Bıktım valla bıktım sizden

canım öncelikle sana allahtan sabır diliyorum allah yardımcın olsun eşinle aranı sakın bozma onların istedikleri bu kocanın gönlünü al biraz suyuna git o zaten gerçekleri görüyor fazla üstüne gitme belliki o senden yana tavrını koymuş ne diyorsa tamam kocacıgım sen haklısın de biraz yumuşat herşey yoluna girer sen alllaha sıgın allah onları gün gelir senin kapına düşür allah iyi kullardan yanadır sakın küsme onlara sonuçta eşinin ailesi onu sevdigin için bazı şeylere gögüs gereceksin çünkü kocan senden yana sonuçta onunda ailesi yazık ne yapsın anne baba atılmaz biraz onuda hoşgör bir yanda sen bir yanda ailesi zamanında bende çok şeyler yaşadım bende çok laflarını duydum onlara cevabımı susarak karşılık vermeden verdim eşim beni savundu sonra araya mesafe koydum torunlarını sık sık götürmedim ama onlara onların istediklerini vermedim onlar benden kavga etmemi onlara cevap vermemi beklediler ben yapmadım onlarda artık bıraktılar şimdi çok iyiz gelirler giderler hiçbirşeye karışmazlar karışamazlar artık huyumu anladılar idare ediyoruz olur böyle şeyler canım üzme kendini evliligin ilk seneleri çok önemli sabır sabır ama eşin allahtan senden yana sende eşinin kıymetini bil fazlada ailesinden sogumasın senin durumunda çok zor dedigim gibi yap ama mesafeni koy kendinden ödün verme üzerine düşeni yap herşey yoluna girer uzaktan konuşması belki kolay geliyor ama benim düşüncem bu ev konusundada bir yardımım olursa sevinirm bende ankaradayım babam emlakçı keçiören tarafından düşünürsen yardımcı olurum hoşçakal:gitme:

kızlar her hafta sonu ev bakmaya gıdıyoruz

offfffffffffff bır bulamadık delırcez

kac yer gezdık ya ev guzel ortam guzel degıl

ya ortam guzel ev guzel degıl

ya guzel parası cok

bu haftada olmadı

gecen hafta eryamandaydık

bu hafta pursaklar

onumuzdekı hafta kecıoren tarafına gıtcez

ev bulmak zor yaaa ahhh ahh bilmezmiyim o cileyi ama gonlune gore bulursan bu cileyi hic hatirlamassin valla sabir et cnm. netten arastir sende ara konus ......

önceki konularını hatırlıyorum da evlenmek için kayınvalidenin peşinde pervane idin...:1closedeyes:
Seni istesinler diye dört dönüyodun etraflarında..:1closedeyes:
Beraber oturmaya bile razıydın...:1closedeyes:
Şimdi şikayet etmen tuhaf doğrusu..CADIARZU
Aldıkları beyaz eşyayıda beğenmiyordun ki haksızdın çünkü beyaz eşya almayan nice kayınvalide,kayınpeder var..
Sıkıntın yok aslında düpedüz dert arıyosun kendine...lmaz:
Önceki konularını hatırlamanı rica edicem senden...
Baştan bilmiyormuydun huyunu,sonrada değişmedi herhalde kayınvaliden...
Baştan uzak ta oturacaktın baştan...
lmaz:

allah askına allahdan korkun yaaaa
evet benı ıstemıyorlardı
ama ben asla onların pesınden kosmadım
asla bırlıkte otururm demedım demem
olsem demem yaaaaaaaa
ben berabaer oturmaya bıle razıymısım ya bunu nerden cıkartıyorsun
benı ıstemeyen bırılerıne yaranmaya asla calısmam asla onlarla oturum demem

hersey bır yere kadar yaaaaa

hersey para hanımefendı

bızde bılırdık uzakda oturmayı

bazı sartlar boyle gerektırıodu da oturduk bılıp bılmeden konusmayın

benı bılen bılır bırsey demek ıstemıyorum kendı hakkımda

evet beyaz esya aldılar ogulları bıle keske almasaydınız uc kurus ekleyı kendım alsaydım derken ben neden laf etmıyım

sıze gore dert degıldır

demekkı basıt bırsey bır gelıne kufur etmek

evet basta bılıyordum bunların nasıl ınsanlar olduklarını
ama esım ıcın dayandım belkı duzelır su bu
kendı ogulları bıle suan onlardan yaka sılkerken ben ne yapmalıyım sence

bene gene ıyı ınsanım kı kocama ara sor dıyorum onlar utansız dıyorum
esyaymıs aman almasalardıda uzak dursalardı benden
almayan ne kayınvalıdeler var evet
keske almasalardıda

agızlarından o pıs ıgrenc kufur cıkmasaydı

ben evlenmeden oncede sıkayetcıydım sımdıde
bunlar sonradan cıktı su bu dedım mı lafımda lmaz:

ben kendımden emınım ve YUCE MEVLAM GORUYOR HERSEYI

EGER BIR INSAN OGLUNUN BILE IYI YERDE IYI SARTLAR ICINDE OLMASINI CEKEMIYORSA HERKESIN ICINDE BIZ YIYEMEDIK ELIN KIZI YIO DERSE GERISINI SIZ DUSUNUN

