bıktımm bıktım kaynanadanda geri kalandanda...

ne oldu arkadaşım hayırdır hepsi birden naptı sizi bu kadar delirtecek?:97:

bu kadar insanla 5 senedir kocam ve oğlum dahil olmak üzere aynı evde yaşıyorumm iice sinirlerim bozuldu, en ufak bi tartışma çorba gibi büyüyo da büyüyo taşıyo yakında evimi ayırıcam eşya aldım borcun bitmesini bekliyorum yeni gelin alacaklar yine aynı eve kaynım resmen terör estiriyo evden çıkalım diye insan kardeşini bu kadar kıskanırmı ki? kaynanamda oğluna sabret dicene bize arada kaldım diyo kızlar beklicekleri altı üstü 5 ay görümcemlede sabah atıştık ufak bişi yüzüne oda büyüdü büyük nenede evde olanı biteni yayın yapıyomuş bütün çevreye onuda komşular söyledi psikolojim bozuldu iice:5: zaten yabancı şehre geldim kendi ailemden kimsem yok dert küpü oldum bi başıma:27:

evet o bana destek herşeyin farkında fazla üstüne gitmiyorum çünkü arada kalmasını da istemiyorum

en azından bunun için şanslısınız oda destek olmasaydı iyice kafayı yerdiniz ...
madem ayrı eve çıkacakmışsınız az daha sıkın dişinizi...
muhatap olmamaya çalışın, polemiğe girmemeye çalışın tabi bazen bu mümkün olmayabilir ama sabredin..
unutmayın sabrın son selamettir derler:97:

ne güzel iste kac kurtar kendini yoksa ben gibi deli divane dolanirsin ortada :37:
bende 6 sene birlikte kaldim gerci görümceydi kayindi sorun olmadi aramizda ama annesi ve babasi dengemi bozdular resmen 6 ay önce ayirdim evimi kafam rahat valla ne yalan bence sevinmelisin sonunda ayrilacagina

ne güzel iste kac kurtar kendini yoksa ben gibi deli divane dolanirsin ortada :37:
bende 6 sene birlikte kaldim gerci görümceydi kayindi sorun olmadi aramizda ama annesi ve babasi dengemi bozdular resmen 6 ay önce ayirdim evimi kafam rahat valla ne yalan bence sevinmelisin sonunda ayrilacagina

valla kaynana isterse melek olsun genede birlikte asla oturulmamalı ben mecburdum katlandım şu bikaç ayıda atlatırsam benden iiside olmaz kurtulurum ama iş şu 5 ayı kazasız belasız atlatabilmekte eşimi zor tutuyorum artık

madem 5 ay sonra evini ayırıyorsun fazla tartışmaya girme onlarla canım
az kalmış zaten görme duyma bazı şeyleri :31:

ay ben okurken içim daraldı yok kaynana büyük nene kayın görümce offffffffffff
arkadasım bu kadar sabretmişsin sabret 5 ayın kalmış. ilerde güzel günlerini düşün sakin evinde çıt yok oğlun eşin sen. kafanıza göre rahat rahat yaşıcaksınız bunları düşün

ay ben okurken içim daraldı yok kaynana büyük nene kayın görümce offffffffffff
arkadasım bu kadar sabretmişsin sabret 5 ayın kalmış. ilerde güzel günlerini düşün sakin evinde çıt yok oğlun eşin sen. kafanıza göre rahat rahat yaşıcaksınız bunları düşün

offf inşallah gelir o günler ya zaman durdu sanki geçmiyo resmen sabrımı deniyolar ölecem artık herhalde bunalıma girdimm:43::43::47:

Daha önce çıkamaz mısınız canım, bu kadar sıkılıyorsan ve üzerine bu kadar geliyorlarsa bence borç harç çıkın ayrı eve, biraz idare edersiniz 5 ay daha katlanma bence az bir zaman değil.

Back
X