- 28 Ekim 2022
- 9.935
- 29.233
- 478
- 29
Sizi anliyorum. konuyu okudum.Bittiler benden artik yukarıya bile çıkmam. Kaldı ki ben hamileyim. Gerçekten onu Allah a havale ediyorum
Arkadaşlar şuan o kadar kötüyüm ki şu satırları yazarken bile ağlayarak yazıyorum. Konuya hemen gireyim eşim nöbette suan ben yukarıya kayinvalidem ve kauinpederimle oturuyordum. Bu olay yarım saat önce gerçekleşti. Haberlerde kürtlerle ilgili bir haber çıktı kayinpederim bana bakarak al bak nerde bir pislik var orda kürt dedi. Bu arada ben de bir Kürdüm esim Türk ama eşimle hiç daha önce Türk kürt muhabbeti olmadi ki zaten biz birbirimizi severek evlendik daha önceki açtığım konulardan az çok beni tanıyanlar olabilir. Velhasıl çok kırıldım evime indim sizce bu durumu eşime anlatayım mı. Çünkü şuan yapmak istedigim tek bir şey var o da babamı arayıp olan biteni anlatmak gerekirse iş boşanmaya kadar gitsin çünkü ben bana yapılan bu saygısızlığı asla haketmedimm.
edit: Adam igrenc ve pismis zaten, sen de igreniyorsan neden hala gidiyorsun... resmen belani aramissin adam da belani vermiis iste.
ben yanlış hatırlamıyorsam eşi askeri personel, babasının evinde oturuyor çünkü babasının her işini görüyor, alışverişini yapıyor vs.Heee kocasının ne suçu var
ben yanlış hatırlamıyorsam eşi askeri personel, babasının evinde oturuyor çünkü babasının her işini görüyor, alışverişini yapıyor vs.
hatta normalde tayin olması gerekecek, tayin olmasın diye istifa filan etme planları yapan bir adamdı. konuları karştırmadıysam...asker eşlerinin hep benzer hikayeleri olyor da.
bu kadar babacı bir adamla evli
işte bu kadar babacı olduğu baba da bu....
zaten bu babacı/anneci olan kişilerin 1 kere de düzgün bir babası annesi olsa şaşarım.
Hayret sık da gitmiyormuşsunuz oysaki. Günde bir defa ne ki. Hahahhahahhaha.Günde toplasanız 1 defa giderim onda da yarım saat oturur geri gelirim. Kayinvalidem rahatsızdı gidip geçmiş olsun deyip evime inecektim.
Esim gerekeni yaptı. Gereken mesafeyi de koydum. Kesinlikle yukarıya çıkmıyorum artik dedim. O da madem çıkınca canını sıkıyorlar evinde kal sakın çıkma dedi. Biz bu arada gidiciyiz burdan kalıcı değiliz kayinpederim bunu hazmedemedigi için son kozlarını oynuyor.Kız tam o anda Ayağa kalkıp “haddinizi bilin,nerde ne konuşacağınızı bilmiyorsanız sessiz kalın.” Diyemedin mi. Babana anlatana kadar eşine anlat. Babasına gitsin haddini bildirsin. Nefret ederim etiketçi,yaftacı insnalardan
hergün kayınvalideye mi gidilir? Çıldırmışsınız siz.Günde toplasanız 1 defa giderim onda da yarım saat oturur geri gelirim. Kayinvalidem rahatsızdı gidip geçmiş olsun deyip evime inecektim.
Ne yapti?Esim gerekeni yaptı. Gereken mesafeyi de koydum. Kesinlikle yukarıya çıkmıyorum artik dedim. O da madem çıkınca canını sıkıyorlar evinde kal sakın çıkma dedi. Biz bu arada gidiciyiz burdan kalıcı değiliz kayinpederim bunu hazmedemedigi için son kozlarını oynuyor.
Kapida turnike var sanki cikip girip cikip girince 5 defa gittim bugun mu oluyor ki adiHayret sık da gitmiyormuşsunuz oysaki. Günde bir defa ne ki. Hahahhahahhaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?