- Konu Sahibi mahsunmenekse
-
bugün babamla tartıştım nedeni niçini önemli değil önemli olan beni anlamadığı ve anlayamayacağı çevremdeki tüm erkeklerden nefret ediyorum . . herşeyden ve herkesten bıktım hıncımı yazarak çıkarıyorum çok sıkıldım artık . . .
ne fark ederki cnm hepsi aynı babamda olsa aynı sevgilinde olsa aynılar işte herşeyin istedikleri gibi olmasını istiyolar senin fikrine önem veren yok !
ne fark ederki cnm hepsi aynı babamda olsa aynı sevgilinde olsa aynılar işte herşeyin istedikleri gibi olmasını istiyolar senin fikrine önem veren yok !
Farkeder mutlaka canımşutarafagitti
Mesela benim babamda sinirlidir ve herşeyin kendi istediği gibi olmasını ister.
Ama eşim hep fikrimi alır ve hatta hep benim istediklerimi yapar.sırnaşık şey Bence genelleme yapıpda kendini daha çok üzme
belkide benim karşıma çıkanlar hep öyledir bilmiyorum ama sıktı artık çok hemde CADIARZU
bugün babamla tartıştım nedeni niçini önemli değil önemli olan beni anlamadığı ve anlayamayacağı çevremdeki tüm erkeklerden nefret ediyorum . . herşeyden ve herkesten bıktım hıncımı yazarak çıkarıyorum çok sıkıldım artık . . .
belkide benim karşıma çıkanlar hep öyledir bilmiyorum ama sıktı artık çok hemde CADIARZU
bi kerede kendınde kusur gör baskasında arama neden herkes acaba ? guldurdun ya benı :)
Canım şunu anlıyorum ki hayatta insanın annesi babası ve kardeşinden daha yakını yok. Gerçekten baba ocağı gibi yok. Tırnağımıza birşey olsa ilk onların içi sızlar... Bazen babalarımız baskıcı olabiliyor. Gerçekten art niyetleri yok. Kızlarını kendince dış dünyaya karşı koruyup kolluyorlar. İnsan benim gibi gurbette olmadı mı anlamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?