• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biktim..............

Esin böyle ufacik bir soruda bile bagiriyorsa bir kabahati oldugu kesindir, sonucta kabahatli insanlar suc bastirmak icin bagirirlar ve bagirincada hakli cikacaklarini sanarlar ne yazikki:110:
Özellikle hamilelik döneminde böyle bir sey yasamis olman dahada üzücü, fakat sen yinede sakin olmaya calis, sonucta sadece kendini degil karnindaki bebegini ve 1 yasindaki cocugunuda düsünmen gerek, mantikli ol ve kendini ezdirme, fakat hic bir zamanda esinin yaptigi gibi bagirarak konusma.. Umarim hersey yoluna girer. Allah yar ve yardimcin olsun..

bir kabahati oldugunu bende dusundum sanirim bir bayanla birlikteydi ama ispatlicak hicbiseyim yok. aama icime dogdu:43:

esim hep kendini hakli goruyor o ne derse oymus.
benimle dalga gecer bazen derki 1 madde ben hakliyim 2 eger kendini hakli saniyorsan 1 maddeye bak diye dalga gecer.
bana kopek egitir gibi egiticem ya adam olcan ben ne dersem o olcak yada s.... tir git der bu yani hayatinin felsefesi

Malesefki hayatta tedavi olması gerekenler sağlam gibi geziyor cefayı çeken tedavi oluyor.Annen intahar etti baban vicdan azabı çekmiyormu şimdi?

esim hep kendini hakli goruyor o ne derse oymus.
benimle dalga gecer bazen derki 1 madde ben hakliyim 2 eger kendini hakli saniyorsan 1 maddeye bak diye dalga gecer.
bana kopek egitir gibi egiticem ya adam olcan ben ne dersem o olcak yada s.... tir git der bu yani hayatinin felsefesi

:19: Yazık çok yazık. Tam aşağılık kompleksli erkek lafları bunlar.
Egolarını kendilerinden güçsüz gördükleri üzerinde tatmin eden
aciz tipler. Kendini ezdirme. Sen dünyaya kimsenin malı olmaya,
kime ezsin dalga geçsin hor görsün diye gelmedin. Kaç kuruşluk
aklıyla dalga geçiyor ki seninle? :57:

Malesefki hayatta tedavi olması gerekenler sağlam gibi geziyor cefayı çeken tedavi oluyor.Annen intahar etti baban vicdan azabı çekmiyormu şimdi?[/QU

aslinda bu konuyu hic konusmak istemiyorum acilarimin ustune acilar ekleniyor kanayan yuregim kani tukenip dayanilmaz bir hal aliyor.
babam tekrar evlendi 1 sene icinde cici anne geldi:)babama sordugun zaman ben birsey yapmadim o kendi kendine etti kendini hasta etti der. oyle bir duzen ki su hayat insanlar aci cekmeye gonderilmis ozelliklede kadinlar bazen allaha bile inanasim gelmiyor.

Canım öyle deme hepimizin bir imtahanı var.Şiddet uyguluyorsa kadın sığınma evine falan başvur.Muhakkaki annende depresyon vardı.Ama bunun sebebi gene kuvvetle muhtemel babandır.Yoksa kolay kolay kimse intaharı çözüm olarak görmez.

Canım öyle deme hepimizin bir imtahanı var.Şiddet uyguluyorsa kadın sığınma evine falan başvur.Muhakkaki annende depresyon vardı.Ama bunun sebebi gene kuvvetle muhtemel babandır.Yoksa kolay kolay kimse intaharı çözüm olarak görmez.

tabiki babamdi eve barka girmezdi annem sabahlara kadar pencerelerde aglaya aglaya onu beklerdi cocuktum uzulurdum annemin o haline annem hergun gunun yarisini yatarak gecirirdi hep derdim annem kalksada bizimle oynasa hep hastaydi annem fiziksel bir rahatsizligi yoktu ama simdi anliyorum ki annemin ruhu hastaymis aynen benim ruhumun hastalandigi gibi. babam cok icerdi (simdi arada sirada bide yaslandi)1 gun ayiksa haftanin 6 gunu ickili gelirdi sabah 4 -5 o meyhane senin bu meyhane benim eve bakmazdi ac susuz cok gunlerimiz oldu ....

