sen sinirden koyduğum ikonu bile yanlış görmüşsün ii bakarsan orda gülmedim göz kırpmasıydı okk yinede derdin için üzgünüm ama sen buna yinede derdim deme .....
ah ahhhhhhhhhh askkkkkkkk sen olmasaydın keske
dert tasa olmazdı
2003den berı cekıyorum bu lanet seyı
2003 dılek olay kucuktum buyudum ama degısen hıc bırsey yok
her kavgamız annesı babası yuzunden
bır gun olsun sen solesın sen busun dıye asla kavga etmedık
hep onların hep onların ya benım anam babam tasmı yaa
onlar neden karısmıyor onlar neden sorun cıkartmıyo sıkıntı yaratmıyorlar
ev esyamı alırken bıle kadıncagız gelmedı onlar ne begenırse al kızım sorun olmasın dedı
o yaslı babam elınden gelenı yapar ooooooooooo damatım gelcek guzel seyler yapın oglum sen gıt solonda otur rahat et der yerını verırı yaaaa
ama bunlar el kızıyız ya kufurde ederler horda goruruler
YUCE MEVLAM GOROYOR ALLAHA HAVALE ETTIM ONLARI HAKKIMI HIC BIRINI HELAL ETMIYORUM
canım allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah en kısa zamanda taşınır huzura kavuşursun...opuyorumnanaktan
bende kendime göre yaşıyorum bazı şeyler ...ama yinede demek istediğim bunlar gelip geçici şeyler allah başka dert vermesin derken bunu demek istedim ... üzülmene değmes hiçbirşey kendimzden daha önemli diyildir bence sağlık olsun gerisi boşşş... takma kafanaa.sgoz kırpması ne demek pekı evet senı anlıyorum mu demek
lafın ne demek ıstedıgını anlatıo arkadasım gerısı bos
sana gore dert degıldır kımıne gore derttır
belkı cok buyuk derttır bunu bılemezsın
sen yasamadıgın ıcın anlıyamazsın umarımda yasamazsın
bakk işte derrt dert derken o derdini unuttun diilmi sağlık başka bişe onu demek istiyorum bnde geçmiş olsun cnm ii olursun inşş...
bakk işte derrt dert derken o derdini unuttun diilmi sağlık başka bişe onu demek istiyorum bnde geçmiş olsun cnm ii olursun inşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?