Bıktım evliliğimden!

Olayin neresinden tutsam elimde kaldi.
200 liraniz var ama dolaba 1 kilo lor, bikac yumurta, ekmek almayip ac karnina adamin kalkip salam almasini bekliyorsunuz, bakkala gitmeme sebebiniz ne? 2 lira harcamaniza izin vermiyor mu cidden?
Yanlis anlamadiysam arabaniz varmis ama satmayip ac kaliyorsunuz, bunu hiiiic anlamadim zaten...
Birakin arabayi, laptonuzu, cep telefonunuzu, koltugunuzu, alyansinizi satip karninizi doyuramaz misiniz?
Su an cocugunuz dogmus olsa bekle evladim baban uyansin da tek ogunluk mama alsin diye 4 a kadar ac mi bekletecektiniz mesela?
Aileniz, akrabaniz, konu komsunuz yok mu? Valla ayni sehirde olsak 3 ogun bana gelin derim, bana kalana kadar hic mi akil fikir sahibi bir insan yok etrafinizda...

bir sizin gibi insanlara bir de sadece o zaman niye çocuk yaptın diye sorup tek çözüm önerisi sunmadan öfkesini kusanlara sinir oluyorum.cidden.

aferin ne iyi kocanız var da bundan bize ne?hayrını görün.

bu başlık gelin ego tatmini yapın ya da kocalarınızı sonuna kadar övün konu sahibin iyice yerle bir edin başlığı mı?

hemen hemen her konuda böyle biri çıkmasa olmaz.benim kocişim süper

konu sahibi sende yeterince ezik durdun bu adama karşı,git annenin evine de bebeğini kurtar.bir kadın hele bir anne adayı bu denli güçsüz olmamalı.ondan ekmek,su,para beklemeyle olmaz bu işler.

Yani bilgisayardan dizi izleyeceğine iş arasa ya
Dur durak bilmeden sorumlu olduğu yavrusu ve karısı var
Ne kadar sorumsuzluk...
İş bulana kadar Neden keyfine baksın ki evde yiyecek birşey yok !! bu ne rahatlık...

Allah yardımcınız olsun
siz bir şekilde annenizin evine gidin bebeğinizin sağlığı için olduğunu da belirtin eşinize
eşiniz iş bulsun düzeni oturtun hayırlısı ile inşallah

Burada sadece adamı sucluyoruz ama onu yetistirenlerde var bu hep hazır yemeye alışmış devam da ediyor bu şekilde anne baba her zaman yetiştirmeye dikkat edecek işte al oglumla ev de dönmüyor çıkacak dışarı paşa paşa çalışacak..!

eeee?
konu sahibini üzmek için mi yazdınız bunu anlamadım

Harikasın pelin. Zaten o cocuk doğacak olursa asıl kaos o zaman bu aile için. Babasını konuşmak bile iç yağlarımı eritiyor resmen

Hamile kadın nasıl aç durur ya! Nasıl beslenmesi bu kadar düzensiz olur! Çiğ et yemek işlenmemiş et yemek zararlı değil mi ya !!

Evinin adresini vermene gerek yok sana en yakın PTT'yi söyle kargoyla göndereyim bir şeyler. Memleketimizden doğal besinler geliyo bir sürü de var, bizden bi şey eksilmez.Ceviz, fındık, meyve kuruları falan. Hem doğal beslenmiş olursun. Biz böyle şeyleri komşularımızla da paylaşırız alınıp darılma sakın. Hemen dönüş yaparsan bugün mesai bitimine kadar gönderirim hemen

Of camim benim ya çok üzüldüm. Hamile halinle akşam 4 lere kadar aç kalınır mi ? Böyle tiplerden hamile kalmak niye ? Sence bu adam da hiç baba olcak kapasite var mı ? Öküz ya

Aldırma diye akıl mı olur ya Allah'ın verdiği canı siz nasıl aldır diyorsunuz yazıklar olsun vereceğiniz akıla!
Güzel kardeşim allah önce akıl vermeli minicik böcekler bile hamile eşleri için yada yumurtaları için ne çabalar sarf ediyor. İşin ahlaki boyunutu bırakıp mantıklı olan bölümünü düşünmek gerek ahlak karın doyurmuyor. O çocuğun doğduktan sonraki halini düşün kızcagız kendine bakamazken birde çocuğun yükü üstüne binecek kocası huyundan vazgemez cünkü güvendiği bir şey var ama işin net olan boyutusu ise sadece zanneden bir kocası var ve ev içinde bu kızcagız madur oluyor. Yani net olan en mantıklı şey bu. Duyguları değil mantığı şimdi düşünmeli işi yoluna koyduktan sonrada bol bol duygulanacak şeyler olacaktır zaten..