Sizin için üzüldüm ama en çok 1 yaşındaki yavrunuz ve karnınızdaki sabi sübyan için üzüldüm. Boşanamam demişsiniz ama böyle bir insanla bir ömür aynı evde nasıl geçer aklım ermiyor. Üzülerek söylüyorum ki eşiniz bir şekilde düzelmezse çocuklarınızın çok büyük psikolojik sorunları olacak. En kısa zamanda bir psikiyatriste gitmesini sağlamalısınız. Allah yardımcınız olsun.

inan sayfaları okurken gözlerim doldu bi insan bu kadar acıyı nasıl kaldırır rabbim aslında şükretmemiz gerek o kadar çok şey varki... tatlım bak öncelikle su bil kocan hasta tamam mı? sende malesef boşanamadığın için hasta bi insanla yaşamak zorundasın biliorum en yakını insnana hakaret ettinde canının ne kaear çok yandını ama o senin yakının diilki artık nefret ediosun söledikleri incitmesin seni.... ha o sölemiş ha neyse kimseye hakaret etmek istemiorum bol bol dua et allah hepimizi görüyo sevdiği kuluna veririmiş bu acıları:) çocukların için yaşamalısın sende zaten yaşamışsın çocukken bunları güçlü ol çocuklarına güçlü görün onlar herşeyi anlar sakın ağlama onların yanında...

İnfonda önlisans mezunu olduğun yazıyor.Bunu değerlendir derim.Elinde ekmeğin olur.2çocukla kolay olmayacak belki ama ayakların yere sağlam basar.Bunun için işde kadınlar okumalı.

Son düzenleme:
arkadaşım hayat hikayeni okurken çok üzüldüm, gerçekten film gibi ama bu filmi mutlu hale getirmek senin elinde. hayatta bir Allaha güvenebilirsin. başka güvenecek kimse yoktur. Ana baba dersen gün gelir göçer giderler. eş, sevgili dersen gün gelir insana en büyük adiliği yapabilirler. hayatta sana hayrı dokunacak tek insan sensin.iyi olmak zorundasın.hem kendin hem çocukların için. kendi hayrın için güçlü olmak zorundasın. güçlü değilim deme çünkü denemeden göremezsin. bu adamın davranışlarını okudukça sinirim tepeme çıkıyor.bu adamı bir şekilde tedavi olmaya ikna et. sana ve çocuklarına daha fazla kötülük etmeden. mesela kaynanan kayınbaban nasıl insanlar. onlar ikna edemez mi bu adamı tedavi olmaya.kocan kimin sözünü dinler, her insanın sözünü dinleyeceği bir kişi vardır. bu kişi ikna etsin adamı doktora gitmeye. ve senin iyi olduğunu istiyorum. arkadaşım bir işe girmelisin. çocuklar ne olacak dersen maaşına göre onlara bakacak birini bulabilirsin. bu adama kendini ezdirme. dua ile Allaha sığın, kimse yoksa Allah var. gün olur devran döner sen de gülersin. lütfen kendine güvenini topla, bu adam senin içini kurutmuş. sen de her insan gibi değerli ve önemlisin, onun öyle davranması bunu değiştirmez.

