- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Her şey den insanlar dan o kadar anlatmak isteğim şey var ki birileri okuyup tanıyacak korkusuna buraya bile yazamıyorum. Yazsam direk tanınırim. Çünkü boyle insalar sayılıdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevreni değiştir gülüm bu hayata bir kere geliyorsun onlar kim haspamHer şey den insanlar dan o kadar anlatmak isteğim şey var ki birileri okuyup tanıyacak korkusuna buraya bile yazamıyorum. Yazsam direk tanınırim. Çünkü boyle insalar sayılıdir
Anlayan anladı?? Bir şey anlamadım
Kim neden bıktı ama anlatmıyor. Kim niye tanıyor. Size yapılan eşsiz bir şey mi sizi yazdığınızdan çıkarıyorlar bir şey anlamdım yahu
Önemsemeyin bu kadar elalemi, yaşayın hayatınızı bu günler geri gelmez
Belki de gorumcenim dir :)Kahve kokusu 16 olsaydı nickiniz aa bu görümcem olabilir derdim kendisi kahveyi çok seviyor mesela ama 34 olunca tutmadı bak
Evet anladım tabii kahveyi seviyorsunuz 34 de ya 34 yaşındasınız ya İstanbullu biraz daha anlatın tüm ahali çökecek buraya kesin bence anlatmayınAnlayan anladı![]()
Nasil degistircem ki olayları kişileri:)Azcık değiştirerek yazın siz de
Tabiii ki zaten işgillendim benBelki de gorumcenim dir :)
Arkadaşım neden Altan Altan laf sokuyorsun ki şimdi aaaEvet anladım tabii kahveyi seviyorsunuz 34 de ya 34 yaşındasınız ya İstanbullu biraz daha anlatın tüm ahali çökecek buraya kesin bence anlatmayın
Atsan atılmıyor satsan satılmıyor o cinstenÇevreni değiştir gülüm bu hayata bir kere geliyorsun onlar kim haspam
Valla Psikiyatrist terapist Gülseren Budayıcıoğlu var Camdaki Kız diye romanı var bir danışanının hayat hikayesini yazmış hatta o danışan ünlü bir iş adamının gelini valla o kadar araştırdım bulamadım yani değişiklik yapmış siz de değiştirinNasil degistircem ki olayları kişileri:)
Valla ben öz ailemi atmışım yapan yaparAtsan atılmıyor satsan satılmıyor o cinsten
Kimse durduk yere öz ailesini atmaz kesin haklisindir. Valla çok sıkıldım artık böyle bi hayatın için de yaşamak istemiyorum önce den bazı şeyleri kabul ede biliyordum yaşım 30 a dayandı ya büyüdüm akıllandım yada sabrım kalmadı bilmiyorumValla ben öz ailemi atmışım yapan yapar
Ayaklarının üzerinde durabiliyorsan kaç kurtul kimse sabır taşı değilKimse durduk yere öz ailesini atmaz kesin haklisindir. Valla çok sıkıldım artık böyle bi hayatın için de yaşamak istemiyorum önce den bazı şeyleri kabul ede biliyordum yaşım 30 a dayandı ya büyüdüm akıllandım yada sabrım kalmadı bilmiyorum
Mesele eşim değil mesele eşimin ailesi ve benim ailem ve benim salaklığımAyaklarının üzerinde durabiliyorsan kaç kurtul kimse sabır taşı değil
Meseleler hiç bir zaman eş ailesi meselesi değildir, eş meselesidir. Eşiniz vasıtasıyla bu insanları tanıyorsunuz, daha önce yoklardı. Arada durup iki tarafı da kontrol edecek kişi eştir. Kendi ailenizle ilgili de sorunlarınız varsa siz hayır demeyi bilmiyorsunuzdur. Ben istiyorsam yaparım ederim istemiyorsam mecbur değilim diyemeyen, bağımsız olmayı beceremeyen birisinizdir.Mesele eşim değil mesele eşimin ailesi ve benim ailem ve benim salaklığım