- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
Haklısınız belkide ilacı bigün içip bigün içmediğimden tam düzelemiyorumAnemi gıda ile tedavi edilemez. Hafif derecede eksiklik ancak gıda ile takviye edilebilir. anemi düzeyinde ilaçları düzenli kullanmak ve sürekli kontrol altında olmak gerekir. Bir hapın verdiği demiri anzak 7 litre pekmez içerek alabilirsiniz. İlaçları kullanırken zaten biliyorsunuzdur demir bağlama testleri yaptırmanız gerekir. O testin sonucuna göre düzenli olarak ilaçlarınızda kontrol altında tutulmalı. İlaç kullandığınızda yükselebilen değerleriniz var ise demir bağlama sorunu yok demektir. Bu durumda düzenli ilaçlarınızı kullanıp beslenmenize dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ama ilaçları içmeyi sevmiyorum diye bırakmayın sakın.
Zaten şu kansızlıktan tek yakındığum şey kan verememek . Düşünün etrafınızda birinin kana ihtiyacı var yoksa ölecek ve sizin kanınız uyuyor ancak sizden kan alamıyorlar çünkü alırlarsa sizde öleceksiniz.Bitkisel demirin emilimi çok düşüktür. Pekmez,mercimek bunlar fasa fiso.
Sakatat,kırmızı et ve bunlarla c vit. alman gerekiyor. Ayrıca döküm demir tencere,tavalarda yemeğini yapman da yarar sağlar.ilacını da iğne olarak yaptırsan daha iyi emilir. Benim demirim de fazla kan verdim azalsın diye.
İsyan etmek değil haşa 7 yıldır düzelememek sinirimi bozan sadece. Kansızlık depresyonda yaratıyo sinirde yapıyor iştahsızlık yapıyor . 22 yaşındaki bir kızın 40 kilo olması ne demek yaÖncelikle geçmiş olsun ama sakın bıktım deme sen şuan bir sınavdan geçiyorsun ve bu sınavı kaybetmek
üzeresin farkında mısın ?
Engelli gözleri kör, ayakları olmayan, dilsiz, sağır insanlar bile bıktım demeden Allah'a şükrederken senin isyan etmen sence bencilce değil mi ?
Lütfen bu hataya düşme senin elbette çaren var ve umut edip dua ederek sabret gereken şeyleri de uygula bu hastalıktan kurtulacaksın inşallah
Evet gidiyorum düzeldi umıdıyla ama yok düzelmiyor . Allahtan senden kolonoskopide istememişler bağırsaklardada kanama oluyorAynı dertten bende muzdaribim. İki yıl önce aşır kansızlık yüzünden endoskopi bile yaptılar. Bu kadar düşük olması normal değil diye. Endoskopide çıkan tek şey mide ile bağırsak arasındaki kapakçığın hafif gevşemiş olması, ama bu o kadar kansızlık yapmaz demişti doktor. Kutu kutu ilaç kullanmama rağmen ne demirde ne de kanda herhangi bir değişme olmadı. Bugün yine yaptırsam yine düşük çıkar eminim.
Yarın söyleyeceğim kendileri vermiyor belki ben dile getirince verirlerdemirin çok düşük, bence direk kan serumu bağlat
Yaaa çok geçmiş olsun yavrum benim ya bu yaşta ilaçlardan bıktırdılar onuda. Allahım şifasını verir inşallahKüçük oğlumda aynı dert var. Demir depoları tükenmiş ilaçlardan bıktık artık 3 Yaşında şurup olarak içiyor her kontrolde başka marka deniyor hangisi fayda verirse diye sma Boşa
Aa bak ben bunı hiç duymamıştım araştıracağım teşekkür ederim . Tadı güzeldir inşallah yararlı herşeyin tadı kötü oluyor kasten yapar gibiKestane bali iyi geliyor diye duymuştum
Doğal beslenmeye calisin vitamin mineral hepsini almaya calisin. En kisa zamanda iyi olursunuz umarim sevgiler :)Aa bak ben bunı hiç duymamıştım araştıracağım teşekkür ederim . Tadı güzeldir inşallah yararlı herşeyin tadı kötü oluyor kasten yapar gibi
ENOANT SİYAH ÜZÜM EKSTRESİ şimdi araştırıp buldum annem kemoterapi alırken kan değerlerini bununla ayakta tuttuk biraz pahalı bişey ama belli oranda sulandırıp içiliyo uzun gidiyo o yüzden tadı da çok güzel üzüm suyu gibi umarım faydasını görürsünüzÖyle mi teşekkürler mutlaka tavsiyenizi deneyeceğim
Çok teşekkürler annenizede büyük geçmiş olsunENOANT SİYAH ÜZÜM EKSTRESİ şimdi araştırıp buldum annem kemoterapi alırken kan değerlerini bununla ayakta tuttuk biraz pahalı bişey ama belli oranda sulandırıp içiliyo uzun gidiyo o yüzden tadı da çok güzel üzüm suyu gibi umarım faydasını görürsünüz
Çok teşekkürler ilginiz için sevgilerDoğal beslenmeye calisin vitamin mineral hepsini almaya calisin. En kisa zamanda iyi olursunuz umarim sevgiler :)
Solgar? Hiç duyöadım galiba ama görsem belki hatırlarım o ney yahu :)Solgarın takviyeleri çok güzel mesela
Solgar? Hiç duyöadım galiba ama görsem belki hatırlarım o ney yahu :)
Hımmm tamam teşekkür ederim onada bakacağım:)vitamin mineral takviyeleri ile ünlü bir firma
kolonoskopi hiç düşündüğünüz gibi değil.bayıltarak yapılıyor.uyutuyorlar sizi ve uynadığınızda bitmiş oluyor:)endoskopi yağptırmadım ama sanırım onda da uyutuluyor.yoksa asıl sorun o benceDoktor bana eğer yine düşük çıkarsa bu sefer endoskopi kolonoskopiye sokmamız gerekecek sizi dedi endoskopi neysede kolonoskopiyi duyunca doktora gitmedim bidaha korktum yaaa kolonoskopiye kalbim dayanmaz:) endoskopinin gideri var yineyarın doktora gidiyorum artık yapcak bişey yok. Reglden kaynaklı olcağını düşünmüyorum 3 gün anca oluyorm zaten fazlada gelmiyor
evet söyleyiin eğer alerjiniz yoksa..ben de yaptırmka isterdim yoksa ilaç feci..bir de benim sabah içmem gerekn tiroid ilacım da var..onu al 45 dk bekle,demir hapını al bekle..yemek öğlen oluyor kahvaltı değil :):)Alerjim var ama ilaca karşı yok 5 sene öncw serum tedavisi görmüştüm toparlamştı kilo bile almıştım valla şimdi niyeyse vermiyolar ama bende serum istiyorum bunu söyleyeyim doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?