Bıktım senden kaynana...

Helal olsun sana dövecek hali yok ya bizi söyle gitsin içindekileri canım rahatlarsın en güzeli valla :)

Ay iyi demişsinz :)) Aynen öyle hicbisey yapabileceğinden de değil laflarıyla yetiyor insana:) ama dediğiniz gibi yapıcam susmakla tepeme çıkıyor yoksa bunu anladım ..

sonuçta korku filmlerinde millet şeytanlarla bile savaşıp yeniyor değil mi?

şöyle düşün. susup çatlayacağına söyle o çatlasın.
Yaa okadar doğru ki. Bugün resmen çatlıycaktım yaa akşam. Artık dedim bidaha kendime bunu yaparsam yazıklar olsun. Yaşam enerjimi aldı götürdü

Helal olsun sana dövecek hali yok ya bizi söyle gitsin içindekileri canım rahatlarsın en güzeli valla :)
Bi de o ara annemlerle de konuşmuyordum ben,” kendi anne babamı sildim sen kimsin kadın hiçbirinizin gözünün yaşına bakmam “ dedim,eşim de öyle şaşkın şaşkın bizi dinledi,annesi “ benim oğlum böyle sustukça bize de susmak düşer” dedi, kelebek sen de bütçeyi ayırmayı başarmışsın aslında az değilsin bence,ha yaptıgın zaten olması gereken de o aile için zaferdir bence,içindeki gücü farket iki laf mı söyleyemeyeceksin. Durup dururken kadına sarma ama lafın altında da kalma, ben yıllardır cevap vermem gereken bi durum yaşamıyorum ilk yıl kv bol bol zarfladı beni herkes herkesi tanıdı mevzular söndü gitti.

yok be o kim ki?afedersin de itin duası kabul olsaydııııııı
Valla itin duasını bilmem ama eşim annesine annesi de ona düşkündür ne ki eşim annesine tek başına gidip onu görmeye kalksa başına bi iş gelir ya kaza yapar ya hasta olur ya gidemez trafik olur bi şey olur yani :)

yok be o kim ki?afedersin de itin duası kabul olsaydııııııı
Aynen ya araba aldık,inşşallah kandırılırsınız bi lokmaya muhtac kalirsiniz,para öyle bi gider ki bişey anlamazsınız haram para . gibi şeyler söyledi. Arabadan zarar ettik. Değiştirdik yeni aldığımız arabanın motoru 2 gün sonra yandı. Zor kurtardık 2 milyar zarardayız.. ay sonunu zor getirdik.. ve o kadın "ben demiştim' dedi.

Aa seni sevmiyo anladım da insan oğlunu da dahil edip böyle beddua etmez yazık ya

arkadaşlar konu dağılacak ama sanırım ortada olumsuz enerji durumu sözkonusu. o zaman tek görüştürmeyin ve olacak işlerinizi de saklayın. pek sır vermeyin.gerçi yakın oturunca zor ama.

Aman tesadüf olmuş ben ne beddualar aldım son dönemde annemden alo fetva hattını bile aradım hatta haksız yere edilen beddulardan birşey olmaz,yaşayacagınız varmış o olumsuzlukları.

Çok teşekkürler yorumunuz için:) Evet orda kendime bende şok oldum. Alttan alttan işleyerek başardım istediğimi. Adam ben 500 trilyon kazansam gider anneme veririm diyordu :))). Ya aslında ilk zamanlar bende öyleydim. Sonradan pısırıklaştım oda bu halime alıştı. Önceden hiç açamazdı ağzını yada sen hemen küsüyosun küsme diyerek başlardı cümleye. Şimdi istersen küs diyor.
Anladım ki bunları susup başına çıkarmayacaksin

konuyla hiç alakası yok .ben bekarım. ama mesela annemin de bana çok nazarı değer. nedeni ise paylaşmak istememek. vede rekabet.
Bunlar kötü niyetten değil gerçekten ama benim de nazarım çok değer insanlara özellikle bebeklere fazla sevemem bakmam gözüne ki bayılırım ölürüm bebeklere diğer insanlara da öyle kesinlikle kötü niyetten değil duygu yoğunluğu diyelim canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…