Bıktım senden kaynana...

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar önceki konularımı da okursanız daha iyi olur.
Sorun şu ki kayınvalidem bana sürekli ezik, bişey bilmeyen, salak muamelesi yapıyor. Bayadır küstük ne güzel görüşmüyoduk bugun bişeyi fırsat buldu geldi 5 dklıgına . temizlik yapıyorum halılarımda biraz batmıştı. Elini beline koymuş bağırıyor "bu ne böyle kir cocuk yapıyosa sokma yazık değil mi biri gelse bize küfreder 100 kere göz kalemini odada açma dedim mafolmuş halı!!!" Duymamazlıktan geldim. Herşeyi ben bilirim ben yaparım diyor.
Evimin temizliğine bile muhalefet. Yavaştan bütün evi temizliyorum ama o sanki temizlemiyor musum gibi gelip görümceme ' şu perdeleride sök makineye atalım yıkansın' gibi şeyler söylüyor. E ben zamanı gelınce yapıcam zaten. Size mi kaldı.
Hanım ağa gibi tavırlarrr.Baktı baktı cevap yok çıktı gitti. Kadın beni böyle azarlamassa rahat etmiyor ya.
5 aydır küsüz ve sırf azarlamak için gelmeye çalışıyor kadın.
Sürekli böyle bişey yere düşse abartıyor normal bişeyi bile düşmana küfür eder gibi söylüyor. Sesini yükseltiyor.
Sanki bana karşı büyük bi öfkesi var. beni ezip sindirmeye çalışıyor ve başarıyor. Bende salak gibi anne anne diyorum aşırı güler yüzlüyüm.
Sanki ona bi muhtaclıgım biseyim var gibi çekingenlik. Yeri geliyor maddi manevi yardımcı oluyoruz onlara ama aklınca benden üste çıkıp sanki mecburmusuz da yapıyormusuz gibi gösteriyor. Yani ben büyüklenirim sanıyor .

Bide sürekli tavır değiştiriyo mesela kızımı bahçeye götürüyo geri geldiginde kapıdan bırakıp' hadi git annen orda bak annesi kızın geldi felan diyo. Sanki aramız iyiymş gibi..
Kızlar sizce nası bi tavır almalıyım. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Bu zamana kadar hiç tersine gitmedim bişey demedim büyük bi saygım var ona gereksizce ve o saygıyı bi bozarsam kuma gibi birbirimizi yeriz. Eşimede bunu söyledim.
İnanın ayarım yok bi ağzımı açarsam büyuk oldugunu unuturum.
Alttan alttan da yapamıyorum hiçbişeyi.
Bu tarz insanlarla nasıl başa çıkılır?

Son düzenleme:
cevabin burda. sen, gel yuru bana diyosun kaynanana. o da firsati degerlendiriyor.
Evet ya . Buna nasıl engel olucam bilmiyorum o bana dik dik ters konuşuyor ben gülerek anne valla anne evet anne diyip duruyorum aptal cocuk gibi. Sanki o an ben ben değilim o kadının yarattıgı ezik çocuk ortaya çıkıyor...

O ne demek Allah aşkına göz kalemini burda açma 100 kere dedim falan ? Ben de kv konuşmuyorum 1 hafta oldu gerçekten anlamıyorum onları . Onlar bize bunu yapınca sadece bizi mi üzüyor ? Aslında kendi çocuklarını da üzüyor bunun farkında değiller ama yapmadan söylemeden de duramıyolar. Konuşmuyorum diyorsun en iyisini yapıyosun bence bu tavırlara . Eşine de anlat öyle zırt pırt çıkıp gelmesin bize diye .

Bi kere illaki pençeni göstereceksin sonrada uzak duracaksın. Nasılsa yapsan da kötüsün yapmasan da. O yüzden önce bi okşa sonrs köşene çekil kötü nasıl olurmuş bi görsün ona göre muamele eder sene. Bu arada kaynanazedeler grubuna hosgeldın

sebep? nie bole yapiyosunuz? benim evim benim duzenim kayniş sen karisma orda bi dur desene:)))

Ay çok haklısın yaa . Eşimde zor bi dönemde şuan iş güçle alakalı pek sıkmak istemedim canını. Kendim başetmek istiyorum açıkcası
Neymiş halının üstünde açıyomuşum da halı göz kaleminden simsiyah olmuşşş.
Sanki çocugunu azarlıyor. Her konuda böyle.

Sana böyle konuştukça gücü kendinde hissediyor çünkü kendi aşşağılık psikolojisini sende yüceltiyor . Böyleleriyle uğraşacaksın bacım sen sustukça üstüne gelir . Benimki bize gelince yatak odama girer dolabımı kontrol ederdi yatağın altına bakardı toz var mı diye ahhhh ahhhh seni o kadar iyi anlıyorum ki

sebep? nie bole yapiyosunuz? benim evim benim duzenim kayniş sen karisma orda bi dur desene:)))
Yeni gelin gibiyim kv nin önünde ya 3 yıllık evli olduğum halde. Herkes diyor sen nası kaynananla yakın oturduğun halde böyle kibar konuşuyosun normalde şimdiye saygı felan kalmazdı :)) bi anlasam kendimi

Aynnenn dediğin gibi canım kendini güçlü görüyor kendinden yaşca küçük saygı duyan birini görünce ( e ömründe görmemiş böyle saygı) böbürleniyor azarlayınca bi halt yemiş sanıyor.
Sustukça üzerime geliyor inan nası cevap vereceğimi bilmiyorum

Bence o gelip de böyle konuşmaya başlayınca duymazlıktan gelip işinize devam edin.siz umursamaz olunca daha çok sinirlenebilir ama boşa konuştuğunu da anlar.hic takmaz görunun

Ne derse ne söylerse tam tersini söyle surat yap dişini göster biraz . İlerde sen içine attıkça eşinle aran bozulacak çünkü bir ayda kv yüzünden neredeyse boşanacak hale gelmiştik kocanla arana girmesine izin verme çek kendini .

Sizdeki saygı değil pısırıklık bence,ona ağzınızı açamayıp sonra kendinizi yiyorsunuz. Ben usulünce veririm cevabını konu muhattabi kimse,veriyorum da zaten. Her cevap veren saygısız olmuyor küfür edin demiyoruz hakkınızı savunun diyoruz,çok saygılıyım filan diye kendinizi kandırmayın bence

Ah bu kaynanalar. Varya akşam sinirimden 2 saat ağladım 10 saniyede hayat enerjimi aldı götürdü. Kendime söz verdim dediğin gibi hiçbişey yapmasam demesem surat yapıcamç etrafımdaki gelinlere bakıyorum benim gibi olan hiç yok çat çat laf söylüyolar. Ben ezik gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…