bıktım!

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
kaynanamı defalarca uyardığım halde hala her fırsatta sedefi anlatmasından,bütün konuları sedefe getirmesinden bıktım usandım
en son kavga bile ettik bağırış çağırış sevmediğim insanların muhabbetini dinlemek istemiyorum kime anlatrsan anlat bana anlatma diye terslendiğim halde hala sedefi anlatıyo kadın ya.
sonra takma diyosunuz bana arkadaslar sinir harbi yasatıyo bilerek yapıyo nefret ettrdi artık herseyden
oofff çok doluyum:(

yanlış hatırlamıyorsam önceki konulardada hep sedef vardı :)

Konularına arada denk geliyorumm

hiç msj yazmadım, ama ben bir türlü bu kadar acı çekipte neden bu aileden kurtulmadıgını anlamıyorum

Kk bıktı sedeften sen hayatı zindan ettin kendine yapma bu işin sonu yokki

Amande inan biz senden daha çok bıktık kaynanandan da sedeften de...

kendi eltimizden çok sedefin adını duyar olduk sayende

kurtul şu kızdan artık ya.

arkadaslar nişanlımla olan tüm sorunlarımı hallettim yanımda ve beni anlıyor
oda defalarca kez konustu annesiyle uyardı
yani benm nişanlımla bi sorunum yokki ayrılayım yada kestrip atayım
kadın bilerek yapıyor anlamak işine gelmiyor bazı şeyleri
neyse daraldım yazdım ama yine tepki görücem sanırım
teşekkürler herkese

Sen nişanlı değil misin? Madem bu kaynanaya eltiyi sevmiyorsun, madem nişanlın yanında, görüşme mesafe koy sürekli beraber olmak zorunda mısın bu insanlarla? Hayır bir de tepki göreceğim diyorsun insanlara tepki veriyorsun..Ne diyebilirler ki sen daha önceki konularda hangi denileni yaptın da yine yeniden konu açıyorsun?

ay ben evli sanıyorum nişanlıymış daha öylemi?
canım niye böyle yapıyorsun sen ya :52:

nişanlınla mutluysan daha sorun ne?her sedef konusunda bizden nasıl bi destek bekliyorsun,sedefi öldür de rahatla mı diyelim napalım anlamıyorum ki..

sayende sedef isminden nefret eder oldum,ne zaman sedef içeren bi nick görsem kalp çarpıntım başlıyor :53:

yine sedef :) sedefle küsmüsünüz aranız nasıl. anlatsın dursun boşver. niye bu kadar kafana taktın ki

nişanlınla mutluysan daha sorun ne?her sedef konusunda bizden nasıl bi destek bekliyorsun,sedefi öldür de rahatla mı diyelim napalım anlamıyorum ki..

sayende sedef isminden nefret eder oldum,ne zaman sedef içeren bi nick görsem kalp çarpıntım başlıyor :53:

nefret ediyosan neden burdasın ve neden sedefli bi konuya yorum atıyosun anlayamadım
BİRDAHA ASLA AMA ASLA BURAYA KONU AÇMIYCAM RAHATLADINIZMI
TAKILIN ŞİMDİ KEYFİNİZCE
İNSANLARIN SIKINTILARI SİZİN EĞLENCENİZ OLMUŞ NE KADAR YAZIK

Konu sahibi arkadaşım henüz nişanlıyken neden kayınvalidengille bu kadar sık görüşüp yüz göz oldunuzki
Araya mesafe koysaydın en başta keşke
Sedef konusuna gelince bence sen takıntı yapmışsın bunu kendine
Baksana k.valideni uyarmışsın kadın aynı tas aynı hamam
O anlamıyorsa sen değiş canım
Sıyrılman lazım bu anlamsız takıntından
Kendine gel yahu duymazdan gel şu Sedef'in laflarını

inan bende senin 5 para etmez önyargılara sahip olmakla beraber çokta patavatsız olduğunu düşündüm şimdi
doktormusun hayatım nerden vardın bu kanıya

İlahi sen :1:
Amanede bütün konuların eltin Sedef hakkında...
Hepsinde kaynananın sedefi ovdüğünden bahsetmişsin...
Dalga gecmiyorum kuruyorsun bence bunları...
Ne Sedef var ne kaynana degil mı?
Tedavi olman gerekliliğini görmek icin doktor olmam gerekmez bu, gun kadar aşikar.:23:

Back
X