Bıktımmm görümcemden!!!

malzeme91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
73
32
38
Elazığ
Kızlar merhaba benim sıkıntım görümcem şöyle anlatayım diğer görümcelerim anlayışlı ve pasif insanlar keza eltilerim de öyle..
fakat bu kadın evli ama herşeyi ben biliyorum düğün sürecinde sürekli nişanlımı arayıp bu böyle şöyle düğün sürecinde böyle olur diye dolduruyor nişanlımda bu süreçlerden zerre bilgisi olmadığı için doğru zannediyor ben güzellikle anlatıyorum aşkım öyle değil böyle anlıyor beni tamam sen nasıl istersen diyor ama bu kez görümcem aaaa biz malzeme91 in iyiliğini istedik o niye böyle yapıyor diye nişanlımı dolduruyor.. geçen buna benzer bir olay yine oldu ve ben nişanlıma önemli olan o öyle derken senin tepkin neydi dedim.. bana ablasına yanlış anlaşılmalar olabileceğini malzeme91 de kötü niyet olmadığını söyledim dedi.. tamam Burda sorun yok ama kadın öyle bir yapıyor yine bişey çıkarıyor aaaa ben onun iyiliğini istedim ondan müdahalede bulundum malzeme91 e kırıldım kelimeleri çarpıtıyor demiş.. arkadaşım benim düğün sürecim ve ben biliyorum zaten sanane.. nişanlımda bişey bilmediği için tamam doğru olan Budur diyor eee ben sürekli itiraz edince kötü gelin konumuna düşüyorum yani... anlayışsız kadın susayım demiyor onun iyiliğini istedim diye dolduruyor.. kesin bana belki iyiliğini düşünüyor diyenler olacaktır.. iyilik düşünen insan Benimle paylaşır çarpıtmadıgım halde nişanlıma konuları çarpıtıyor diye iyilik meleği rolüne girmez.. bilmeyenler için not düşeyim geçmiş konularımda da var kınamda bindallı giyecek bu insan..

Dugun gorumcenin dugunu degil neticede nisanlin ne diye habire ona sorup duruyor birseyleri? Bilmiyorsa sana sorsun. Ablasina sorarak neyi teyit etmeye calisiyor?

Kadin kendi kendine herşeye karisiriyorsa, nişanlin he desin geçsin sana soylemesine bile gerek yok niye iki arada laf goturup getiriyor. Sadece gorumce degil nisanlinizda sikintili biri.

Keşke nokta,virgül kullansaydınız Konuna gelecek olursak benim başımda da var bi tane,Allah düşmanımın başına vermesin.Aldığım avizeye kadar “Nerden aldın,nolurrr bende alıyım mı “diyen insan Ben bıktım,hayattan soğuttu beni sana en önemli tavsiyem “Mesafeli ol “ Onun dışında kına da bindallı giyecek yazmışsın;organizasyon şirketi tutsan ordaki kızların da hepsi giyecek,ben ve kızkardeşim kuzenimin kınasında da giydik,bunda bir sakınca görmedim.

Kuzum dinlemiyor hakkını yiyemem o kadın doldursa bile bana yansıtmıyor olayı anlattı bende senin cevabın önemli dedim.. melek rolüne girip kardeşimin düğününde yardımcı olmak istiyorum diyor

Sağol biz yardim istemiyoruz de. Azcık dişini göster. Ama nişanlına da belli etme. Hatta inkar et.

Olabilir düğün sizin düğününüz ancak büyüklerede danışmak gerekiyor haliyle nişanlınızda ablasına ve size soruyor sadece size sormasıda olmaz sonuçta bilmiyor diyorsunuz belki size uyan şey onların adetine uymuyordur.. çok rahatsız oluyorsanızda direkt görümceyle konuşun nişanlınızı arada bırakmayın.

Keşke nokta,virgül kullansaydınız Konuna gelecek olursak benim başımda da var bi tane,Allah düşmanımın başına vermesin.Aldığım avizeye kadar “Nerden aldın,nolurrr bende alıyım mı “diyen insan Ben bıktım,hayattan soğuttu beni sana en önemli tavsiyem “Mesafeli ol “ Onun dışında kına da bindallı giyecek yazmışsın;organizasyon şirketi tutsan ordaki kızların da hepsi giyecek,ben ve kızkardeşim kuzenimin kınasında da giydik,bunda bir sakınca görmedim.
Normal bindallı giymeyecek kuzum kaftan tarzı giyecek düşün yani.. çok fena bir insan ben mesafe koysam annesine eşime Emin’im onun iyiliği için yaptım neden bana soğuk diyecektir

Olabilir düğün sizin düğününüz ancak büyüklerede danışmak gerekiyor haliyle nişanlınızda ablasına ve size soruyor sadece size sormasıda olmaz sonuçta bilmiyor diyorsunuz belki size uyan şey onların adetine uymuyordur.. çok rahatsız oluyorsanızda direkt görümceyle konuşun nişanlınızı arada bırakmayın.
Evet canım ailelere sormak gerekir..doğu da yaşayan aileleriz ve hepimizin adeti aynı çünkü aynı ildeyiz.. ama düşün bu insan şunu yapıyor arayıp kuaförüme kadar ayarlıyor ve bunun içim kayınvalidemi arattırıyor.. ben istemiyorum diye söyledim kendisine annem böyle dedi diyor.. halbuki kayınvalidem ile konuştuk sen hangisini istersen kızım dedi.. yani yalanı ortaya cıktı

Canım dolduruşa gelip de adam bana bişey demiyor ki hakkını yiyemem ben görüyorum adamı doldurduğunu üstelik masum rolüne yatarak yapıyor bunu
Şöyle bir örnek vereyim: Görümceyim. Kardeşim nişanlanacağı zaman hediyeliğinizi siz seçin ben alayım dedim, maddi olarak destek olmak istedim çünkü. Kardeşim “abla heves ediyor, kendi halletsin” diye beni aradı. Tamam dedim siz bilirsiniz. Sonuçta iş anneme kaldı:) ama sonuç olarak gelinimizin istediği oldu. Duruma da bozulmadım çünkü kardeşimin kız arkadaşının istediğini yapmak istemesi hoşuma gitti.
Niaşnlınız da tepkisini böyle verebilir ablasına. Ondan size laf taşımamalı.

Şöyle bir örnek vereyim: Görümceyim. Kardeşim nişanlanacağı zaman hediyeliğinizi siz seçin ben alayım dedim, maddi olarak destek olmak istedim çünkü. Kardeşim “abla heves ediyor, kendi halletsin” diye beni aradı. Tamam dedim siz bilirsiniz. Sonuçta iş anneme kaldı:) ama sonuç olarak gelinimizin istediği oldu. Duruma da bozulmadım çünkü kardeşimin kız arkadaşının istediğini yapmak istemesi hoşuma gitti.
Niaşnlınız da tepkisini böyle verebilir ablasına. Ondan size laf taşımamalı.
Nişanlım ablası ona ağlayınca melek rolü yapıp ablasının kırıldıgını anlatmak için söyledi.. offf bilmiyorum çok sıkıldım artık

Back
X