• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim senden GÖRÜMCE

kaç yaşında? kıskanıyor belli . tek yapacağın şey umursamaz olmak. bende de var ama caktirmadan kıskanır ben varken oper eşimi felan takmam yani öyle olmaya calisirim ;-)

Daha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
Tövbee Yarabbim ne yapacakmış abisiyle yatıp ar edep yok mu bu nasıl bir ahlaksızlık ver ağzının payını eşinede söyle ama kavga etme bu yazdıklarını de ki benim burda yaşadığım sıkıntı yetmiyor birde bacın böyle yapıyor salonda yatma hikayesini açıkta emzirdiğin çocuğunuda söyle bana değil sana saygıları yok dee görümceyede bildir haddini terbiyesiz

Herşeyin bir dozajı vardır, benimde görümcelerim erkek kardeşim var ben kıskanmam ama gelinimiz genelde herkesten kardeşimi kıskanır Yen'i evliler normaldir diye düşünüyorum !ama görümcemin kıskançlığı bize zarar verecek boyutlara geldiği getirdiği için görüşmemizi kestik !yani herkes yerini sınırını bilecek !!

Tövbee Yarabbim ne yapacakmış abisiyle yatıp ar edep yok mu bu nasıl bir ahlaksızlık ver ağzının payını eşinede söyle ama kavga etme bu yazdıklarını de ki benim burda yaşadığım sıkıntı yetmiyor birde bacın böyle yapıyor salonda yatma hikayesini açıkta emzirdiğin çocuğunuda söyle bana değil sana saygıları yok dee görümceyede bildir haddini terbiyesiz
:( allah sonumuzu hayir etsin kavga cikcak gibi artik dayanicak gibi degilim

şımarıklık başka bir şey değil.
Artik akil dengem bozuldu ya calismasam çocuğum olmasa elim bos gonlum hos olsa tamam evimize dogu diye gelmiyor nerde turistik yer istanbul antalya didim foca geziyor hanfendi sosyal medyada ekliyor arkadaşlar iyla bulusmalar dugunler dernekler denizler ... Bize gelince de gezmiyorum hic gezdir beni abii. Yeter yaa yeter.. Facede gormesek yicez okadar yedirip icirip para attigimiz halde .

Kizlar dusman basina bi gorumcem ve kaynanam var resmen bes senede emdigim sut burnumdan geldi. Konum uzun olabilir kusura bakmayin o kadar cektimki anlatsam sayfalar yetmez.
Ben doğuda gorev yapan evli bi bayanim cok ucra ve küçük bir sehirde isimizi devam ettiriyoruz..
Çocuğum olana kadar bu ikiliyi gem aradim hem sordum tum ozel gunlerde cumalarda falan filan senelik yirmi gun gittigimizde bile cumbur cemaat yedordik içirdik yanimizdan ayirmadik salonda yattik ozel hayatimiz olmadi ev musait olmasina ragmen gittigimizde kalicak odamiz. Bile olmadi ortalikda yattik kalktik emzirdim çocuğumu ustume herkes geldi laf etmedim sinavlarda falan aradım sordum bana gelince ne arayan oldu ne soran oldu ben aramazsam aranmaz sorulmaz esimede is de çalışırken aranip sorulur saatlerce buraya kadar tamam..
Bugun aksam gorumcem aradi neymis hic abisi onu aramiyormus sormuyormus abisi gibi davranmiyormus sorun su ki esimi bende gorevden goreve zor görürüm.. Karşım da ki sadece kendini kıymetli dunyanin sadece onun etrafında dondugunu sanan bencil bi insan beni ve esimi sucladi neymiş heryere goturcekmisiz her hafta ozel aricakmisiz buraya geldigimizde sadece onunla ve ailesiyle yedigimiz ictigimiz ayri gitmicekmisiz ( arkadas bizim bi coluk cocuk sahibi calisan doguda sirtimizda ölümle yaşadığımız yerden bi haber ustune ustluk birde suçlar gibi ifade etti)
Esime dediki cok net duydum ki cok karisan bi insan degilim yengem benimle arayıp konusmani istemiyor abi virt cirt sacmaladi biliyorum abi ben farkindayim evlenince cok degistin dedi ve ben sokk bu kadina nasil cevap vereyim napayimda agzinin payini vereyim akil verin lutfen???
eşin onların ağzına bakıyo mu

niye para gönderiyorsunuz ki 25 yaşında kendi kazansın parasını. ne iş yapıyor? anne babasının parası yok mu?
Annesininde babasininda parasi cok sukur ama ne cocuklar ina ne torunlarina parasi var kendisi var yemez dort tanede kirada evi var kizin kendisi de atanamadim diye bunalimlarda takilAn sorunu gezmekde bulan bi insan

Daha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
Yuh o ne ya abimle sen yatıyorsun özlüyorum ???? Senin Kocani da kardeşi ozluyordur bırak kardeşiyle uyusun o zman deseydin bu kadın kafayı yemis arkadaş. İyi ki görümcem yok

ya allah allah ailesinin durumu olmazsa anlarım abisidir her şekilde destek çıksın derim de... sen varsın, çocuğun olduğu halde doğu illerinde ekmek parası peşinde koşuyorsun. senin kazancından az bir miktar bile bu kıza gitmesi haksızlık bence. göndertme. hiçbir şekilde destek olunmasın. ağlayacağına gezene kadar ders çalışsaydı atanırdı. kolay olmuyor o işler. atanacak puanı alamadıysa otursun bir daha çalışsın ya da başka iş baksın kendine. abartıp abimle yatıcam ne demek yaa....

Cok sukur bakmıyor ama aramiyorsun diyince adamin yuzu bozuldu senin gibi abi olmaz olsun beni sildin resmen dedi yaa saka gibi ki her hafta gorumcem ve kaynanam isteyken arar konusurlar sanmiyorum esimin arkamdan is cevirdigini
yani eşine direk söyle kardeşin bana iftira atıyor çağır yüzleşelim de iyi davrandım diye mi kötü oldum de

ya allah allah ailesinin durumu olmazsa anlarım abisidir her şekilde destek çıksın derim de... sen varsın, çocuğun olduğu halde doğu illerinde ekmek parası peşinde koşuyorsun. senin kazancından az bir miktar bile bu kıza gitmesi haksızlık bence. göndertme. hiçbir şekilde destek olunmasın. ağlayacağına gezene kadar ders çalışsaydı atanırdı. kolay olmuyor o işler. atanacak puanı alamadıysa otursun bir daha çalışsın ya da başka iş baksın kendine. abartıp abimle yatıcam ne demek yaa....
Vallaha bu sefer patliycam sanirim tersimde kotudur benim emek olmadan yemek olmaz biz ne zorluklarla para kazaniyoruz hayati daha toz pembe goruyor arkadas.

Back
X