.

evet salam sosis islenmis gidalar sakincali ama dusuncesiz bi adamla birlikte kendide sanki bu duruma sessiz baya yaparim ama yapamam giderim ama gidemem soyle boyle

Aç falan değil bence yaa evdeki yemekleri beğenmiyo ne demiş bakın ilk mesaja adam uyanınca da benim yemek yiyesim gelmiyo yemiyorum falan aç insanı bağlasan durmaz hele ki hamileyse bütün enerjisini bebek alıyo çünkü
Konu sahibi dikkat çekmek için abartıyor bence huzurla uyuyamadım onun yüzünden bu saat oldu hala bi açıklama yazmamış rahatına düşkün kadın bence ve adam da sorumsuz falan değil bu derece karısının yüzünden annesinin evinden kovulduysa karısına kızgın kendince ders veriyor ama aç falan bıraktığına inanasım gelmiyor belki et tavuk türü bişeyler almıyo olabilir hiçbişey olmaması akıl karı değil

ya yazmayim diyorum yaziyorum madem esinle gunluk alisveris yapiosn salam 6 7 lira en ucuzu onu alana kadar at sepete 5 li yumurta bi margarin bebegn bogazndan bari besin gecsin

aynen cok guzel konustunuz

evet salam sosis islenmis gidalar sakincali ama dusuncesiz bi adamla birlikte kendide sanki bu duruma sessiz baya yaparim ama yapamam giderim ama gidemem soyle boyle

Bu adama çocuk doğuracak. Koca sorumsuz, kendi hamile, aç oturuyor ama hâlâ ailesine söylemiyor. Peki bu bebek beslenme yetersizliğinden gelişemezse, hasta veya sakat doğarsa bunun hesabını kim verecek? Kocası mı yoksa ailesine birşey söylemeden öylece oturan kendisi mi?

Konu sahibi epey olmuş yazmayalı. Ama bence aç insan gurur yapamaz. Annemden istemem yada başkasından istemem diyemez yada bekleyipte yemek gelince yiyemiyorum demez. Bence konu sahibi birşeyleri eksik anlatıyor.

sabaha kadar nette film izler 4 e kadar yatar konu sahibi ac bekler ama o uyanincada o yemez tamam onun yaninda yeme o gidnce ye kuru ekmek salamdan iyi ne salammis ya

tek çözüm var annesinin evine gidecek.bunun başka çözümü yok.

biz burada 10 sayfa daha niye şöyle,niye böyle,niye ezik duruyosun da yazsak bu kadın anne evine gitmedikçe bebeğe çok yazık olacak.ve bence gitmeyecek.keşke bu cesareti gösterebilse.

valla konu sahibinin yazdıklarında abartı yoksa bu adamla evli kalınmaz sorumsuzun teki. bu adamın işi gücü olsada düzenli bi hayatları olmaz.

eşin çalışacak. mesleği ne bilmiyorum ama iyi kötü evini geçindirecek bir iş muhakkak bulacaktır demek ki sorumsuz bir adam. sorunlu bir evlilik varken işsiz bir koca varken bebek yapmak hiç sağlıklı değil bak sen aç kalıyorsun bebeğin de aç kalıyor yazık günah!Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…