- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 33
Helal olsun sana dövecek hali yok ya bizi söyle gitsin içindekileri canım rahatlarsın en güzeli valla :)Nankörsem git yukarda saydır gelme evime derim ben, benim kv “ benimle geçinmek zorundasın oğlumu aldın “ dedi “ Alır giderim oğlunu yüzüne hasret kalırsın,delirtme beni” dedim,25 yaşında daha çirkeftim gerçi de gerekirse şimdi yine yaparım,benim kv bi de iriyarıdır ki bi arkadaşım biliyordu bu muhabbetlerimizi “burçak laf söyle kaç kız yoksa kesin dayak yersin” derdibenimki kadar olamaz emin ol.
Bu arada sen bildiğin korkuyorsun kadından,abartma ne yapabilir ki sana
Ay iyi demişsinz :)) Aynen öyle hicbisey yapabileceğinden de değil laflarıyla yetiyor insana:) ama dediğiniz gibi yapıcam susmakla tepeme çıkıyor yoksa bunu anladım ..Nankörsem git yukarda saydır gelme evime derim ben, benim kv “ benimle geçinmek zorundasın oğlumu aldın “ dedi “ Alır giderim oğlunu yüzüne hasret kalırsın,delirtme beni” dedim,25 yaşında daha çirkeftim gerçi de gerekirse şimdi yine yaparım,benim kv bi de iriyarıdır ki bi arkadaşım biliyordu bu muhabbetlerimizi “burçak laf söyle kaç kız yoksa kesin dayak yersin” derdibenimki kadar olamaz emin ol.
Bu arada sen bildiğin korkuyorsun kadından,abartma ne yapabilir ki sana
şöyle düşün. susup çatlayacağına söyle o çatlasın.Ay iyi demişsinz :)) Aynen öyle hicbisey yapabileceğinden de değil laflarıyla yetiyor insana:) ama dediğiniz gibi yapıcam susmakla tepeme çıkıyor yoksa bunu anladım ..
Bencede hala hazmedemedibelli oldu şimdi. konu tamamen duygusal.
Yaa okadar doğru ki. Bugün resmen çatlıycaktım yaa akşam. Artık dedim bidaha kendime bunu yaparsam yazıklar olsun. Yaşam enerjimi aldı götürdüşöyle düşün. susup çatlayacağına söyle o çatlasın.
yok be o kim ki?afedersin de itin duası kabul olsaydıııııııBencede hala hazmedemediama o kadar beddualar etti ki başımıza gelmedik şey kalmadı ben ona bağladım hep
Bi de o ara annemlerle de konuşmuyordum ben,” kendi anne babamı sildim sen kimsin kadın hiçbirinizin gözünün yaşına bakmam “ dedim,eşim de öyle şaşkın şaşkın bizi dinledi,annesi “ benim oğlum böyle sustukça bize de susmak düşer” dedi, kelebek sen de bütçeyi ayırmayı başarmışsın aslında az değilsin bence,ha yaptıgın zaten olması gereken de o aile için zaferdir bence,içindeki gücü farket iki laf mı söyleyemeyeceksin. Durup dururken kadına sarma ama lafın altında da kalma, ben yıllardır cevap vermem gereken bi durum yaşamıyorum ilk yıl kv bol bol zarfladı beni herkes herkesi tanıdı mevzular söndü gitti.Helal olsun sana dövecek hali yok ya bizi söyle gitsin içindekileri canım rahatlarsın en güzeli valla :)
Valla itin duasını bilmem ama eşim annesine annesi de ona düşkündür ne ki eşim annesine tek başına gidip onu görmeye kalksa başına bi iş gelir ya kaza yapar ya hasta olur ya gidemez trafik olur bi şey olur yani :)yok be o kim ki?afedersin de itin duası kabul olsaydııııııı
Aynen yayok be o kim ki?afedersin de itin duası kabul olsaydııııııı
Aa seni sevmiyo anladım da insan oğlunu da dahil edip böyle beddua etmez yazık yaAynen yaaraba aldık,inşşallah kandırılırsınız bi lokmaya muhtac kalirsiniz,para öyle bi gider ki bişey anlamazsınız haram para . gibi şeyler söyledi. Arabadan zarar ettik. Değiştirdik yeni aldığımız arabanın motoru 2 gün sonra yandı. Zor kurtardık 2 milyar zarardayız.. ay sonunu zor getirdik.. ve o kadın "ben demiştim' dedi.
