Bıktım evliliğimden!

Bunlari okudukça kocama hayran kalıyorum ya. Bırak bıze birşey almamayı bır fakır fukara görse erzak alır koyar gizlice kapılarının önüne.. ögrencılers burs verir. Bır yerde yemek yenecwkse hesabı o öder. Üçe beşe bakmaz.. yer fazlasıyla yedırir. Ve yemesını bılmeyen yedırmesınıdd bilmez der. Ama şuna inanıyoruö allah nutlaka o mwlwgın rızkını verecektır.

Masallah

Kaynanan neden kovdu.. ve ailen yakınında değilmi onlar destek çıksa sen sakın üzülme şuan en hassas dönemin kafana ne takarsan ne kadar üzülürsün bebeğinde üzülür onu düşün arkadaşım..Allah kocanada hidayet versin ekmek yok evde hala diziyi düşünebiliyor ve sen hemileyken

hamile ve hassas bir kadinin konusuna yazilabilecek en vurucu yorumu okudum az once.

Evimiz kira degil isinma paramizida kayinbabam oduyor. Evimi gorseniz burada gelin ac yatiyor.demezsiniz..
Esin hep birine sirtini dayamis canim omdan sorumsuz ev kira degil giderlerinizi kp karsiliyor dayisi 200 lira harclik veriyor fln sorumluluk alamamis ne demek hamile esin aksama kadar onun uyanmasini beklemesi ac ac

bence şu an boşanma kısmından önce bebek için bir şeyler nasıl yerimi düşün.
Şu an o bebeğin salama ihtiyacı yok, en azından yumurta falan alın.
Eşinle bir büyüğünüzün konuşması gerekli, en azından kendi babasının.
Bu arada sen de pek sorumluluk sahibi sayılmazsın. Eşim bakkala yollamaz diyorsun, karnında bebek var.
Bilemiyorum.. Acilen annenlere gitmelisin.

Ne alaka? Neden yazdın bunları?
Pes diyorum..

Senin iyi beslenmen lazım.bebeği düşün annenin yanına git eşin ister gelsin ister gelmesin.ayrıca salam gibi pismemis işlenmiş gıdaları yememen lazım bildigim kadarıyla onun yerine bi yumurta hasla ye daha faydalı

Gecenlerde vaiz hoca sohbetinde kadin şu dört sebepten esini boşamaya hak kazanır diyordu birincisi açlık..gerisini söylememe gerek yok..

Ee yani konu sahibine öneriniz nedir?

Canım arabası bile var eşinin ev kira değil ama dolap boş gerçekten acayip derecede ilginç .. bir mercimektemi yok bir çorba yapardın o evde yasamadinizmi dha once . Allahım yardım etsinnn

Üzüldüm gerçekten , ama sizdede hata görüyorum annem gönderir ama ben doymak değil eşim adam olsun diyorsunuz ama sizin bu durumda düşünmeniz gereken karninizdaki günahsız yavru... salam diyorsunuz zaten onları yemek bebege ne fayda saglar. Hic yoktan bir mericmek bir sebze alin yemek yapın yiyeceksinizde kahvaltıda çorba için hemen hemen aynı para yapmayın sağlıksız besleniyorsunuz , annenize eşiniz olmadan gitmiyorsunuz bunlar hic akila yatmiyor... eğer beslenmedigi için sağlıksız doğarsa eşinizi mi suçlayacaksiniz.

Valla konu sahibi ben sizi suçlu buldum git markete al istediğini yumurta bulgur patates yogurt sut bari al.onun uyanmasını beklemek ne demek ya.o bebek senin karnına verildi sana emanet hakkın yok bebegini ac güçsüz bırakmaya Allah gostermesin kimseye ama böyle bir durumda borç isterim komşudan isterim ama cocugumu ac bırakmam.uzmanlar hamile kalmayı düşünenler hamilelikten önce gerekli vitaminleri gıdaları alsinlarki hamilelige alissin bunye diyor.bak ben rahattim dolap doluydu ancak hamileyken çalıştığım ve iştahım olmadığı için bebegim düşük kilolu doğdu kuvezde kaldi.simdi ise bebegime yemek hazirliyorum mesela yemiyor bazen ben çok ac olmama rağmen boğazımdan geçmiyor yemek yemedi diye çok pasifsin olmaz boyle.

Ya nasil adam bu kusura bakma da doğacak çocuğunun tırnağıni dahi haketmiyor.ayrıl ve ayrılma diyemem yaşayan bilir.allah yar ve yardımcın olsun senin için duadan başka bisey gelmez elimden çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…