Bıktım senden kaynana...

bence size ukalalık yaptığında.ne güzel 5 ay görüşmemiştik. ne rahattım diyin de anlasın pabuç pahallı.sesiz kaldıkça sizin üzerinizden kendini tatmin edecek.

Aslında evet onuda kabul ediyorum ama saygı derken mesela bi yakınımız var kvsi ile amaaan sende ne çok konuştun ettin der. Kendi annesi gibi çat çat herşeyi söyler rahat oturur yatar kalkar. Bende bunlar yok yani bi çekingenlik var yeni gelin gibi. Ne diyeceğimide bilemiyorum o an.
İlk tanıştıgımızda neysem hala öyleyim

Canım benim kendini üzme çünkü onun umrunda değil ve istediği de bu ona istediğini verme . Hatta olabildiğince görüşme ki hiç bi şey yapmana gerek kalmaz en güzeli :) zorunda olduğun zamanlarda da inceden cevabını ver ve yap suratını

ne saygısı saygı hak edene verilir. bu kadına değil. ezilme bence.

ne saygısı saygı hak edene verilir. bu kadına değil. ezilme bence.
Aynen öyle bende hak etmediğine kesin karar verdim artık. Buna çat çat laf söyleyecek biri olmak lazım. Başka türlü dediğin gibi kendini tatmin edecek ya ufakta olsa cevap versem içimde kalmayacak. Ben kendi babamada böyleyim asla hayır diyemem felan bi o kvye böyle oldum

Kendi anneniz gibi zaten olmaz,o ölçü olmasın,ama temizliğinize laf ediyorsa “ ben sizin eve yorum yapmıyorum yapacak olsam çok şey bulurum siz de bana müdahale etmeyin “ derim,bu kadarcık cevap hem sınırı belirler hem saygısızlık olmaz,kraliyet ailesine gelin mi gittiniz allasen ortalama eli belinde bi teyzedir sanki çok da saygıdan -ki bence saygı değil ya o da ayrı- anlıyor.

Susma sustukça sıra sana gelecek :)
Şaka bir yana bu kv hiç anlamıyorum bulmuşsun böyle güzel kibar gelini öpte başına koy. El üstünde tut. Kv hep en iyisini bilir tavrında zaten.
Ay cok teşekkür ederim :) dimi ama niye zorluyosun saygımı bozmak için, yok o biliyor aklnca beni ezdi pıstırdı daha ağzını açamaz diyor :)

hiç sormayın. baba konusu bende de var. ama o sizin babanız. bu kadın dış kapının mandalı.

Hemen büyütür kavgayı ' sen iyilikten anlamazsın nankör okadar şeyyaptım sana diye. Naptıysa. Ay öyle fena ki gözleri bile fena fena bakıyor inanın. Tarif edemiyorum o derece. İnsan surata bakınca bi irkiliyor :S

sanırım sorunlu bir tip. kayın pederiniz hayatta mı?hayattaysa ilişkileri nasıl?

yoplum ne yazık ki kadına hep susmayı öngörüyor. babana sus. kocana sus. vs....
Evet ya bide kendi babam olunca gene bu kadar zoruma gitmiyordu. Ama bu kadın resmen şunu bi azarlayımda nası olursa olsun diyor..

sanırım sorunlu bir tip. kayın pederiniz hayatta mı?hayattaysa ilişkileri nasıl?
Evet bence baya sorunlu. Hayatta araları iyi ama hüküm kurmuş resmen adamın üstünde. Eşimin de öyleydi. Eşim maaşı alıyordu annesine veriyodu bir yiyip içiyoduk zor ayırdım. Ondan sonra benle kavgaya tutuştu. Sanırım kini bu bana

Evet ya bide kendi babam olunca gene bu kadar zoruma gitmiyordu. Ama bu kadın resmen şunu bi azarlayımda nası olursa olsun diyor..
zor bir durum ama imkansız değil. emin olun kendinize güvenip aklınızı kullanırsanız hazır cevaplılıkla yenersiniz onu. sonuçta siz gençsiniz.

belli oldu şimdi. konu tamamen duygusal.

Nankörsem git yukarda saydır gelme evime derim ben, benim kv “ benimle geçinmek zorundasın oğlumu aldın “ dedi “ Alır giderim oğlunu yüzüne hasret kalırsın,delirtme beni” dedim,25 yaşında daha çirkeftim gerçi de gerekirse şimdi yine yaparım,benim kv bi de iriyarıdır ki bi arkadaşım biliyordu bu muhabbetlerimizi “burçak laf söyle kaç kız yoksa kesin dayak yersin” derdi benimki kadar olamaz emin ol.
Bu arada sen bildiğin korkuyorsun kadından,abartma ne yapabilir ki sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…