Aman tesadüf olmuş ben ne beddualar aldım son dönemde annemden alo fetva hattını bile aradım hatta haksız yere edilen beddulardan birşey olmaz,yaşayacagınız varmış o olumsuzlukları.Aynen yaaraba aldık,inşşallah kandırılırsınız bi lokmaya muhtac kalirsiniz,para öyle bi gider ki bişey anlamazsınız haram para . gibi şeyler söyledi. Arabadan zarar ettik. Değiştirdik yeni aldığımız arabanın motoru 2 gün sonra yandı. Zor kurtardık 2 milyar zarardayız.. ay sonunu zor getirdik.. ve o kadın "ben demiştim' dedi.
Çok teşekkürler yorumunuz için:) Evet orda kendime bende şok oldum. Alttan alttan işleyerek başardım istediğimi. Adam ben 500 trilyon kazansam gider anneme veririm diyordu :))). Ya aslında ilk zamanlar bende öyleydim. Sonradan pısırıklaştım oda bu halime alıştı. Önceden hiç açamazdı ağzını yada sen hemen küsüyosun küsme diyerek başlardı cümleye. Şimdi istersen küs diyor.Bi de o ara annemlerle de konuşmuyordum ben,” kendi anne babamı sildim sen kimsin kadın hiçbirinizin gözünün yaşına bakmam “ dedim,eşim de öyle şaşkın şaşkın bizi dinledi,annesi “ benim oğlum böyle sustukça bize de susmak düşer” dedi, kelebek sen de bütçeyi ayırmayı başarmışsın aslında az değilsin bence,ha yaptıgın zaten olması gereken de o aile için zaferdir bence,içindeki gücü farket iki laf mı söyleyemeyeceksin. Durup dururken kadına sarma ama lafın altında da kalma, ben yıllardır cevap vermem gereken bi durum yaşamıyorum ilk yıl kv bol bol zarfladı beni herkes herkesi tanıdı mevzular söndü gitti.
Bunlar kötü niyetten değil gerçekten ama benim de nazarım çok değer insanlara özellikle bebeklere fazla sevemem bakmam gözüne ki bayılırım ölürüm bebeklere diğer insanlara da öyle kesinlikle kötü niyetten değil duygu yoğunluğu diyelim canım .konuyla hiç alakası yok .ben bekarım. ama mesela annemin de bana çok nazarı değer. nedeni ise paylaşmak istememek. vede rekabet.
Aynen öyle, maaşı vermiyor diye asıl hedef eşimdi. Şimdi yağlı ballı oldu gerçii ogluyla. Banada böyle cadoloz işteAa seni sevmiyo anladım da insan oğlunu da dahil edip böyle beddua etmez yazık ya
Oğlunun parasını şimdi sen harcıyosun ya kuduruyoooAynen öyle, maaşı vermiyor diye asıl hedef eşimdi. Şimdi yağlı ballı oldu gerçii ogluyla. Banada böyle cadoloz işte
adam kendisi çalışıyor eşiyle yiyiyor 3. kişiye de ne düşer acaba?Oğlunun parasını şimdi sen harcıyosun ya kuduruyooo
Aynen ya eşim bide evcimendir yani aldığı maaşı felan direk eve getirir hep bende durur. Sürekli bunu sorduruyor görümcemlere bende böyle böyle diyorum:))) cidden okadar belli ediyo ki tavırlarıyla ...Oğlunun parasını şimdi sen harcıyosun ya kuduruyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?