Ay inanın 5 aydır uzağım çok rahattım. Yani altlı üstlüyüz ama kavga etti benimle ve dahada girmedi evime. Bende gitmedim tabi Ohh dedim hayat varmış. Yüzsüz gibi geldi gene bugün. Devamı gelicek eminim azarlamazsa rahat etmiyorUzak durarak...
cevabin burda. sen, gel yuru bana diyosun kaynanana. o da firsati degerlendiriyor.Bende salak gibi anne anne diyorum aşırı güler yüzlüyüm. Sanki ona bi muhtaclıgım biseyim var gibi çekingenlik.
Evet ya . Buna nasıl engel olucam bilmiyorum o bana dik dik ters konuşuyor ben gülerek anne valla anne evet anne diyip duruyorum aptal cocuk gibi. Sanki o an ben ben değilim o kadının yarattıgı ezik çocuk ortaya çıkıyor...cevabin burda. sen, gel yuru bana diyosun kaynanana. o da firsati degerlendiriyor.
sebep? nie bole yapiyosunuz? benim evim benim duzenim kayniş sen karisma orda bi dur desene:)))Evet ya . Buna nasıl engel olucam bilmiyorum o bana dik dik ters konuşuyor ben gülerek anne valla anne evet anne diyip duruyorum aptal cocuk gibi. Sanki o an ben ben değilim o kadının yarattıgı ezik çocuk ortaya çıkıyor...
Ay çok haklısın yaa . Eşimde zor bi dönemde şuan iş güçle alakalı pek sıkmak istemedim canını. Kendim başetmek istiyorum açıkcasıO ne demek Allah aşkına göz kalemini burda açma 100 kere dedim falan ? Ben de kv konuşmuyorum 1 hafta oldu gerçekten anlamıyorum onları . Onlar bize bunu yapınca sadece bizi mi üzüyor ? Aslında kendi çocuklarını da üzüyor bunun farkında değiller ama yapmadan söylemeden de duramıyolar. Konuşmuyorum diyorsun en iyisini yapıyosun bence bu tavırlara . Eşine de anlat öyle zırt pırt çıkıp gelmesin bize diye .
Sana böyle konuştukça gücü kendinde hissediyor çünkü kendi aşşağılık psikolojisini sende yüceltiyor . Böyleleriyle uğraşacaksın bacım sen sustukça üstüne gelir . Benimki bize gelince yatak odama girer dolabımı kontrol ederdi yatağın altına bakardı toz var mı diye ahhhh ahhhh seni o kadar iyi anlıyorum kiAy çok haklısın yaa . Eşimde zor bi dönemde şuan iş güçle alakalı pek sıkmak istemedim canını. Kendim başetmek istiyorum açıkcası
Neymiş halının üstünde açıyomuşum da halı göz kaleminden simsiyah olmuşşş.
Sanki çocugunu azarlıyor. Her konuda böyle.
Yeni gelin gibiyim kv nin önünde ya 3 yıllık evli olduğum halde. Herkes diyor sen nası kaynananla yakın oturduğun halde böyle kibar konuşuyosun normalde şimdiye saygı felan kalmazdı :)) bi anlasam kendimisebep? nie bole yapiyosunuz? benim evim benim duzenim kayniş sen karisma orda bi dur desene:)))
Aynnenn dediğin gibi canım kendini güçlü görüyor kendinden yaşca küçük saygı duyan birini görünce ( e ömründe görmemiş böyle saygı) böbürleniyor azarlayınca bi halt yemiş sanıyor.Sana böyle konuştukça gücü kendinde hissediyor çünkü kendi aşşağılık psikolojisini sende yüceltiyor . Böyleleriyle uğraşacaksın bacım sen sustukça üstüne gelir . Benimki bize gelince yatak odama girer dolabımı kontrol ederdi yatağın altına bakardı toz var mı diye ahhhh ahhhh seni o kadar iyi anlıyorum ki
Evet tam olarak bu. Biraz ağzımı açmam gerekiyor da bu neyin saygısı anlamıyorum yeni gelin gibi..Herkese saygı duyulmuyor!
Ne derse ne söylerse tam tersini söyle surat yap dişini göster biraz . İlerde sen içine attıkça eşinle aran bozulacak çünkü bir ayda kv yüzünden neredeyse boşanacak hale gelmiştik kocanla arana girmesine izin verme çek kendini .Aynnenn dediğin gibi canım kendini güçlü görüyor kendinden yaşca küçük saygı duyan birini görünce ( e ömründe görmemiş böyle saygı) böbürleniyor azarlayınca bi halt yemiş sanıyor.
Sustukça üzerime geliyor inan nası cevap vereceğimi bilmiyorum
Ah bu kaynanalar. Varya akşam sinirimden 2 saat ağladım 10 saniyede hayat enerjimi aldı götürdü. Kendime söz verdim dediğin gibi hiçbişey yapmasam demesem surat yapıcamç etrafımdaki gelinlere bakıyorum benim gibi olan hiç yok çat çat laf söylüyolar. Ben ezik gibiyimNe derse ne söylerse tam tersini söyle surat yap dişini göster biraz . İlerde sen içine attıkça eşinle aran bozulacak çünkü bir ayda kv yüzünden neredeyse boşanacak hale gelmiştik kocanla arana girmesine izin verme çek kendini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?