- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Kızlar iyi geceler .
Çok gerginim , çok mutsuzum .
Vallahi de nasipsizim , kim okudu üflediyse ağzı dili kopsun .
Koskocaman kadınım . Okul bitti işe güce başladım . E artık biri olsun evleneyim falan diyorum .
Ay yani evlenmesem de biri olsun falan istiyorum .
Adamlar geliyo tamam . Aaa ne hoş kadın diye muhtemelen .
Çiçekler , böcekler . Aradan siz deyin 3 gün ben diyeyim 5 gün sonra adamlar püüüüfff yok oluyor .
1 2 3 derken eeeeh be yeter dedim bende mi sıkıntı var .
Ne olacak böyle kızlar . Gelen kaçıyor .
Hayır öyle çok sıkıcı muhabbetim de yoktur aslında arkadaş çevrem falan severler beni .
Büyü mü yaptılar ki bana bu herifleri kaçıracak
Ya orası da öyle tabiKismet artik..
Yoo tam tersi aslında ben çok dışa dönük hareketli biriyim . İşim dolayısıyla da hayli sosyal .Napiyosun agirdan aliyonda ondanmi kaciyolar
heveslenip sonra bir anda gidince al sana bu layık der gibi oluyor amaDemek ki zamanı var daha.. Hayırlısı herşeyin böyle düşünmeyin.
Ya orası da öyle tabi
Yoo tam tersi aslında ben çok dışa dönük hareketli biriyim . İşim dolayısıyla da hayli sosyal .
Öyle gudubetlik yapmam ama ...
heveslenip sonra bir anda gidince al sana bu layık der gibi oluyor ama
dengini mi bulamadın acaba, belki de beklentileri evlenmek değildir, o yüzden tanıştırma usulu niyeti evlenmek olanlarla bi çık derim
Olabilir tabii ama bunu tespit edebilecek kadar bile tanımıyorlar ki beni . 2 3 günde ne kadar tanınabilir .Davranis bozuklugun falan vardir, butun adamlar efsunlanmis olamaz
İnşallah . Gelip 3 gün sonra gide gide eeh yeter be artık kimseyi istemiyoruma ramak kaldı amaAkışına bırak,seni sen olduğun için seven biri çıkar.
Güçlü , maddiyati elinde , fiziksel görünüşünden emin kadınlardan hep korkarlar zaten . Ama geldiklerinde de ben böyleydim ki 2 günde neden değişiyorBelkide sana layık olmadıkları ıcın gidiyorlardır bilemeyiz
Elbet birgün buluşacağız demiş zeki müren :) şayet zeki müren yalan söylemiş olamaz diyorum :) bekle canım beklee :)
Gelsin artıkKismeti , zamani geldiginde sen.bile engel olamazsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?