bıktınız biliyorum ama caresiz kaldım....

Annesinin o saçmalayan çenesini kapatmasını söyleyin nişanlınıza..
gerçi oğluda ondan aşağı değilyaaaa ...
yaa çekeceksiniz böylee ...
Saçmalayan kaynanayı ve ona laf söyletmeyen oğlunu yada biran önce ayrılacaksınız karar sizin...
:hulya:

nişanlıyım cnm seneye dügün hayr gecen sinirimden agladım cok gerılıyorum dedım lütfen sakasını bile yapmayn dedım pis pis sırıtıyoo:a015:

bu kadin niyeti bozmus :1ninca:
ailen biliyo mu?
bilyosa ne dyo?
ayrilmak istiyomusun?

hoca nikahi yapildiginda ilk es izin vermeden ikinci bir es alamaz
ancak nikahli esi izin verirse ikinci bir ese nikah kiyilabilinir
bu sacmaliga bir cevap verdinizmi suskunmu kaldiniz?

aileme söyledım arkamda degıller bi kere nişanlandın artık der gibi bakıyolar suratıma ben ne yapacagımı bilmıyorum

aileme söyledım arkamda degıller bi kere nişanlandın artık der gibi bakıyolar suratıma ben ne yapacagımı bilmıyorum

akannehir akannehir akannehir

aileniz de enteresan kusura bakmayın

iyi o zaman evlendirsinler ,kumalar da gelsin hep birlikte mutlu mesut yaşarsınız

ailenizde göz yumsun bütün olanlara :delphin: :delphin:

çalışıyormusun. benim bile kaynanam 1 haftadır kayınpederle kavgalı bizde kalıyo huzur kalmadı. halbuki melek gibi ama erkek milleti içine ediyor tüm güzelliklerin

bence kayınvalidenizin aklında yeni bir gelin adayı var bile!!!!
oyüzden bukadar ısrarcı konuşuyo.
seni üzmek istemem ama o ailede çoook üzülürsün çok yıpranırsın ve seni onlara karşı koruyup kollayan bir kocanda olmaz arkanda!!!!
kimin için katlanıyosun bu söylenenelere...
değer mi birdaha düşün...

dalga mı geçiyorsun arkadasım nişanlın yada sevgilin in annesi oğlum istedigi kızı alır diyor sevgilinde anneme saygısızlık yok diyor ve hala evleneceksin öyle mi

Kayınvalıdenın zoru ne anlamadım??

Oglunumu övüyor? Senımı karalıyor??

Ben sunu cıkardım, sen yetersız kalırsan, oglum 2.cıyıde getırırmı demeye calısıyor??

Valla, pek anlamadım?

senağlamakendımı cok yalnız hissedıyorum kımsesiz gibiyim

çalışıyorsun ve parada kazanıyorsun sanırım. (bankacıyım yazmışsın)
kimseden bir parça ekmek dilenecek kadar muhtaç değilsen, kimsesiz değilsin.... aileninde olmadığını varsayıyorum. yada onlarada güvenmiyosan bile
sen sana yetersin. hem bu adam olmayınca birdaha evlenmicek değilsin ya. önüne mis gibi insanlar çıkar...

azıcık ağzını açman lazım giderse gitsin canım boşver. hiç kendini sıkmaya bile değmez. yani sen bişey diyemiyorsanda annen azıcık açsın ağzını ve onlarda arkanda birilerinin olduğunu bilsin bence

aslında evlendikten ve erkekten darbe yedikten sonra çok güçleniyor kadınlar bence bu gücü evlenmeden kendinde bulsar iyi olur. bırak gitsin. sonra mücadelen daha zor olur.

hoca nikahi yapildiginda ilk es izin vermeden ikinci bir es alamaz
ancak nikahli esi izin verirse ikinci bir ese nikah kiyilabilinir
bu sacmaliga bir cevap verdinizmi suskunmu kaldiniz?

imam nikahi kiyilirken bendim iznim olmadan ikinciye evlenem diye sart kosmasi lazim idi
ve nikah akdi yazilir ve bu karar da oraya eklenir

eger böyle bir sart kosduysan, evlenemez ikinciye

azıcık ağzını açman lazım giderse gitsin canım boşver. hiç kendini sıkmaya bile değmez. yani sen bişey diyemiyorsanda annen azıcık açsın ağzını ve onlarda arkanda birilerinin olduğunu bilsin bence

ailesi de ses çıkarmıyomuş ki :delphin:

Back
X