bıktınız biliyorum ama caresiz kaldım....

aysemcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
115
0
46
Denizli
kayınvalıde adayım sürekli benım yanımda aynı konuyu acıyo işte hoca nikahı olunca erkek isterse 2. gerekırse 3. bir nikah daha yapabılır diye konusuyor yanımda artık cok üzülüyorum benım oglum isterse alamayacagı kız yok diyor nasıl cvp vereceğimi bilemıyorum:gitme:

eşinle konuşmayı düşündün mü hiç?o ne dio bu konu hakkında?

daha önceki konularınızı bilmiyorum evli yazıyo profilinizde ama kayınvalide adayım dediğinize göre evli değilsiniz daha

ne demekmiş 2. ,3. nikah yapmak !!!

resmi nikah yapmıyo musunuz ki?

hem nişanlınız/erkek arkadaşınız ne yorum yapıyo bu konuya?

Bencede önce esinle konus.O neden sessiz kalıyor ki bu duruma.
Olmadı kayınvalidenize sert bir sekilde anlatın bunu.
Ne derdi varmıs canım sizinle.
Ne eline geciyor bunları söyleyerek.

kocana laf düşer hı söylemiyorsa kusura bakmasında sana düşer laf söylemek. ne olursa olsun bir şekilde yanlış konuştuğunu anlamalı.yoksa evliliğin hep böyle gider.baştan uyarmalı

resmı nıkah yapıcaz tabıkı ama hoca nıkahı erkeklere olurmus caizmiş öle dıyo

kayınvalide adayınız öyle söylüyo diye nişanlınız da 2-3 nikah daha mı yapçakmış

saygısızlık istemiyorsa cevabını kendi versin annesine

yok ben anneme katılıyorum diyosa da kendi bilir bulsun o zaman annesi ona 2-3 eşakannehir

evet artık bu konuya canım cok sıklmaya basladı yaaa her zaman aynı seyi yapıyo bıde bana sn cokzayıfsın kılo al dıyo hep elestırıyomafoldumben

.

birine 40 gün deli dersen sonunda deli olurmus,

senin de esine/nisanlina (ne oldugunu tam anlayamadim) annesi simdiden telkin ediyor, onun da aklina yatarsa böyle birsey yapmaktan kacinmaz

esinle konusmalisin, böyle birsey yaparsan ben yokum diye kesin söylemelisin

esin senin tepkini bildimi böyle birseye kalkismaz insAllah

Şaka mı bu?
Benim nişanlımın annesi bana ''oğlum istediği zaman kuma getirebilir" diyecek, oğlu da "annem ne derse desin sus otur demeye getirecek" ve siz de hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz
öyle mi?
Madem öyle annesini susturmayı bilsin de sizi böyle çirkin bir şekilde karşı karşıya getirmesin..

ben söyledım egerki böyle birseye senınde niyetın varsa bu iş bitsın dedım sacmalama olmaz öle sey dıyor:çok üzgünüm:

allahım ya ne garip inlar var sadece laf olsun diye konuşur durur böle senin kaynana gibi bencede ne demek istiyorsunuz diye nazikce bi sor bence hayatım baktın olmadı seert yap büyüktür saygısızlık yapılmaz ama dilini tutsun canım o da.evlilik arefesi nişanlınlada aranı bozar bu durum.soğursun vallahi susturmanın bi yoluna bak kibarca sor ne demek istiyorsunuz anneciim siz de?

oho haddini aşmış canım bunlar, sen uyar bence bir an önce , korktuğun başına gelmesin. uyar sen kocanı da kaynananı da

kayınvaliden şaka yapıyor olabilir mi? aranız iyiyse eğer sana takılmak için konuşuyodur belki?

Back
X