Bıktımmmm

Benim hep konularim nişan atma.. 4 aydır nişanlıyım ve hiç mutlu değilim görücü usulü olarak sevemedim içim ısinmadi itici geliyor gözüme ve buna rağmen bu evlilik olacak gibi ailem kesinlikle atamazsın bu işi bozamazsin diyor.. evlensem bile bir sene anca dayanır gibiyim çünkü içimde bir gram sevgi yok. Ailesine çok kızıyorum o kadar ısrar ettiler ki o etkinin altında kaldım sonucu bu oldu işte.. sizce ne yapmalıyım nasıl bir çözüm bulmalıyım 4 aydır hayatım zehir gibi gulemiyorum evden gitmek bile istiyorum başka şehire yaşım 24. Neymiş nisan atmak ayipmis sokağa cikamazmsim yaşadığım bölge iç anadolu. Ömür bu diyorum yok yok kimseye anlatamıyorum.
Canım yani karışmak gibi olmasın ama olmuyorsa zorlama çünkü sonrada sevemiyor insan bizde görücü usulü evlendik eşim hâlâ beni sevemiyor 6 yıl oldu

cok uzatacak bir sey yok. simdi yapmazdaniz sizin icin daha da kotu olacak ilerisi. nisanliniza sakince sizin mutlu olmadiginizi, kendinizi cok zorladiginizi ama onu sevemediginizi, bu sekilde evlenirseniz ikinize de haksizlik olacagini soyleyip yüzüğü tutusturuverin eline. zaten olay karsi tarafa gottikten sonra artık ailenizin de yapabilecegi cok bir sey kalmiyor. en fazla evde kafanizi ütülerler ama bu da kötü bir evlilik yapmaktan cok cok iyidir.

Ailem ah alacağımi söylüyor bundan sonra sırtım yere gelmzmis
ay ne saçma sapan şeyler. hayatınız boyunca birileri kızmasın diye istemediğiniz şeyler m yapacaksınız? bu ne sinmişlik? çağırın karşı tarafın ailesini atın nişanı. aileniz de siz zorlarsa kendimi öldürücem artık deyin daha da ses edemezler, ederlerse de zaten sizi gram sevmiyorlardır. bende iç anadoluda büyüdüm, mesele bölgeyle alakalı değil artık biraz dişinizi bileyin. böyle giderseniz daha çok canınız yanar.

Bunları ailenize anlayacağınıza gidip nisanliniza anlatın, direkt nisanliniza gittikten sonra bişey yapamazlar. Napicaklar en fazla, zaten görücü usulü tanismissiniz, sizi dışarı salmayacaklar siz de flört mu edemeyeceksiniz sanki. Ki şuanda da saldıklarini hiç sanmıyorum

Back
X