arkadaşım hayat hikayeni okurken çok üzüldüm, gerçekten film gibi ama bu filmi mutlu hale getirmek senin elinde. hayatta bir Allaha güvenebilirsin. başka güvenecek kimse yoktur. Ana baba dersen gün gelir göçer giderler. eş, sevgili dersen gün gelir insana en büyük adiliği yapabilirler. hayatta sana hayrı dokunacak tek insan sensin.iyi olmak zorundasın.hem kendin hem çocukların için. kendi hayrın için güçlü olmak zorundasın. güçlü değilim deme çünkü denemeden göremezsin. bu adamın davranışlarını okudukça sinirim tepeme çıkıyor.bu adamı bir şekilde tedavi olmaya ikna et. sana ve çocuklarına daha fazla kötülük etmeden. mesela kaynanan kayınbaban nasıl insanlar. onlar ikna edemez mi bu adamı tedavi olmaya.kocan kimin sözünü dinler, her insanın sözünü dinleyeceği bir kişi vardır. bu kişi ikna etsin adamı doktora gitmeye. ve senin iyi olduğunu istiyorum. arkadaşım bir işe girmelisin. çocuklar ne olacak dersen maaşına göre onlara bakacak birini bulabilirsin. bu adama kendini ezdirme. dua ile Allaha sığın, kimse yoksa Allah var. gün olur devran döner sen de gülersin. lütfen kendine güvenini topla, bu adam senin içini kurutmuş. sen de her insan gibi değerli ve önemlisin, onun öyle davranması bunu değiştirmez.
kesinlikle katılıyorum..

Malesefki hayatta tedavi olması gerekenler sağlam gibi geziyor cefayı çeken tedavi oluyor.Annen intahar etti baban vicdan azabı çekmiyormu şimdi?[/QU

aslinda bu konuyu hic konusmak istemiyorum acilarimin ustune acilar ekleniyor kanayan yuregim kani tukenip dayanilmaz bir hal aliyor.
babam tekrar evlendi 1 sene icinde cici anne geldi:)babama sordugun zaman ben birsey yapmadim o kendi kendine etti kendini hasta etti der. oyle bir duzen ki su hayat insanlar aci cekmeye gonderilmis ozelliklede kadinlar bazen allaha bile inanasim gelmiyor.

Haşa bu ümitsiz gibi duran hayatından ancak onun yardımı ile ,ona sığınmak ile kurtulabilirsin ,bu kadar karaktersiz bu kadar aşağılık bir insana dayanmam lazım diyorsan ,aynı acıları çocuklarımada yaşatmayım diyorsan seni yaratana sığın ,o pisliği görmezden gel ama sakın ölmeyi düşünme ,sen çok güçlü bir annesin ,anneni kötü bir şekilde kaybetmenin acısı bile seni farklı yerlere sürükleyebilirdi .Valla belki komik olacak ama sürekli masraf çıkart ona ,sende onu aşağıla ,egosu yerle bir olsun ..Allah büyüktür dua et..

Vaybe ne kadar gücsüzüz kadin olarak, sene 2011 konular sanki 50 sene önce yazilmis.

Meslegin varmi canim, ne okudun, ne yaptin hayatinda mutsuz evlilikten baska?
Meslek meslek meslek, bir kadinin bilezigidir, böyle günlerde kimseye muhtac kalmiyorsun iste. Calisip kendi ayaklarinin üzerinde durabilmek icin.
Calisip özgürlügünü eline al, baska türlü özgüven gelmez sana.

hanimlar dertlesmeye cok ihtiyacim var
kocamdan nefret ediyorum hamileyim ve 1 yasindada bir cocugum var
2 gundur kocamla konusmuyorum konusmak istemiyorum icimden gelmiyor ona hizmet etmek artik
2 gece once eve cok gec saatte geldi neredeydin diye sordum basladi bagirmaya ama ne bagirma nerdeyse dovecek beni bana hesap soramassin sen diye bagiriyor kes sesini felan gibi seyler soyledi gece oldugu icin sustum cunku cocugum uyanir korkar aglar diye birkac kez kavgalarimiz oldugunda cocugum cok korkmustu oda aglamaya baslamisti.
icime attim yine alttan aldim herzaman ki gibi. sabah kalkip kahvaltisini hazirlamadim zaten oglene dogru uyandi.
yanima geldi ne bu surat derdin ne senin diye tekrar sesini yukseltmeye basladi bende dedim ben senin karin degilmiyim neden hesap soramam sana hem nerdeydin dedim kotu birsey mi soyledim dedim bana dedi birsey sormicaksin nereye gitmek istiyorsan s....... tir git dedi. bu sozleri beni mahvediyor ya adam olcaksin ya adam olcaksin diyor bana biktim artik zaten depresyondayim .
kocani bosa diye birseyler yazmayin bosayamam bunun icin sebeplerim var onlarida yazmak istemiyorum.
kisacasi kendime guvenemiyorum ozguven eksikligi var asiri derecede.

