- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
seviyorsan gel artık sevmiyorsan da umut vermee uzaktan bile yıpratabiliyorsun beni, yıpratma, senden hoşlandığımı anlamıyor musun böyle davranma, seviyorsan seviyorsundur, sevmiyorsan sevmiyor ben sana zorla beni sev demedim ki neden umut veriyorsun böyle davranıyorsun, hem sevgilin olduğunu neden acık acık söyleyemıyorsun ne olduğun belli değil bir öylesin bir böyle aklınca gizemli olacaksın, öyle olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun, bıktım artık ne yaptığın ne ettiğin belli değil, ama sana o kadar güveniyorum ki kusura bakma ama ne sana güvendiğimi ne de senden hoşlandığımı hiçbir zaman öğrenemeyeceksin, neyi bekliyorsun bilmiyorum ama boşuna bekliyorsun haberın olsun.
onu seviyor muyum sevmıyor muyum anlamadım, şayet her türlü davranışında onu onaylıyorum böyle olduğu için söyle davranmıştır yok şöyle olduğu için böyle davranmıstır,her davranışından kendıme dair bir şeyler çıkarıyorum, sevgilisi olduğundan emin değilim acık acık söylemez daha doğrusu var ama kabullenemiyorum, kabullenemiyorum, kabullenemiyorum
hayatta türlü çeşit dertler var, tek derdin bu mu diye düşünenler olur, değil de zaten sadece
bunu yazmayı ön gördüm zihnimde yer edip duruyor
gitsin artık
gereksiz
aynı durum içerisinde olmasam inanki çok güzel yorum yapabilirdim
bu durum ıcınde olmana değil de aynı durum içinde olmanıza sevindim ne yapacağız bız bunlarla ne yapacağımı sasırdım bazen şeytan gıdıklıyor gıt söyle gıt söyle söylersem bilmiyorum gururum ne olacak ? söylediğimi düşünmek söylerken ki hislerim o an çok güzel olur, ama ya sonrası ? söyledikten sonra ki süreci düşününce vazgeçiyorum gurur gurur gurur .. sen ne düşünüyorsun
durum aynen şuuzaktan uzağa sürekli bakışırdık tam 3 yıl devam etti kendisi bizim binada oturuyor ama konuşmuşluğumuz hiç yok
sonra arabasını satmaya karar vermiş numarasını da arabasına yapıştırmış bende kalktım aradım
sonra 1-2 görüştük sonra benden uzaklaştı sebep olarakda seninle evlenicem ama biraz bekle falan dediama halen bakıp duruyor şimdi anlamadım seviyor mu sevmiyor mu hayatında biri varmı yokmu annem geçen gün dediki x i bi kızla gördüm evlenecek galiba (annem aramızdaki olayı bilmiyor)
dün yine gördüm bana bakıyor bende camı kapatıp içeri girdim ne bu şimdi ne oloyu
anladım((
aynı sekilde benım bahsettıgım kısının de ne olduğu belli değil,
mesela
'seninle evleneceğim ama biraz bekle' buna objektif olarak bakarsak, seven insan öyle söyler mi, garip, seviyorsa neden öyle desin değil mi :26:
ama gelin görün ki benım su içinde bulunduğum durumda, o kişi bana öyle dedi varsayarsak ,
' bir bildiği vardır, beni seviyor ama aklında başka meseleler var onları halledecek ,ama beni seviyor ' gibi kafamda kurguluyor, objektif düşünemiyorum, benım sorunum da bu maalesef(( sizin de mi bu şekilde (
kız arkadaşı varsa yaklaşmayın derim. aynı şey sizinde başınıza gelebilirdi. sizin gibi odaseviyordur erkek arkadaşını. ve zaten sizi sevselerdi yanınızda olurdu. görüşmeyip uzak kalmaya çalışın bence kendinize yenilmeyin
aynen şekerim beni çıldırtan bu tavırları ne ya varsa sevgilin ne öylee bekle beni gelicem bilmem ne falann
o yüzden boşverin zaman kaybı sadece
evet haklısın ama bana her baktığında gidip suratının ortasına şapla patlatasım geliyor
aynen ne zaman bana o şekilde davransa öldüresim geliyor, çünkü ne yapmaya çalıştığı belli değil, laubali
kız arkadaşı varsa yaklaşmayın derim. aynı şey sizinde başınıza gelebilirdi. sizin gibi odaseviyordur erkek arkadaşını. ve zaten sizi sevselerdi yanınızda olurdu. görüşmeyip uzak kalmaya çalışın bence kendinize yenilmeyin
hele bir beni arasın aramasını bekliyorum ağzıma geleni saycam hakediyor çünkü
ben onu da yapamıyorum sayamam çünkü arkadaşız ve bu davranışları dışında arkadaşlığını seviyorum ve ben bu davranışlarını ciddi şekilde oturup da konuşamadım onunla neden diye soramadımhoşlandığımı bilmiyor ondan sizce söylemeli miyim diyeceğim ama söyleyemem ki ondan bekliyorum hep boşuna bekliyorum ama
ne arkadaşlığı yaaa kedinin fareyle oynadığı gibi bizimle oynuyorlar farkında değilmisin adamlar işin dalgasında takılıyolar öyleee
o halde onlara hadlerini bildirelim kardeşimne yapsak kii şöyleeeeeee ters köşe olsalar ?????
valla bilemedim :26:
Uzaktan uzaga demissin, eger ayri sehirlerdeyseniz ve ayda en fazla bir kere görebilecegin biriyse fazla kaptirma kendini. Ayrica bir iliskiyi yürütebilmek icin birlikte yapilan aktiviteler önemlidir uzaktan uzaga olmaz.
~
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?