- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi konyagelini_
-
MasallahBunlari okudukça kocama hayran kalıyorum ya. Bırak bıze birşey almamayı bır fakır fukara görse erzak alır koyar gizlice kapılarının önüne.. ögrencılers burs verir. Bır yerde yemek yenecwkse hesabı o öder. Üçe beşe bakmaz.. yer fazlasıyla yedırir. Ve yemesını bılmeyen yedırmesınıdd bilmez der. Ama şuna inanıyoruö allah nutlaka o mwlwgın rızkını verecektır.
Kaynanan neden kovdu.. ve ailen yakınında değilmi onlar destek çıksa sen sakın üzülme şuan en hassas dönemin kafana ne takarsan ne kadar üzülürsün bebeğinde üzülür onu düşün arkadaşım..Allah kocanada hidayet versin ekmek yok evde hala diziyi düşünebiliyor ve sen hemileykenKizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Boyle sorumsuzluk olur mu ben hamileyim?
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
hamile ve hassas bir kadinin konusuna yazilabilecek en vurucu yorumu okudum az once.Bunlari okudukça kocama hayran kalıyorum ya. Bırak bıze birşey almamayı bır fakır fukara görse erzak alır koyar gizlice kapılarının önüne.. ögrencılers burs verir. Bır yerde yemek yenecwkse hesabı o öder. Üçe beşe bakmaz.. yer fazlasıyla yedırir. Ve yemesını bılmeyen yedırmesınıdd bilmez der. Ama şuna inanıyoruö allah nutlaka o mwlwgın rızkını verecektır.
Esin hep birine sirtini dayamis canim omdan sorumsuz ev kira degil giderlerinizi kp karsiliyor dayisi 200 lira harclik veriyor fln sorumluluk alamamis ne demek hamile esin aksama kadar onun uyanmasini beklemesi ac acEvimiz kira degil isinma paramizida kayinbabam oduyor. Evimi gorseniz burada gelin ac yatiyor.demezsiniz..
Bnde konyadayim yakin olsak komsu olsak keske birbirimize arkadas dost olurdukAnnem mersinde ben konyadayim.. Pat diye gidemiyorum ki..
Bunlari okudukça kocama hayran kalıyorum ya. Bırak bıze birşey almamayı bır fakır fukara görse erzak alır koyar gizlice kapılarının önüne.. ögrencılers burs verir. Bır yerde yemek yenecwkse hesabı o öder. Üçe beşe bakmaz.. yer fazlasıyla yedırir. Ve yemesını bılmeyen yedırmesınıdd bilmez der. Ama şuna inanıyoruö allah nutlaka o mwlwgın rızkını verecektır.
Çok haklısınhamile ve hassas bir kadinin konusuna yazilabilecek en vurucu yorumu okudum az once.
Bunlari okudukça kocama hayran kalıyorum ya. Bırak bıze birşey almamayı bır fakır fukara görse erzak alır koyar gizlice kapılarının önüne.. ögrencılers burs verir. Bır yerde yemek yenecwkse hesabı o öder. Üçe beşe bakmaz.. yer fazlasıyla yedırir. Ve yemesını bılmeyen yedırmesınıdd bilmez der. Ama şuna inanıyoruö allah nutlaka o mwlwgın rızkını verecektır.
Hakikatten çok vurucu oldu! Böyle zor durumlarda mutlu aile tabloları en acı verebilir diye düşünüyorum..başkasına bakarak şükretmek en fenasihamile ve hassas bir kadinin konusuna yazilabilecek en vurucu yorumu okudum az once.
Tek gitmeme izin vermez keske gitsemde kendime gelsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?