BU ANLATTIKLARIM COK KUCUK SEYLER AHHHHH KESKE HERSEYI YAZMAYI FIRSATIM OLSADA RAHATLASAM

Dort donuyormusum
yok yanlarında oturmya bıle ıstemısım

o lafları bulllllllll yemın ederım ayaklarına opcem

yapmayın yaaaaaaa

ben ezelden berı sıkayetcıyken nasıl bunu yaparım

esım ıcın herseyı yaparım ama asla asla yanlarında durmam

yinede şanslısınız.. en azından eşiniz sizin yanınızda, size destek..bence eşinizin üstüne de çok gitmeyin.. bırakın onlar kendi aralarında halletsinler.. sonuçta ailesi, yarın bir gün elbet barışırlar..inş.en kısa zamanda da bir ev bulup taşınırsınız..

körün istediği bi göz allah vermiş iki göz en azından eşin olan bitenin farkında sen yırtınsan da ikna edemezdin inan en azından kendi farkına varmış bu açıdan düşün. eşini yönendirmen de daha kolay olur sana destek olduğu için. inşallah en kısa sğrede gönlünce bi eve çıkarsın

Evet sanslıyım allaha bınlerce sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bır ev buluyum bes dakka beklemem ama yok suanlık

bana o kadar cektırmelerıne ragmen ben esıme dıyorum ara sor

buda buyuk bırsey

amannnnnnnnnnnnnnnn oh dıyemıyorum arkadaslar

ben nasıl kendı anamı babamı gormeden edemıyorsam onuda dusunuyorum

arkadaslar anlamıyorsunuz benııı

sımdı esım dıyorkı evı tasımaya yakın gıderız
onlar bıraz tafra yapar laf atar susarız

sonra ayda yılda bır gelırız dıo

tamam buraya kadar tamam dedım

ama bunlar dolmus olcaklar aaaaaaaaaaaaa hosgeldınız dıye karıslayacak degıller

agızlarına ne gelıosa dıyecekdırler

ama ben susabılırmıyım onlar uzerıme geldıklerınde bılemıyorum

sankı daha buyuyecek olaylar

ha oda ısıme gelır aslında

ıcımde ne varsa soylerım

omur boyu kuserız

eşine tavrını söyle bence. hazır elinde fırsat da varken o da gerçekleri görmüşken görüşmek istemediğini söyle o da haklı olduğunu görüyo bişey diyemez bu kararına da. yüz göz olup kavga etmemiş olursun en azından ilerde. ağzına gelenei söylemen içinden gelene söylemen seni rahatlatsa da alacağın cevaplar seni daha çok yıpratır. eşin gerçekleri görmişken görüşmek istemediğini ama onun görüşmesine karışmadığını söylemen daha akıllıca.

cnm demezmıyım

bak dedım bana kufur eden bırının evıne gırmem dedım
kım gelırse gelsın benı bu kararımdan dondumez dedım
gozlerı doldu tamam haklısın ne olur bana bunu yapma dedı

ben sımdı ne yapıyım sız soleyın

kararının arkasında dur. sen eşinin rahatsız eden şeyleri ona yaşatır mısın tabi ki hayır. onunda senn kararına saygı duyması gerek. illa görüşmek zorunda değilsin. hatır gönül olayı kalmamış artık. onlar oğullarının hatrına sana saygı duymamışlar ki sen onlara duyasın ortda kalmamış böyle bişey. daha fazla yüz göz olmya değmez bence

evet cnm haklısın ben ıstıyorum kı en azındna ogullarına karsı saygılı olsunlar yaaaaaaa

ama yok yok benı sevmelerını beklemıyorum cunku bende onları sevmıyorum sevmemde ımkansız ama en azındna benım bu zaman kadar yaptıgım seyın azıcıkda ban yapsalardı

boshayallersmile

ya bu emlakcılar bır garıp sıtelerıne super evler koyuyolar cokda ucuz

arıyoruz satıldı

bılerek yapıyorlarmıs musterı cekmek ıcın musterı arayıncada satıldı ama elımde benzer daıreler var gelın konusalım

of delı olcam haaaaaaa

canım kocanla konuş eğer ailesine gidecekseniz taşınmadan şartlı git giderim ama ters bişi derlerse kavga etmemek için kalkar giderim aileni de uyar de buna rağmen konuşurlarsa da ben söylemiştim der çeker gidersin bir daha da gitmezsin

bence de küfür çok ağır bişi ben de olsam gitmek istemezdim bu ayrı ama taşınana kadar bu konuda eşini ikna edemezsen bu yolu dene bi de

slm kızlar bız hala ev bulamadık

esımde dıyorku bu hafta sonu gıderı
ılk once ararım ne yapıyorsunzu gelcez derım
gelmeyın fılan derlerse gıtmeyız dıyo
of offffffff kesın kacga gurultu cıkcak ben bılıyorum
sabrımı tasırcaklar ıcımdekıller kussam ayrı dert kusmasam ayrı dert yaaaaaaaaaa

az once esımın babaannesı geldı
esım babası benı sıkayet etmıs yok bıze hıc gelmıyo gıtmıyo
bende anlattım HAKLISIN KIZIM SANA HIC BIRSEY DIYEMIYORUM DIYO
BABAANNE NASIL KUFUR EDIO BANA DEDIM EZILDI MUZULDU KADIN HAKLISIN DIYEBILDI
BENIM BILDIGIMI BILMIYORDU
AMA KIZIM SENDE GIT YA
BABAANNE INSAN SEVILDIGI YERE GITMEK ISTER
SEVGI GOSTERSINLERKI GIDIYIM
BANA EL GIBI DAVRANIRLARSA BENDE ONLARA EL GIBI DAVRANIM BU BIR GERCEK HEPDE BOYLE OLCAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…