bıktınız biliyorum ama caresiz kaldım....

ya tüm erkekleri ilişkiye girdikten sonra anında değişecek, partnerine kötü davranacak, istediğini zaten aldığı için asla o kişiyle evlenmeyecek diye genelleyenlari anlamıyorum gerçekten. yzak kendi çevrelerinde hep bu tarz erkekler olmuş sanırım

beni kast ediyosaniz bu sekilde düsünmüyorum bunun sebebi bu olabilir diyorum
her kadinin ayni olmadigi gibi her erkeginde ayni olmayacagi zaten ortada
cevre konusuna gelince bir konuda yorum yapmak icin bire bir yasamis olmam gerekmez sanirim

amacı ne olabılır kı mlletı bırbırıne mı dusurmek:)

açıkçası öyle düşünüyorum
benim bir derdim olsa ve sizinle paylaşsam çıkmak zorunda kalsam derim ya şuan çıkmak zorundayım yanlış anlamayın diye ama yazıp kayboluyorlar böyle bizde kendi kendimize konuşuyoruz

Hey Allah'ım Yarabbim siz bu kara cahil aileyi nerden buldunuz.hayatımda hiç böyle bir şey durmadım.kendisi hangi çağda yaşıyormuş.resmen bağnaz.

kayınvalide adayınız öyle söylüyo diye nişanlınız da 2-3 nikah daha mı yapçakmış

saygısızlık istemiyorsa cevabını kendi versin annesine

yok ben anneme katılıyorum diyosa da kendi bilir bulsun o zaman annesi ona 2-3 eşakannehir
alkisalkisalkis

şaka gibi
daha evlenmeden üstüne getircekleri kumanın hesabını yapan bi kaynanan, bu duruma ses çıkarmayan bi nişanlın ve sana destek olmayan bi ailen var. pardon ama kime güveniyosun? güvenicek kimsen yokken git evlen tabi. yarın da kumamla anlaşamıyorum diye başlık açarsın. bakire deilsen deilsin ne var? buna çok önem verdiğini sanmıyorum ben. önem versen nişanlına bekle bi yıl daha evlenmeden istemiyorum derdin.

birincisi onun adı hoca nikahı, imam nikahı değil, dini nikah!
ciddiyetlerinden eminsen bence ayrıl.kimseye kolay kolay ayrı diyen biri değilim ben ama hayatın ne getireceği belli değil. eğer çocuğun olmazsa, yada kayınvalidenle anlaşamazsan üstüne kuma getirirler direk. üstelik senin haberin vardı derler. evlenip boşanman, nişanı atmandan çok daha kötü olur.

bu adam senin işine yaramaz be güzelim
evlenmek için niye paralar kendini bu kızlar boshayallersmile
baştan kaybetmişsin,girmeyecektin ilişkiye
ipleri eline vermişsin sen
:hulya:

kaynananin kumasi varmiymis?

Akasyacım agzına saglık canım.
Arkadasım bunu bır sorsana mustakbel kayınvalıdene?
Cırkef bır bıcımde degıl de,
saf ayagına yatarak sor.
'Anne, babam da 2, 3 kere mı nıkahlandı?
Yanı sızde adet boyle mı?' fılan dıye sor bakalım
ne yanıt verecek hanımefendı.

İlişkiye girdiysen asıl şimdi daha da özgürsün. Hele ki kendi paranı kazanıyorsan ailene muhtaç değilsen.. Yol ver gitsin nişanlık olucak ağzı kilitli. Evlenmeden gördün işte daha ne istiyorsun çoğu kadın bekaret korkusundan evleneyim de öyle olsun diye bekleyerek işi şansa bırakıyor asıl. Evlendikten sonra adam ona değer vermemeye başlıyor. Ben bunu evliliğin karşılıklı tapu niteliği taşımasına bağlıyorum ama tutar bekarete bağlarsan kârlı bile çıkıyorsun.

bisey hakkinda yorum yapmak icin illa o seyi yasamis mi olmak lazim
neden insan lar bu kadar sığ düsünüyor anlamiyorum

bisey hakkinda yorum yapmak icin illa o seyi yasamis mi olmak lazim
neden insan lar bu kadar sığ düsünüyor anlamiyorum

Böyle birşey için evet yaşamış olman lazım. Sen çok mu derin düşünüyorsun adamın davranışını oraya bağlayarak. Özünde karaktersiz olamaz mı yani

Kendi kendimizin cesaretini kırıyoruz böyle yaparak. Hemcinsinin cinselliğe evet demesini neden olarak göreceğine adamın tutumunu yargılasana. Sizin derin mantığınız yüzünden kadın erkek eşitsizliği oluşuyor asıl.

Back
X