'Bıktırmışsın abimi'

Dimi ya.bide arama seninkini açmaz babamdan arayayim diyor. Ona da cok bozuldum yani. Sanki ben yoldan geçen biriyim benim kini açmazmış

bazi insanlar sinirlenince cok tatli oluyo, araniz iyi diye takilip o halinizi gormek icin yapiyodur belki

ben de anneme yaparim kizar bana kuser

hazir cevap degildir annem bide iyiniyetle aciklamaya calisir, cok tatli oluyo izle izle gul sev

bazi insanlar sinirlenince cok tatli oluyo, araniz iyi diye takilip o halinizi gormek icin yapiyodur belki

ben de anneme yaparim kizar bana kuser

hazir cevap degildir annem bide iyiniyetle aciklamaya calisir, cok tatli oluyo izle izle gul sev
Ay evet ya bende anneniz gibiyim aynenn:)) bazen ev temizlerken gelir iyi sil iyi temizle diyip seni kızdırmayi seviyorum felan der . Ama hiç böyle bişey dememişti o yüzden bozuldum biraz .hatta , yok be hiç aramadım ki felan demeye başladım:)

araniz iyiyse kin gutmeyin o zaman, annemle ben ne kadar mesafeli olabiliriz ki, ama sizin araniza bi sogukluk girse bi daha eskisi gibi olmaz

caninizi yakmak icin yaptigina kanaat getirecek kadar abartmadigi surece gormezlikten gelin bence

insan dayanamiyo cok tatli oluyosunuz o halde hani cocuk gibi saf temiz masum

Ayy çok teşekkürler evet iyiki konu açmışım yoksa kendi kendime sinir olmaya devam edicektimm en iyisi unutmak dediğiniz gibiiiii :)

Aklı havada kız/görümce replikleri, takılmayın.
Bir de konu ne imiş, acil olan neymiş? Neden kendisi aramıyor? Birisi sadece acil dediği için neden arayayım ki eşimi? Ben olsam zaten aramazdım. Önce konuyu açıklasın.

Ay herbir şeye alınmayın. Kardeşim yeni nişanlandı. Bende biraz fazla rahatım, arkadaş çevrem gibi görür öyle konuşurum, espiri yaparım. Umarım sizin gibi düşünmüyodur.

Ay herbir şeye alınmayın. Kardeşim yeni nişanlandı. Bende biraz fazla rahatım, arkadaş çevrem gibi görür öyle konuşurum, espiri yaparım. Umarım sizin gibi düşünmüyodur.
Aslında espri normalde çok yapar alınmam hic. ama o gün sanki bi imalı imalı konuştu gibi geldi bana. Söyleyiş tarzıylada alakalı yani biraz..

Aslında espri normalde çok yapar alınmam hic. ama o gün sanki bi imalı imalı konuştu gibi geldi bana. Söyleyiş tarzıylada alakalı yani biraz..
Boşverin ya takmayın kafanıza böyle küçük şeyleri. Bence görümceniz bu dediğini u unutmuştur bile ama siz formda konu açacak kadar takmışsınız. Boşverin

İki görümcem var birisi eşimin ablası benim de büyüğüm birisi küçüğü ben yengesiyim 17 yıllık gelinleriyim ama ne ablam derim kardeşini kardeşlerimden ayırmam fakat böyle konuşturmam ne büyüğüne ne küçüğüne müsade etmem nemünasebet bıktırırım bıktırmam benim kocam herkes yerini bilsin çizgiyi çekerim ne ben geçerim ne de geçiririm

Görümceye alınmak yerine eşinize sorun bence neden açmamış o telefonu? Ayrıca kız haklı da çıkmış adam babasına cevap vermiş.

Bence insan eşine her şartta cevap vermeli. 10 dk önce konuştuk, 1 dk önce önce konuştuk olmaz. Belki başınıza bir şey geldi değil mi? Bunlar saniyeler içinde oluyor sonuçta. Ben eşinize takıldım daha çok..

Söylediği gayet yanlış bi cümle..Umursamazdım. çok birşey diyecek olsanız içinizde kalmayacaksa "aklima geldi simdi de, Geçen abimi bıktırmışsın dedin ya, bıksa hala benimle evli olmazdı, teli o an açmamakla bıkmış mi oluyor" dersiniz

Eşiniz ilk fırsatta kardeşine “geçen ısrarla senin arattığını hissettim herhalde ondan açmadım ne kadar bıktırmışsan artık güzel karıma ayıp oldu ama neyse” desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…