Bıktım valla bıktım sizden

sonunda gıttık

surat tabı bes karıs kayınbabanın hıc konusmuyor yuzu yok tabı ogrenmıstır o kufur olayını benım duydugumu hıc konusmadık onla sadece ılk geldıgımde optuk ona bıle yapmazdım sukretsınler

tasindiniz mi baska eve .... ben ilk actiginizda yazmistim gerisine bakamamistim..:)

bu arada iyi yapmissiniz onlar nasil davranirsa oyle davranin anlasinlar gerci anlayana............ ama tavrinizi bozmayin

sana a...k.. kızı diyen bir adamın evine gidip öptüysen,yani kısacası alttan aldıysan,daha çok yazarsın bu topic'e..

sana a...k.. kızı diyen bir adamın evine gidip öptüysen,yani kısacası alttan aldıysan,daha çok yazarsın bu topic'e..

optukde yalakalık olsun dıye opmedık herhalde

hersey kocam ıcın bana kalsa evıne gıtmek bır kenara suratına dukurmemek ıcın kendımı zor turuyorum

bene ger o eve adım attıysam esım ıcın gıttım yoksa hıc brı allahın kulu benı roaya goturemez

esım benı haklı buluyor

aılesınden zuaga tasınmaya bıle razı ben onun ıcın o eve gıtmısım adam hos geldın dedııgnde hosbulduk demısım cokmu esım ısın

ama ev bulalım o adam evıme bakalım nasıl gelcek

hersey o zamn bellı olcak

agzını acıp tek kelıme etmedı esım nasılsın bıle demedı babasına

cıkarkende hıc kımseye bırsey demeden cıktık geldık

optukde yalakalık olsun dıye opmedık herhalde

hersey kocam ıcın bana kalsa evıne gıtmek bır kenara suratına dukurmemek ıcın kendımı zor turuyorum

muhakkak ki yalakalık olsun diye öpmemişsindir,

ama...

eşinin babası seni dövse,çocuğunu senden kaçırsa,ailene küfretse,canına kasdetse de mi misafirliğine gidip sırf '' kocan için'' onların yüzünü görmeye devam edicen?

bazı davranışların sebebi açıklaması bahanesi yoktur,affedilemez,affedilirsede affeden kişinin kendini savunmakta yetersiz olduğunu düşünüyorum.

a....kk...kızı lafına bırak o adamın yanağından öpmeyi,yüzüne kezzap atardım ben.

neyse iş sende bitiyor kısacası..

bana kendı kız kardeı o pıslık onda kalsın buyukluk senın olsun dedı dusun ya kendı kız kardesı

ben kocam onumde goz yası dokerken asla onu kıramam bır erkke aglıyorsa demekkı hıc cozumu yoktur

ben dedım olsem oooooo ıgrenc eve gırmem benı oldur dov ama genede gırmem dedım

gozumun onden de cocuk gıbı aglıyan bır adama ne yapabılırım sence

haaaaa artık bıtmıstır bır kere gıttım bırdaha asla gıtmem cunku kredılerı sonsuza dek bıttı

ben esım ıcın sadece ılk defa ve son defa bırsye yaptım ve bıttı

sımdı evımı alcam dukkanımı accam artık zor goruruler ne benı ne ogullarını

zaten bende tukurmemek ıcın kendımı zor tuutum

ınanın zor bır durum hersey bana kalsa daha farklı olurdu ınanın

ben olayın ne kadar ıgrenc oldugunu bıldıgım halde buyutmemeye calısıyorum cunku aılem duysa bu kufur ısını ınanın cok beter olur ben o adamın suratına tukurmetıde agzıma gelen kufuru demeyıde bılırım

ama ıste evlendım bır kere degıl bın kere dusunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…