Bıktım evliliğimden!

Hatirladim canim hamilelik bölümündeki konunu.

Ne olduda durumlar bu hale geldi ? Evden kovmak ne demek nasıl insanlar bunlar yahu aklım almıyor sabret canım inşallah herşey yoluna girer.

Ama şu yemek olayını çözmeniz lazım senin çıkıp alışveriş yapma şansın varsa çık kendin gönlüne göre al azda olsa senin istediklerin ve bebegine fayda edecek gıdalar almış olursun.

Allah yardimciniz olsun insallah esiniz bir an önce ise baslar sorumluluk sahibi bir insan olur.

+1
Çocuğa yazık
Böyle giderse gelişme geriliğiyle doğar

Sinavi kazanmis iste daha niye calismiyor? Gitsin ayakkabi boyasin, simit satsin, hamallik yapsin. Memlekette is mi yok? Sen de adama saglam bir tepki gostermiyorsun ki. Hadi o sorumsuz, sen o bebegin annesisin. Besin yetersizliginden Allah korusun bebeginin sagligi bozuk dogsa ne yapacaksin? Kari koca cok rahatsiniz ya.

Çok doğru yazmışsınız. Akılsız bir kadın, sorumsuz bir adam 2lemesinin günahını masum 3. biri çekiyor. Allah vere de konu sahibesi çıkıp annesinin yanına gitse. Bu çocuk zeka geriliğiyle doğsa bunun hesabını bu insanlar nasıl verecekler? Laylaylom kafalı insanlar çocuk yapmasın.

Arkadaşım vakit varsa git bebeği aldır. Sorumsuz bir adamın çocuğu olmak istemeyecektir evladın. Kocanıda boşa gitsin annenin evine git işine gücüne bak. Salak kocanda dizi izlemeye devam etsin. Millet eş bulamıyo evlenmeye ibne kocanın yaptıgına bak ülkenin neresinden tutsan bok götürüyo. Siz nasıl ebeven olacaksınız bu kafayı basıl buluyorsunuz hayret bir şey. Git bir aile danışmanına devlet baba büyüktür..

Biraz sinirlendim kusura bakma kardeşim. Eşine kızdım şimdi. Sen doğru annenin yanına git her şeyi anlat detaylıca o en akıllıca hareketi yapar. Durum değerlendirmesinde bulunur. O adamdan biraz uzak durman sağlığın ve akıllı düşünmen için faydalı olacaktır

Tabi o arada da bebek anne karnında beslenmesin, gelişimi geri doğsun falan. Ama koca olacak hayvan doğunca sever. Yav he he.

Hah böyle yapın işte.
Gelin bu tip konulara kocişlerinizi övün.
Hatta kocanızın gizlice kapı önüne koydugu yardımları siz milletin gözüne sokarak anlatın.
Aferin, büyük bir halt yediniz.
Mutlu aile tablonuzu okumak için sabırsızlanıyordu zaten konu sahibesi

Canim oncelikle hamilesin, kendine dikkat et. Esin de anladigim kadariyla online dizi falan izlemekten duzeni bozulmus. Hem o nasil insan ki evine internet, bilgisayar almaya parasi var ama hamile esine yemek alamiyo? Al sen de bilgisayari ayaginin altina kir onun gozunun onunde, akli basina gelsin adamin. Kayinvaliden de ne vicdansiz insanmis karninda onun torununu tasiyorsun sen. Esini ondan uzaklastir oncelikle, sonra tatli dille, olmadi kavgayla hir gurle is aramasina ikna et. Karisisin bilirsin kanina girmeyi. Kendini de uzme canim. Ailen yok mu? Onlardan yardim istesen belki? En azindan yemegini falan git annenlerde ye,kendin icin degilse de bebis icin.

Aldırma diye akıl mı olur ya Allah'ın verdiği canı siz nasıl aldır diyorsunuz yazıklar olsun vereceğiniz akıla!

Konuyu akşam okuyordum uyuyakalmışım
Valla ben de hamileyim ama şu konuyu okuduktan sonra Karnım acıktı sinirden yemek bile yiyemedim Gerçi saatte biri geçmişti sen aç olduğunu düşünerek ben yemek yiyemedim düşün,
seni tanımıyorum bile,vicdan yaptım

ve sen hala eşim diyorsun yanındaki şahısa adamın umrunda bile değil
Lütfen Böyle adamlara çocuk yapmayın
yapıyorsunuz kendiniz sahip çıkın arkasında durun

günah değil mi o bebeğe Sen hala yok adam olsun Yoksa öyle olsun Yok böyle olsun adam kaç yaşına gelmiş adamı Olmamış bu saatten sonra mı olacak çocuğu da olacak
Düşüncesiz bencil ne yaptığını bilmez bir kocan var
, aklını kaybetmişsin git annenin yanına kendini değil karnındaki düşün lütfen Zira bu şekilde yaşayamaz o çocuk

Burada sayfalarca yazı yazmış sana millet Lütfen dinle ve git

kıyamam ya zaten dünden beri ağlıyorum ne bu çektiğimiz ya bıktım valla tüm erkekler bencil aç kalamazsın hamilesin canım eve biraz bişeyler alın (veresiye bile olsa ) sabah onu beklemek zorunda kalma. biran önce işe girmesi lazım bu ne rahatlıktır yav

benimde aklıma takılan arabanın tamirde olması.. bizim arabamız yok ama sanırım böyle bi durumda olsak arabayı satalım çalışınca tekrar alırız derdik.
bence konu sahibi değişik bir biçimde eziyet çekmekten zevk alıyor. ama bebeğe yazık.

canım konunun tamamını okudum naptın konustunuz mu ? bencede annene gitmelisin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…