yorumlar gayette yerinde saat 4e kadar bi salam yemek icin bekliyosun hamilesin kendine acimiyosan artik bebegi dusun o sana emanet sinaniyosun belki anamin parasi var demissin ee niye almiyosun ananin parasini 200 liraya gayette guzel tikir tikir doldurursun dolabini hadi anneme gitcem diyosun yol parani ayir kalanina karnini doyur birazda sen de suc var gibi eziyet cekmek istiyosun gibi yani ama o sabiye bunu yapmaya hakkin asla asla yok gurultu ciksin ne olacak ara annenk babani gelsin alsin bu saatten sonra basi bos eli issiz bi adama bebegi nasil emanet edeceksin ki ?

eeee?
konu sahibini üzmek için mi yazdınız bunu anlamadım

şükür sebebi olmuş konu sahibi.bak senin kocan böyle pislik ama benimki kanatsız melek şükür.bu çok konuda böyle.kadın annesinden dert yanar hemen biri çıkıp ah anam canım anam benimki melektir der.öbürü k.validesini anlatır hemen süper bir gelin hanım çıkar ay benimki şahane diye başlar.işte bunlar hep görgüsüzlük

başkalarının acılarını şükür olarak kullanan insanlar çok itici.

ben konu sahibini de hatalı buluyorum.araba var,alyans var,telefon var vs..ama kahvaltıda sadece salam yiyor ertesi gün sadece peynir,öbür gün zeytin..isterse çekip gidebilir ama bunu yapmıyor.parası yokmuş.sat alyansını bin otobüse kaç kurtul.

artik kendinden gecmissin bariz ortada bebegi dusun bari yazik degilmi ona gelen yardimi da kabul etmiyosun ee anneme haftaya gitcem diyosun haftaya kadar ne yapcaksin bi arkadasin dedg gibi salam yerine makarna al komsuna caya git vs vs neler var ornek verecek yani ama birazda sen celiskili konusuyosun

kimi insan tutuk oluyor böyle konu sahibi arkadaş gibi tutulup kalıyor
cesaretsiz sanırım ama insan karnındaki sabi için gerekirse kaplan kesilmeli

Harikasın pelin. Zaten o cocuk doğacak olursa asıl kaos o zaman bu aile için. Babasını konuşmak bile iç yağlarımı eritiyor resmen

Salam dedigi sey en az 5-6 lira, onun yerine 6 yumurta, yarim kilo lor, bir de ekmek alir 3 gun kahvalti yapar.
Zaten altinda arabasi olan insanin neden evde ac oturdugunu da anlamak mumkun degil, insanlar bobregini satiyor cocugunu doyurmak icin, bunlar arabasini satamamis.

aynen katiliyorum kimse dort dortluk degil burda kendini kocasinu ovmeye gerek yok bi laf var ya kocasyla evladini ovenden kork diye yapilan iyilig bile soyluyor neyse konu sahibine gelince alyansi satip gidip karnini doyurabilrsin annenin 200 lirasiyla da bin git haala o kocadan sen izin mi almayi dusunuyosun 4 e kadar senu dusunmeden yatip duran adamdan ne hayir gelir senin gittigni ruhu bile duymaz eminim

kimi insan tutuk oluyor böyle konu sahibi arkadaş gibi tutulup kalıyor
cesaretsiz sanırım ama insan karnındaki sabi için gerekirse kaplan kesilmeli

ama bak buradan kaç tane öneri aldı.mesela bir arkadaş yazmış salam yerine o para ile şunu şunu al diye.çok mantıklı.

kocaya bağımlı olmamak lazım.konu sahibi önce bundan kurtulmalı.

Belki kısa süreli bir sorun olduğunu düşünmüş olabilir. Ama eşinin sabaha kadar dizi izlemesi ciddi bağımlılık sahibi olduğuna inandırdı beni. Ki içinde bulunduğu durumun ciddiyetinin farkında bile değil. Ve kocaman bir bebek yolda sanırım kocası kendi anne babasına güveniyor olabilir eşimede bana bakarlar gibisinden. Kontrolsüz bir evlilik var ortada. Protein karbonhidrat bilgisi olmayan bir ortam yani. Kız tek başına bebeğin tüm masrafları ve sorumluluğuyla ilgilenemez ki birde hamileliğin son evrelerini düşünmek korkunc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…