boşayamazsan böyle yaşayıp gideceksin o zaman

tabiki babamdi eve barka girmezdi annem sabahlara kadar pencerelerde aglaya aglaya onu beklerdi cocuktum uzulurdum annemin o haline annem hergun gunun yarisini yatarak gecirirdi hep derdim annem kalksada bizimle oynasa hep hastaydi annem fiziksel bir rahatsizligi yoktu ama simdi anliyorum ki annemin ruhu hastaymis aynen benim ruhumun hastalandigi gibi. babam cok icerdi (simdi arada sirada bide yaslandi)1 gun ayiksa haftanin 6 gunu ickili gelirdi sabah 4 -5 o meyhane senin bu meyhane benim eve bakmazdi ac susuz cok gunlerimiz oldu ....

boşanamam demişsin
zor bi çocukluk yaşamışsın annenin yaşadığı hayattan bi farkın yok
çocuk da olsan sen de derin yaralar açmış annenin bu hali
sen annenin kaderini yaşıyosun ve belki bu yüzden bu kadar güçsüzsün
ama aynı kaderi de çocuğuna yaşatacaksın
mutsuz bi aile de mutsuz yetişen bi çocuğun örneği sensin
aynı örneği çocuğuna da göstermemek kendi elinde.
elin ayağın tutuyo mu gerisi kolay
ne kadınlar tanıyorum ben çalışıp çocuklarına yetebilen
hiç bişey yapmadan sadece şikayet etmek en kolayı
eğer gerçekten bişeyleri değiştirmek istiyosan bu senin elinde
sana sadece kendin yardım edebilirsin
en azından çocukların için bunu yapabilirsin.

boşanamam diyorsan eşini psikiyatra gitmek için ikna etmeye çalış canım.asıl ruh sağlığı yerinde olmayan eşin.seni ve çocuklarını da kötü etkiliyor.sizinde psikolojiniz bozuluyor.aslında en doğrusu boşanman ama bunu yapamıyorsan tek yol eşinin bir uzman desteği alması.bunun için elinden geleni yap.eğer imkanın varsa doğumdan sonra iş bul çalış.kendi paranı kazanırsan öz güveninde gelir.umarım herşey dilediğin gibi olur.eşin akıllanır canım

çok üzüldüm durumunuza. kolay değil. anlattığın kadarıyla o adamı dize getiremezsin ne hesap sor ne bir yorum yap. kendi hayatını yaşa seni görmüyorsa sen de onu görme. bana kalsa başanırım mahkemede süründürürm güzel bir avukatla varını yoğunu alırdım. kimse anlattıklarına göre diyorum böyle hayatı uzun süre çekemez. kendine yazık edersin.nefret ettiğin biriyle ömür zor olur. karar senin kararın madem sana git diye laf söyledi. git. ama sonrasını kendi katlanır devlet senin tüm haklarını çocuğunun haklarını koruyor hayatıma maadi açıdan nasıl devam edebilirim diye endişen olmasın.

çok zor çok rabbim yardımcınız olsun.Hem çocuklukta yaşadığınız kötü olaylar,hem de evliliğinizde yaşadığınız durumlar sizin özgüveninizi yitirmenize sebep olmuş. Ama siz çocuklarınız için güçlü olmalısınız lütfen toparlanın eşiniz de karşısında güçlü bir kadın görsün,Bence kadın isterse herşeyi yapar en azından çocukları için.Hiçbirşeyden vazgeçmemelisiniz çünkü bu şekilde hayat devam etmez ki sizin de mutlu olmaya ihtiyacınız var.Rabbim size çıkar yol göstersin ama lütfen kendinizi değersiz hissetmeyin yavruylarınız için siz değerlisiniz lütfen annenizin size yaşattığı üzüntüyü onlara yaşatmayın çünkü size ihtiyaçları var.

Back
X