- 13 Aralık 2012
- 1.723
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi konyagelini_
-
Valla konu sahibi ben sizi suçlu buldum git markete al istediğini yumurta bulgur patates yogurt sut bari al.onun uyanmasını beklemek ne demek ya.o bebek senin karnına verildi sana emanet hakkın yok bebegini ac güçsüz bırakmaya Allah gostermesin kimseye ama böyle bir durumda borç isterim komşudan isterim ama cocugumu ac bırakmam.uzmanlar hamile kalmayı düşünenler hamilelikten önce gerekli vitaminleri gıdaları alsinlarki hamilelige alissin bunye diyor.bak ben rahattim dolap doluydu ancak hamileyken çalıştığım ve iştahım olmadığı için bebegim düşük kilolu doğdu kuvezde kaldi.simdi ise bebegime yemek hazirliyorum mesela yemiyor bazen ben çok ac olmama rağmen boğazımdan geçmiyor yemek yemedi diye çok pasifsin olmaz boyle.
.
Kizlar hepinize toplu cevap vereyim ;
Haftaya anneme gidecegiz zaten birlikte.
Esim suan calismiyor sinava girdi sonucu aciklandi ve kazandi, is icin gorusme yapti aonuc bekliyoruz. Aylarca sinava calistigi icin ise giremedi.
Kayinvalidem bana cok haksizlik etti brn hep sustum en son dayanamadi esim tartisti bana ettikleri icin o da bizi kovdu, dayisi zengin esime 200 tl vermiş evine.birdeyler al diye bizde o 200 lira ile gecinebilecegimiz kadar gecinmeye calisacagimiz icin boyle azar azar harciyoruz.. Vallahi billahi umrumda degil maddiyat ama sorumsuz iste o canımı sıkıyor
Eşinizin ailesi geçiminizi sağlamış. Akrabadan alınan 200 lira ile eve salam alınmış. Anneme gidemem diyen siz. Karnınızda bir bebek. Dünya umrunda olmayan olmayan bir koca. Çileyi çekicem diye direten yine siz. Size ve eşinize bir şey demiyorum. Karnınızdaki masumun ne günahı var? İki insanın hatasını bebek çekmemeli
Böyle gitmezde kızdada var insan korunmaz mı!Canımsın...Nasıl bir vijdandır bu .Etrafındakilerin insanlığından şüphe ettim.
Hamilesin seni daha da çok üzmek istemiyorum.Bu böyle gitmez ...
Çok haklısınız bende yazdım ama sonra çok pişman oldum. Nasıl silindiğinide bılmıyorum.hamile ve hassas bir kadinin konusuna yazilabilecek en vurucu yorumu okudum az once.
Kuzum üzülme, kocan olacak hayvan çocuk dogsa inan senden çok severDaha baba olamamış eline alınca olur.
Buradan etkilenip fevri hareket etme, eşin sınavı kazanmış bekle biraz, ama bu zamanda da annenden bir miktar yardım isteyin çalışınca ödersiniz
Hah böyle yapın işte.Bunlari okudukça kocama hayran kalıyorum ya. Bırak bıze birşey almamayı bır fakır fukara görse erzak alır koyar gizlice kapılarının önüne.. ögrencılers burs verir. Bır yerde yemek yenecwkse hesabı o öder. Üçe beşe bakmaz.. yer fazlasıyla yedırir. Ve yemesını bılmeyen yedırmesınıdd bilmez der. Ama şuna inanıyoruö allah nutlaka o mwlwgın rızkını verecektır.
Arkadaşım vakit varsa git bebeği aldır. Sorumsuz bir adamın çocuğu olmak istemeyecektir evladın. Kocanıda boşa gitsin annenin evine git işine gücüne bak. Salak kocanda dizi izlemeye devam etsin. Millet eş bulamıyo evlenmeye ibne kocanın yaptıgına bak ülkenin neresinden tutsan bok götürüyo. Siz nasıl ebeven olacaksınız bu kafayı basıl buluyorsunuz hayret bir şey. Git bir aile danışmanına devlet baba büyüktür..
kıyamam ya zaten dünden beri ağlıyorum ne bu çektiğimiz ya bıktım valla tüm erkekler bencilKizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Boyle sorumsuzluk olur mu ben hamileyim?
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?